Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

ΦΟΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ: Ο 13ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΝΙΣΣΑ!!!

Τις σκηνές που έζησε, όταν η 26χρονη σύντροφος του πατέρα του...

μαχαίρωσε και σκότωσε τη μητέρα του, στο Κορωπί, περιέγραψε στην κατάθεσή του ο ένας γιος του θύματος.
Τη μαρτυρία του 13χρονου, μέρος της οποίας δημοσίευσε το «Εθνος». Ο 13χρονος περιέγραψε πώς προσπάθησε να σώσει την 38χρονη μητέρα του, μαζί με τον 11χρονο αδελφό του.
«Ξαφνικά ακούσαμε φωνές και βγαίνοντας έξω είδαμε μια γυναίκα να είναι πάνω από τη μητέρα μας κρατώντας ένα μαχαίρι. Στο έδαφος υπήρχαν κηλίδες αίματος που κατάλαβα ότι ήταν από τη μητέρα μου. Αμέσως πιάσαμε τα χέρια της με τον αδελφό μου και προσπάθησα να της πάρω το μαχαίρι. Τότε ήρθε και ο πατέρας μου που άκουσε τις φωνές. αρχισε να χτυπά τη γυναίκα προκειμένου να την απομακρύνει. Τότε της άρπαξα το μαχαίρι και το πέταξα στο οικόπεδο. Η μητέρα μου είχε παντού αίματα και φαινόταν μια μαχαιριά στην πλάτη της. Μας μιλούσε αλλά φαινόταν ζαλισμένη. Σε όλη τη διαδρομή προς το νοσοκομείο της μιλούσαμε και μέχρι που φτάσαμε στο νοσοκομείο φαινόταν ότι είχε λίγο τις αισθήσεις της», κατέθεσε ο 13χρονος.
Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η αδελφή του θύματος κατέθεσε πως συχνά η 26χρονη δημιουργούσε προβλήματα, απειλώντας την 38χρονη, με τηλεφωνήματα και επισκέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου