Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ 5 ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΜΟΛΙΣ 200 ΧΛΜ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΜΒΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ!!! ΔΕΙΤΕ...

Σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη έχει προκληθεί από δημοσίευμα του...

ρωσικού πρακτορείου ‘Sputnik’, το οποίο επικαλούμενο τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, αναφέρει ότι τουλάχιστον 5 στρατόπεδα του ISIS βρίσκονται στο Κοσσυφοπέδιο.
Τα κύρια στρατόπεδα βρίσκονται κοντά στις πόλεις Ουρούσεβατς και Τζιάκοβα και στην περιοχή Ντέτσανι, ενώ μικρότερα στρατόπεδα εκπαίδευσης τρομοκρατών βρίσκονται  στις περιοχές  των πόλεων Πρίζρεν και Πετς.
«Οι μελλοντικοί τρομοκράτες του ISIS μετά την πρώτη πλύση εγκεφάλου, ακολουθούν μαθήματα αραβικών και μελέτης του Κορανίου, όπως ακολουθείται από το λεγόμενο πρόγραμμα εκπαίδευσης των μαχητών,  έχοντας επικεφαλής πρώην μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης του UCK. Συνήθως διδάσκουν αρχάριους σε ανταρτοπόλεμο και πώς να χρησιμοποιούν τα όπλα», τονίζει η πηγή στο Σπούτνικ.
«Επιπλέον, σε κάθε στρατόπεδο οι τρομοκράτες του ISIS αποφασίζουν ποιοι μαθητές είναι έτοιμοι να προωθηθούν στη Συρία και ποιοι θα επιλεγούν για να γίνουν βομβιστές αυτοκτονίας».
Η πηγή προειδοποιεί ότι υπάρχει πιθανότητα εξάπλωσης των τζιχαντιστών και στα Σκόπια αλλά και στη Βοσνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου