Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΕΑ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ! ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ!

Δείτε τα αίσχη της κυβέρνησης. Αποφάσισε παρανόμως να χτίσει τέμενος μέσα σε χώρο του Βοτανικού για τον οποίο εκκρεμούν...

δικαστικές αποφάσεις. Θα χτίσουν τέμενος γκρεμίζοντας Ορθόδοξη Εκκλησία. Δείτε πώς τα αστυνομικά όργανα, έχοντας λάβει εντολές, δεν επιτρέπουν ούτε σε πιστούς ούτε στον ιερέα να εισέλθη στον χώρο για να λειτουργήσουν. Μέχρι που τους παρακαλάνε "ελάτε κι εσείς μαζί μας συνοδεία", αλλά τίποτε! Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί: ο ναός θα γκρεμιστεί και στη θέση του θα γίνει τέμενος!
Δείτε το βίντεο που ανέβασε το oparlapipas.gr

8 σχόλια:

  1. Επίορκοι αξιωματικοί της αστυνομίας, οι οποίοι εφαρμόζουν(κακώς) την παράνομη εντολή του υπουργείου και εμποδίζουν την εκτέλεση και απρόσκοπτη άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων και λατρείας ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ!!!

    Αυτό είναι ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία πλέον εμπιστοσύνη στην αστυνομία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που εκτελεί παρανόμως αντιδημοκρατικά και αντισυνταγματικά εντολές των Αλέξη Τσίπρα-Πάνου Καμμένου που θέλουν να κατασκευαστεί το παράνομο εκτρωματικό σιχαμερό τζαμί στον Βοτανικό για τους λαθρομετανάστες που έφεραν μαζί με τους συριζαιοανελέους. Ο ρόλος της αστυνομίας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι να πολεμά μόνο τους Έλληνες και την Χριστιανική Ορθόδοξη Πίστη των Ελλήνων γιατί οι αστυνομικοί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνουν 600 ευρώ (;) συν μερικά μπόνους-ψυχουλάκια ευρουλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψήφος στην Χρυσή Αυγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τας θύρας τας θύρας εν σοφία πρόσχωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γουρουνοκεφαλες και γουρουνισιο αιμα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξέρετε γιατί δεν τρώνε γουρούνια; γιατί και οι ίδιοι είναι γουρούνια και αν φάνε το κρέας γουρουνιού κανιβαλίζουν!

      Διαγραφή
  6. Η αστυμομία και η δικαιοσύνη είναι επικίνδυνα κακοποιά στοιχεία κατά των Ελλήνων γιατί όλοι αυτοί υπηρετούν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που είναι μια κυβέρνηση δολοφόνων Ελλήνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή