Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2016! Η ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ...

Πολλά γεγονότα είχαμε μέσα στο 2016 τα οποίακάλυψε η εφημερίδα μας και η ηλεκτρονική και η έντυπη. Σταχυολογούμε τα πιο σήμαντικά...

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

ΣΤΟ...ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΝΕΟΣ-ΘΥΜΑ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ
ΞΕΣΠΑ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΤΟ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!

Πλήθος κόσμου παρευρέθη στο δημοτικό συμβούλιο Παπάγου-Χολαργού στις 10 Φεβρουαρίου, με αφορμή το θέμα συζήτησης για την εγκληματικότητα και την αντιμετώπισή της.
Γονείς, οι αρμόδιοι φορείς με πρώτη την Νατάσσα Χαμηλοθώρη (Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου...
Χολαργού), ο Δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι, ακόμη και οι διευθυντές των τμημάτων ασφαλείας Παπάγου και Χολαργού μίλησαν για το καυτό θέμα της εγκληματικότητας που αυξάνεται και για τους κακοποιούς που δεν έχουν συλληφθεί.
Αυτό όμως που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση ήταν το ξέσπασμα ενός νεαρού-θύματος των εγκληματιών οι οποίοι για μεγάλο διάστημα δρουν ανενόχλητοι, δείχνοντας προτίμηση σε νέα άτομα.
Απευθυνόμενος στο δημοτικόσυμβούλιο και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο Αποστολόπουλο είπε ότι "εγώ έχω δύο αδέρφια μικρότερα τα οποία χρειάζεται να τα πηγαίνω σχολείο. Τι θα πρέπει να κάνω, πώς θα πρέπει να αντιδράσω αν δεχτώ επίθεση από εγκληματίες, ενώ έχω τα αδέρφια μου μαζί μου; Το θέμα δεν είναι τι θα κάνετε για την ασφάλειά μας αύριο. Το θέμα είναι τι πρέπει να κάνετε..χθες για την ασφάλειά μας"!

"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ”. ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΟΝΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΓΟΥ!

Κατά την κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ έγινε εισήγηση τεσσάρων (4) σχολείων  η οποία κατατέθηκε από τη Νατάσσα Χαμηλοθώρη (Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Α’ Λυκείου Χολαργού) και αναφέρει μεταξύ άλλων:
“Τα παιδιά δεν τολμούν πια να κυκλοφορήσουν στο δρόμο ακόμη και τις απογευματινές ώρες, οι γονείς τρέμουν στη σκέψη ότι τα παιδιά τους είναι εκτεθειμένα και απροστάτευτα ακόμη και όταν πάνε στο φροντιστήριο ή όταν γυρίζουν από το σχολείο.
Ομως όπως διαπιστώσαμε από τη σύντομη συζήτηση που έγινε στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, η δημοτική αρχή δεν έχει πλήρη και ορθή εικόνα των γεγονότων και της επιδείνωσης του φαινομένου.
Οπως γνωρίζετε, σχεδόν ένα χρόνο πριν, ο Σύλλογος Γονέων του 1ου ΓΕΛ Χολαργού κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο υπόμνημα με αφορμή το θανατηφόρο περιστατικό στο Κεντρικό Αλσος του Χολαργού, με αυτόπτες μάρτυρες μαθητές του Λυκείου, ανεξάρτητα αν τελικά διαπιστώθηκε αυτοκτονία καθώς ο αυτόχειρας ήταν ψυχοπαθής, κρούοντας ουσιαστικά τον κώδωνα του κινδύνου και τονίζοντας ότι αν δε λάβουμε άμεσα μέτρα η περιοχή θα χαρακτηριστεί ως ιδιαιτέρως ευάλωτη σε εγκληματικές δραστηριότητες.
Ισως είναι εντελώς τυχαίο το γεγονός, αλλά θεωρούμε απαραίτητο να σημειώσουμε ότι όλοι οι γονείς έχουν διαπιστώσει ότι από τότε που έχει ενεργοποιηθεί η φύλαξη με το αυτοκίνητο της security τα φαινόμενα βανδαλισμών των σχολείων, διαρρήξεων και επιθέσεων σε μαθητές και πολίτες έχουν αυξηθεί.
Θεωρούμε ότι ο δήμος πρέπει να ενσκύψει με μεγαλύτερη ένταση στο πρόβλημα και να αποκτήσει σχέδιο άμυνας ανεξάρτητα αν ήθιστε ή όχι να ασχολείται με θέματα ασφάλειας, αφού ζούμε προφανώς σε μια εποχή όπου το κράτος μας λόγω οικονομικής κρίσης έχει τεράστια δυσκολία να ανταποκριθεί στις παραδοσιακές του υποχρεώσεις, όπως η ασφάλεια των πολιτών.
Θεωρούμε λοιπόν ότι με τα νέα δεδομένα που έχουμε, ελλειπής αστυνομική δυνατότητα και ταυτόχρονα αύξηση της εγκληματικότητας λόγω κρίσης, ο δήμος θα πρέπει να προχωρήσει ένα βήμα παρά πέρα από τις παραδοσιακές του λειτουργίες και να εκπονήσει σχέδιο δράσης”.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016
"ΒΟΜΒΑ" τ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΤΑ 5,5 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ: "ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΠΑΓΟΥ..."! 
ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Ο τ. Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Βασίλης Ξύδης απέστειλε επιστολή προς τον νυν Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο θυμίζοντάς του ότι τα 5,5 εκατ. ευρώ που μπήκαν ως…ζεστό χρήμα στα ταμεία του Δήμου αποτελούν αγώνα προσωπικό του ίδιου και κυρίως του αειμνήστου δικηγόρου του Δήμου Παπάγου, Κωνσταντίνου Σκολίδη και συνεπώς ανήκουν και πρέπει να διατεθούν ολοκληρωτικά στη δημοτική κοινότητα Παπάγου (χωρίς να δοθεί ούτε ένα ευρώ στον Χολαργό), διότι, όπως τονίζει ο κ. Ξύδης υπάρχει η πιθανότητα κάποια στιγμή να ξαναδιασπαστούν οι δυό δημοτικές κοινότητες Χολαργού και Παπάγου.
Ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος σε απαντητική επιστολή του απορρίπτει το αίτημα του Βασίλη Ξύδη. 

Διαβάστε τι αναφέρει στην επιστολή –βόμβα ο κ. Ξύδης και πιο κάτω την απάντηση του νυν Δημάρχου:
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Μ. ΞΥΔΗΣ
Υποναύαρχος Π.Ν. εα Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου Επίτιμος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού
Αγαπητέ Δήμαρχε,
Διάβασα την ανακοίνωση με την οποία δημοσιοποιήσατε την είσπραξη από το Δήμο Παπάγου-Χολαργού του ποσού των 5.457.853,80 Ευρώ, με το οποίο αποζημιώθηκε ο Δήμος μας από το ελληνικό δημόσιο για την απαλλοτρίωση εκτάσεων (περιουσίας) ιδιοκτησίας του τ. Δήμου Παπάγου που έγινε για την κατασκευή της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού (ΔΠΛΥ) και θέλω να σας ευχαριστήσω για την αναγνώριση εκ μέρους σας της δικής μου συμβολής σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία του Δήμου μας.
Επειδή στην ανακοίνωση αναφέρεστε και στις θετικές ενέργειες της Τεχνικής και Νομικής Υπηρεσίας και των συνεργατών σας, υποχρεώνομαι να επισημάνω την καθοριστική συμβολή σε αυτή την επιτυχία, πρωτίστως και κυρίως, του αποβιώσαντος προ έτους Νομικού Συμβούλου του Δήμου μας αειμνήστου Κωνσταντίνου Σκολίδη, την οποία οφείλουμε να εξάρουμε.
Όπως σας έχω ενημερώσει και γνωρίζετε καλά, ο αείμνηστος συνεργάτης και φίλος μου Κωνσταντίνος Σκολίδης, χάρι στη νομική κατάρτιση και τη μεγάλη αγάπη του για το Δήμο μας (και ιδιαίτερα για την Κοινότητα Παπάγου), αγωνίστηκε με ιδιαίτερο ζήλο και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ιδιοκτησία σημαντικού τμήματος των εκτάσεων που αργότερα (τη δεκαετία του '90) απαλλοτριώθηκε για την κατασκευή της ΔΠΛΥ (καθώς και άλλων εκτάσεων, συνολικής επιφανείας 2.040 στρεμμάτων περίπου, αν ενθυμούμαι καλά) να περιέλθει στον τ. Δήμο Παπάγου, με αμετάκλητη απόφαση του Αρείου Πάγου.  Αυτό έδωσε το δικαίωμα στον τ. Δήμο Παπάγου να διεκδικήσει δικαστικά και τελικά να πετύχει την αποζημίωση του με το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων (περίπου τα 4/5) που το Δημόσιο είχε καταθέσει στο ΤΠΔ για την αποζημίωση των ιδιοκτητών των εκτάσεων που απαλλοτριώθηκαν για την κατασκευή της ΔΠΛΥ και να μην εισπραχθεί ολόκληρο το ποσό από τον ΑΟΟΑ. Επισημαίνω ότι ο ΑΟΟΑ διεκδικούσε ολόκληρο το ποσό της αποζημίωσης και τελικά περιορίστηκε να λάβει το 1/5 περίπου των χρημάτων. Ας είναι, λοιπόν, αυτή η αναφορά μου στον αείμνηστο φίλο Κώστα Σκολίδη ένα είδος μνημόσυνου για αυτόν και μία ακόμα αναγνώριση των υπηρεσιών που πρόσφερε στο Δήμο μας και των πολλών επιτυχιών που είχε ως Νομικός Σύμβουλος. Για αυτές, μάλιστα, τις υπηρεσίες και επιτυχίες που είχε στη μακρά υπηρεσία του στο Δήμο μας, σας προτείνω να του απονεμηθεί μεταθανατίως ο τίτλος του Επιτίμου Νομικού Συμβούλου.
Ως προς τη διαχείριση του εισπραχθέντος ποσού και επειδή έχω άμεση αντίληψη της χρηστής διαχείρισης που ασκείτε ως Δήμαρχος, δεν αμφιβάλλω ότι θα το διαχειριστείτε με τον συμφερότερο για το Δήμο μας τρόπο. Το γεγονός, όμως, ότι διακόνησα ως Δήμαρχος τον τ. Δήμο Παπάγου και το Δήμο Παπάγου-Χολαργού επί 20 συνεχή έτη, καθώς και το γεγονός ότι συνέβαλα αποφασιστικά στο όλο θέμα που αναφέρομαι, μου δίνει το δικαίωμα και με υποχρεώνει να επισημάνω σε σας και στους συνεργάτες σας ότι το ποσό των 5.457.853,80 Ευρώ που ο Δήμος μας εισέπραξε, προήλθε από απαλλοτρίωση περιουσίας της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου και, επομένως, ανήκει σε αυτήν. Ως εκ τούτου, θα πρέπει αυτό το ποσό να επενδυθεί κατάλληλα και αποκλειστικά στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου, ώστε να αποκτηθούν εντός των ορίων αυτής άλλα περιουσιακά στοιχεία. Δεν πρέπει δηλαδή να επενδυθούν εκτός των ορίων της ή να αναλωθούν νια την κάλυψη άλλων λειτουργικών αναγκών, οι οποίες θα πρέπει να καλύπτονται από τα τακτικά έσοδα του Δήμου. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα αδικηθεί η Δημοτική Κοινότητα Παπάγου σε περίπτωση που μελλοντικά οι Δημοτικές Κοινότητες Παπάγου και Χολαργού διαχωριστούν και αποτελέσουν και πάλι δύο χωριστούς Δήμους (τίποτα δεν αποκλείεται στον κόσμο που ζούμε, τα μάτια μας έχουν δει τα πάντα).
Θεωρώ, βέβαια, αυτονόητο ότι η κατά τα ανωτέρω επένδυση των 5.457.853,80 Ευρώ εντός των ορίων του Παπάγου θα είναι ανεξάρτητη και πέρα από τα χρήματα που η Δημοτική Κοινότητα Παπάγου δικαιούται να λαμβάνει ετησίως από τα πάσης φύσεως έσοδα του Δήμου για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της, τις συντηρήσεις, την κατασκευή νέων έργων και υποδομών εντός των ορίων της κλπ.
Με τη βεβαιότητα ότι θα υιοθετήσετε την αντικειμενική πρόταση μου, πιστεύω ότι σύντομα θα εξαγγείλετε τον τρόπο αξιοποίησης των 5.457.853,80 Ευρώ και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της σχετικής απόφασης σας. Είμαι πάντα στη διάθεση σας.

Αγαπητέ Επίτιμε Δήμαρχε,
Έλαβα την επιστολή σας και όπως πάντα τη διάβασα με μεγάλη προσοχή.
Γνωρίζετε την εκτίμηση μου στο πρόσωπο σας, στο έργο και στην συνολική προσφορά σας στο Δήμο μας. Γνωρίζετε επίσης ότι έχω δημοσίως αναφερθεί στη συμβολή σας στην υπόθεση της αποζημίωσης του Δήμου μας για την απαλλοτρίωση των εκτάσεων του, η οποία δρομολογήθηκε επί δικής σας θητείας. Ο σεβασμός μου προς εσάς είναι δεδομένος και πιστεύω και αμοιβαίος.
Στο ζήτημα της αξιοποίησης των χρημάτων ωστόσο, η προσέγγιση μου είναι διαφορετική. Προτεραιότητα του Δήμου μας είναι να ενισχυθεί περαιτέρω η ενιαία τοιι ταυτότητα. Να γίνει συνείδηση η συνύπαρξη. Να φύγουμε μακριά από τοπικιστικές λογικές, οι οποίες μακροπρόθεσμα μόνο κακό θα κάνουν σπο Δήρο μας.
Αν δεχθούμε τη λογική ότι «τα δικά μας, δικά μας - τα δικά σας, δικά σας», ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος, σε μια άλλη περίπτωση ή με ένα ανάλογο σκεπτικό, να εγερθούν αντίστοιχες απαιτήσεις από την άλλη
πλευρά. Κάτι τέτοιο θα έπληττε την ενότητα του Δήμου μας και την ενιαία φιλοσοφία που θέλουμε να προωθήσουμε.        
Ο σχεδιασμός του Δήμου μας διαμορφώνεται με ένα και μόνο κριτήριο: τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών και τις αντικειμενικές προτεραιότητες που υπάρχουν για το σύνολο των δημοτών μας. Όπου και αν κατοικούν αυτοί. Και αυτό πιστεύω ότι πρέπει να ισχύσει και αυτή τη φορά. Όπως λέει η παροιμία «Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο». Και αυτή τη φιλοσοφία θέλουμε να περάσουμε στη διοίκηση μας.
Σε κάθε περίπτωση θα είμαι στη διάθεσή σας για όποια συζήτηση ή ενημέρωση θέλετε.
Με εκτίμηση
Ηλίας Αποστολόπουλος
Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

ΜΑΪΟΣ 2016


ΣΟΚ! ΠΤΩΜΑ ΑΝΔΡΑ, ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΗΨΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ, ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΩ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!!!
Περισσότερο από 5 εβδομάδες παρέμεινε νεκρός μέσα στο σπίτι του!!!
Πτώμα άνδρα βρέθηκε το Σάββατο σε διαμέρισμα στον Άνω Χολαργό από αξιωματικούς του Α.Τ. Χολαργού μετά από κλήση που δέχθηκαν από περίοικους.
Σύμφωνα με το myxolargos.gr,  oι γείτονες εντόπισαν μία πολύ δυσάρεστη μυρωδιά να έρχεται από διαμέρισμα και κάλεσαν την Αστυνομία.
Από εκεί και μετά ανέλαβε το Α.Τ. Αγίας Παρασκευής, αφού το διαμέρισμα ήταν στα όρια των δύο Δήμων αλλά σε οδό που διοικητικά ανήκει στην υπηρεσία της Αγίας Παρασκευής.
Οι πρώτες ενδείξεις κατέληξαν στην εκτίμηση ότι ο θάνατος του 42χρονου προήλθε από καρδιακό επεισόδιο πέντε εβδομάδες νωρίτερα. Όμως, το διάστημα που παρέμεινε νεκρός στο διαμέρισμά του χωρίς να τον αναζητήσει κανείς, πρέπει  να ήταν μεγαλύτερο και από τις 5 εβδομάδες!!!
Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας ήταν καθηγητής σε Λύκειο της περιοχής, ένα ακόμη στοιχείο που συγκλονίζει περισσότερο, διότι θεωρείται αδιανόητο να μην τον αναζήτησε κανείς-ούτε από το σχολείο του! Όπως μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε εμείς κάποιες πληροφορίες, διότι η Αστυνομία δεν μας παρήχε καμία πρόσθετη ενημέρωση, η περίπτωση του αδικοχαμένου 42χρονου πρέπει να ήταν τραγική. Να συνοδευόταν δηλαδή από οικογενειακό δράμα με χρόνια και πολλά ψυχολογικά προβλήματα. Η εφημερίδα μας εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του θανόντος.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

ΒΙΑΣΜΟΣ 25ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΣΤΟ...ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! 
* 2 ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕΡΑ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ, ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ! 
* ΑΦΓΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ!

Και όμως! Φτάσαμε και σε αυτό το τραγικό σημείο! Τα ξημερώματα της 4ης προς 5 Ιουνίου, 25χρονη έπεσε θύμα βιασμού! Η  καταγγελία έγινε στο Αστυνομικό τμήμα Χολαργού και ο αρμόδιος αξιωματικός της Ασφάλειας μας επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πραγματικό γεγονός και ότι η κατάθεση του θύματος ήταν αληθινή! Ο βιαστής ήταν άγνωστός της και της επιτέθηκε μέσα στο άλσος, όπου είχε προσπαθήσει να καταφύγει για να γλιτώσει. Εκεί την ακινητοποίησε από πίσω με πετσέτα (της κουκούλωσε το κεφάλι) και τη βίασε! 
Μετά το φονικό που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2015, έχουμε και το τραγικό γεγονός να βιάζεται γυναίκα μέσα στο άλσος! 

ΔΥΟ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ  ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!
Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν υπάλληλοι και ιδιοκτήτες δύο φαρμακείων στον Χολαργό. Πρόκειται για τους υπεύθυνους των  φαρμακείων Σκάρλου (Λ. Μεσογείων) και Ταμπαροπούλου (17ης Νοεμβρίου) οι οποίοι δέχτηκαν την επίθεση με προτεταμένο το όπλο ενός κακοποιού που ήταν αποφασισμένος να τους ληστέψει, κάτι που κατάφερε! Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ληστής, αφού έκλεψε τις δύο επιχειρήσεις, βγήκε με προτεταμένο το όπλο, προκειμένου να σιγουρευτεί ότι δεν θα τον ακολουθήσει κανείς. Μέρα-μεσημέρι, με προτεταμένο το όπλο στον Χολαργό!!! 
Οι καταστηματάρχες πλέον κινδυνεύουν όσο ποτέ! 
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι κάμερες και των δύο επιχειρήσεων κατέγραψαν τις ληστείες κι έτσι τα χαρακτηριστικά του κακοποιού ήταν εμφανή. Μάλιστα, στη μία ληστεία φορούσε μπλούζα κίτρινου χρώματος. Πρόκειται για αλλοδαπό, μάλλον αιγυπτιακής καταγωγής και όπως λέγεται από την αστυνομία είναι απελπισιμένος! Άρα και πιο επικίνδυνος! 
Γίνεται πλέον σαφές ότι με τους εκατομμύρια αλλοδαπούς-λαθρομετανάστες που έχουν μπουκάρει στη χώρα μας, ο Έλληνας πολίτης είναι εντελώς απροστάτευτος! Οι δε επαγγελματίες κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή! 

ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ
Ομάδα της ΔΙΑΣ, στις 29 Ιουνίου συνέλαβε λαθρομετανάστη Αφγανικής καταγωγής ο οποίος κρατούσε ένα παιδί! Περαστικοί είδαν ότι δεν πρέπει να ήταν δικό του το παιδί, μια και αυτό ήταν ξανθό! Όταν τον πλησίασε μια γυναίκα και τον ρώτησε γιατί κρατά το παιδί, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Αφγανός τη χτύπησε και άρχισε να τρέχει. Αμέσως ειδοποίησαν την ομάδα ΔΙΑΣ η οποία έφτασε σε χρόνο ρεκόρ και συνέλαβε τον Αφγανό. 
Το περιστατικό διαδραματίσθηκε κοντά στην πλατεία Παλαμά στον Χολαργό και, όπως μας πληροφόρησαν, ο Αφγανός παραδέχτηκε ότι το παιδί δεν είναι δικό του!!!
Όπως γίνεται σαφές, η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πρέπει κάτι να γίνει άμεσα! Αναφορικά με τον βιαστή (μάλλον ελληνικής καταγωγής) κυκλοφορεί ελεύθερος και κινδυνεύουν νεαρές γυναίκες! 

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! ΠΩΣ ΚΑΘΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ!!! ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ!
Ο βιαστής του Χολαργού είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και κυκλοφορεί με αυτοκίνητο! Οι πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας συγκλονίζουν! 
Τριγυρνάει στον Χολαργό τις μεταμεσονύκτιες ώρες, "ψαρεύοντας" στο δρόμο γυναίκες που περπατούν μόνες τους. Θεωρώντας ότι επιστρέφουν από τη βραδινή τους διασκέδαση και ότι είναι ελαφρώς ή πολύ πιωμένες, και άρα δεν θα έχουν τεταμένα τα αντανακλαστικά τους, οργανώνει την επίθεσή του. 
Δυστυχώς, κάπως έτσι έδρασε με τη νεαρή κοπέλα που βίασε στο άλσος. Η νεαρή, που είχε αντιληφθεί ότι την ακολουθούσε με το αυτοκίνητό του, έκανε το λάθος να τρέξει και να μπει στο άλσος από την πλαϊνή πύλη της οδού 25 Μαρτίου (γιατί άραγε η πόρτα ήταν ανοιχτή; Ο Δήμος οφείλει να την έχει μονίμως κλειστή), νομίζοντας ότι ο βιαστής θα εγκατέλειπε την προσπάθειά του. Αυτός όμως κατέβηκε από το αυτοκίνητό του (το οποίο είχε παρκάρει κοντά στην πύλη, επί της 25ης Μαρτίου) και έτρεξε να προλάβει το θύμα! Όχι μόνο την πρόλαβε αλλά της πέρασε και πετσέτα γύρω από το κεφάλι της, με αποτέλεσμα η νεαρή να...παγώσει! Νομίζοντας ότι θα την σκότωνε παρέμεινε στη θέση της υπομένοντας το μαρτύριό της! 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στην Αστυνομία πιστεύουν ότι ο συγκεκριμένης βιαστής-"δράκος" έχει βιάσει και άλλες γυναίκες, αλλά λόγω του φόβου και της ντροπής δεν έχουν καταθέσει μήνυση. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι το τελευταίο του θύμα έκανε καταγγελία, μετά από πιέσεις των δικών της ανθρώπων! 

Αυτή είναι η ευκαιρία για να ανοίξουν τα στόματα και άλλων γυναικών, ώστε να βοηθήσουν στη σύλληψη του ανθρωπόμορφου κτήνους!
Καλούνται, όσοι ή όσες αντιλήφθηκαν (γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της Δευτέρας) κάποιο αυτοκίνητο να παρκάρει επί της οδού 25ης Μαρτίου, στο ύψος όπου βρίσκεται η πύλη του άλσους, να καταθέσουν τη μαρτυρία τους διότι θα είναι πολύτιμη για τη σύλληψη του βιαστή! Αποτελεί κίνδυνο-θάνατο και πρέπει να προσέχουν οι γονείς. 

Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να συνεδριάσει εκτάκτως για το θέμα!

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016


ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! 34ΧΡΟΝΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ!
Στις 27 Ιουλίου είχαμε ακόμη μια τραγωδία-ααυτοκτονία νέου ανθρώπου στον Χολαργό! Άνδρας ηλικίας 34-35 χρονών πήδηξε στο κενό από το μπλακόνι της πολυκατοικίας του στον Χολαργό και αυτοκτόνησε! Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτα έκοψε τις φλέβες του και μετά πήδηξε από το μπαλκόνι του! 
Η πολυκατοικία στην οποία διέμενε ήταν επί της οδού Βουτσινά 77-79.

Θυμίζουμε ότι τον Ιούλιο του 2013 είχαμε με πανομοιότυπο τρόπο αυτοκτονία νέου ανθρώπου (33 ετών) στον Χολαργό. Και εκείνος ο άτυχος έπεσε από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε. Μάλιστα, τότε ο θείο του, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας είχε κάνει λόγο για την οικονομική κρίση , καθώς ο νέος άνδρας ήταν άνεργος.

Ο 33χρονος άνδρας είχε βουτήξει στο κενό από τον 4ο όροφο της επί της οδού Ευρυπίδου 16 πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Διέμενε με την μητέρα του και εντελώς ξαφνικά διέφυγε της προσοχής των δικών του και έπεσε στο κενό. Κατέληξε στο πεζοδρόμιο και σε μικρά σκαλοπάτια που υπήρχαν στο σημείο, με συνέπεια να βρει ακαριαίο και οικτρό θάνατο. Λίγο μετά το τραγικό συμβάν, ο θείος του αυτόχειρα μάς δήλωνε πως ο ανηψιός του παλαιότερα αντιμετώπιζε μεν ψυχολογικά προβλήματα αλλά ήλεγχε την υγεία του κανονικά με φάρμακα. “Δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση ότι θα οδηγείτο στην αυτοκτονία από αυτό τον λόγο”. Όπως μάλιστα επέμεινε ο συγγενής του θύματος, σημαντικό ρόλο στην απονενοημένη πράξη του ανιψιού του, έπαιξε σίγουρα η τραγική οικονομική κρίση μια και επί χρόνια ήταν άνεργος.
Δεν γνωρίζουμε αν και στην αυτοκτονία αυτή, του 34χρονου άνδρα (της επί της οδού Βουτσινά), έπαιξε καθοριστικό ρόλο η κατάσταση που βιώνει ο ελληνικός λαός τα τελευταία 6 χρόνια της εξαθλίωσης, της ανεργίας και των θανατηφόρων μνημονίων, πάντως θεωρούμε ότι είναι αδύνατον η ελληνική κρίση να μην επηρέασε τον αυτόχειρα. Η τραγωδία που βιώνουν οι οικογένειες εξαιτίας των μνημονίων, δεν είναι ότι προκαλεί οικμονομικά προβλήματα. Εξ αυτών δημιουργούνται ένα σωρό άλλες παρενέργειες! 
Η εφημερίδα μας εκφράζει τα ειλικρινή, βαθιά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και οικείους του θανόντα!

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΠΑΓΟΥ! Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ! 

Η χώρα πλέον παραδίδεται και επισήμως στο έλεος των κακοποιών! Την ώρα που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο, με τις ληστείες και τις εφόδους των διαρρηκτών και κάθε λογής κακοποιών στοιχείων να αυξάνουν, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καταργεί (συγχωνεύει το ονομάζει) ένα σωρό αστυνομικά τμήματα!
Ανάμεσα σε αυτά είναι και το αστυνομικό τμήμα Παπάγου. Σε μια ερημική (στο μεγάλο μέρος της) περιοχή, όπου πλέον οι εγκληματίες μπορούν να αλωνίζουν ελεύθεροι και ανενόχλητοι! Και όμως, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκας ειρωνεύτηκε π. υπουργό ο οποίος τον πήρε να του παραπονεθεί για την κατάργηση του Αστυνομικού καταστήματος της πόλης. Του απάντησε λοιπόν, «και τι φοβάσαι; Μην κατέβει ο Νταβέλης;»».
Θυμίζουμε στον κ. υπουργό ότι μέσα σε διάστημα ενός χρόνου οι πολίτες του Δήμου Παπάγου-Χολαργού έχουν βιώσει συνεχείς σε βάρος τους εγκληματικές ενέργειες από αδίστακτους κακοποιούς. Η περιοχή έχει γίνει άκρως επικίνδυνη. Θυμίζουμε ότι μόλις πριν από λίγους μήνες είχαμε βιασμό νεαρής κοπέλας στο άλσος του Χολαργού, ενώ μόλις πέρσι στο ίδιο άλσος είχαμε φονικό!!!

ΟΡΓΙΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ... ΠΑΝΗΓΥΡΙZΟΝΤΑΣ ΤΟ... ΛΟΥΚΕΤΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ! ΜΠΑΡΑΖ ΚΛΟΠΩΝ, ΔΙΑΡΡΗΞΕΩΝ, ΛΗΣΤΕΙΩΝ! ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ! ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...
Μπαράζ διαρρήξεων, ληστειών και κλοπών είχαμε στις 22 Σεπτεμβρίου στον Χολαργό, με την τοπική Αστυνομία να δέχεται συνεχή τηλεφωνήματα και να μην γνωρίζουν πού να πρωτο-πάνε! Οι κακοποιοί...ξεσάλωσαν μετά την απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει δεκάδες αστυνομικά τμήματα σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και το τμήμα Παπάγου! Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ειρωνευόμενος κάτοικο Παπάγου για την κατάργηση του αστυνομικού τμήματος, του απάντησε: "Τι φοβάσαι; Μην κατέβει ο Νταβέλης;"! Οι κακοποιοί θέλοντας να πανηγυρίσουν για την κατάργηση του αστυνομικού τμήματος και για τις δηλώσεις του κ. Τόσκα, πήραν το...πράσινο φως και χτες οργίασαν.
1. Έκλεψαν από το 1ο Γυμνάσιο Χολαργού τις οθόνες των υπολογιστών.
2. Λήστεψαν ένα περίπτερο και
3. Διέρρηξαν ένα σπίτι.
Η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη και θα γίνει πολύ χειρότερη. Προφανώς, η δημοτική αρχή δεν μπορεί να κάνει τίποτε για τους κατοίκους-δημότες της και μένει μετέωρη μπροστά στην απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης να αφήσει τους πολίτες στο έλεος των εγκληματιών!

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016


ΑΥΤΟΣ ΑΜΑΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! 
Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΤΑΥΤΙΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ! ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΟΠΟΥ ΕΚΦΩΝΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Ο.... ΦΙΛΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ!!!
Αυτός είναι ο ομιλητής, καθηγητής Κοινωνιολογίας στο 2ο Λύκειο Χολαργού ο οποίος εκφώνησε τον πανηγυρικό της 28ης Οκτωβρίου!!!
Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κούγια (έχει καμία συγγένεια με τον γνωστό Αλέξη Κούγια;)! Είμαστε βέβαιοι πως όσα είπε δεν τα… έτσουξε για να τα πει, αλλά τα είπε με πάσα επίγνωση των όσων έλεγε. Αντί να μιλήσει για το ΟΧΙ και τον ηρωισμό των Ελλήνων, παραλλήλισε το ΟΧΙ με τα σημερινά ΟΧΙ που πρέπει να λέμε και αναφέρθηκε στα ΟΧΙ κατά του ρατσισμού! Μην νομίζετε ότι αναφέρθηκε στα ΟΧΙ που πρέπει να βροντοφωνάξουμε απέναντι στον  σύγχρονο νεοναζισμό που εκφράζεται διά της δολοφονικής πολιτικής της γερμανοκρατούμενης Ευρώπης! Δεν είπε λέξη γι’ αυτά τα ΟΧΙ. Ούτε αναφέρθηκε στα ΟΧΙ που πρέπει να προτάξει ο λαός απέναντι στους ντόπιους δωσίλογους! Ούτε λέξη γι’ αυτά τα ΟΧΙ που σίγουρα έχουν σχέση με το ΟΧΙ απέναντι στους κατακτητές-φασίστες Γερμανούς του 1940.
Ο κ. Κούγιας αντιθέτως ταύτισε τον ιμπεριαλιστή Χίτλερ με τον Μέγα Αλέξανδρο!!! Τέτοια φρίκη! Παρόμοια με τις αντιλήψεις του Φίλη και την πολεμική που ασκεί ο υπουργός Παιδείας κατά της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας. Και μάλιστα ο κ. Κούγιας προέβη στην απρέπεια να επιτεθεί κατά της ίδιας της Εκκλησίας μέσα στον ιερό ναό, όπου εκφώνησε τον λόγο του. Χαρακτήρισε την Εκκλησία  όργανο του παγκόσμιου κεφαλαίου!!
Ο άνθρωπος είναι άθεος, Συριζαίος, μπορεί και τα δύο! Δεν επιτρέπεται όμως να του δίνεται λόγος σε μια εθνική επέτειο! Ένας απαράδεκτος τύπος ο οποίος μάλιστα διδάσκει και στα παιδιά μας, στο 2ο Λύκειο Χολαργού! Διδάσκει τον…ιμπεριαλισμό του Μέγα Αλέξανδρου τον οποίο ταυτίζει με τον Χίτλερ!!!

Διαβάζουμε και όσα γράφει ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κεχρής ο οποίος έμεινε εμβρόντητος ακούγοντας τον Κωνσταντίνο Κούγια να εκφωνεί έναν λόγο-ύβρη για την εθνική μας επέτειο και για τους ήρωες που έδωσαν το αίμα τους για την Ελλάδα! Ο Κούγιας ήταν υβριστής της Ελλάδος, των ηρώων της και της Εκκλησίας με όσα είπε!
"Δυστυχώς όμως, το όμορφο κλίμα επισκιάστηκε από τη σημερινή πανηγυρική ομιλία στον Ιερό Ναό της Αγίας Φανερωμένης στο Χολαργό, όπου ξεπεράστηκε κάθε όριο, κάθε διαχωριστική γραμμή!!
Ακούσαμε, μεταξύ άλλων, ότι η Μακεδονία του Μ. Αλέξανδρου και η Γερμανία του Χίτλερ ήταν ιμπεριαλιστικές αυτοκρατορίες, φόβητρα των γειτονικών λαών. Έμμεσα, ο ομιλητής ταύτισε τη Μακεδονία του Μ. Αλέξανδρου με τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ.
Ακούσαμε έκπληκτοι επίσης μέσα στο Ναό, ότι η θρησκεία είναι όργανο του παγκόσμιου κεφαλαίου!!
Φυσικά, ελάχιστα ειπώθηκαν για την "28η Οκτωβρίου", το "ΟΧΙ" και το "Επος του Ελληνικού λαού"...
Ποιοί όμως επιλέγουν τους ομιλητές;

Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στη Δημοτική Αρχή και στον ίδιο τον Δήμαρχο.
Αλήθεια, θα έχει την ευθιξία κάποιος να λογοδοτήσει για τη σημερινή επιλογή του ομιλητή και να αναλάβει την ευθύνη;"

Στην πάνω φωτογραφία η Δήμητρα Κροκίδα, Χάλκινη Παρολυμπιονίκης του Ρίο 2016 στο αγώνισμα της σφαίρας στην κατηγορία F53. Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία  του τυφλού Μαραθωνοδρόμου Νίκος Τσατσακλιά, τον οποίο συνόδευε η εκπληκτική αθλήτρια Κατερίνα Βλαχαντώνη (κάτω φωτό), Χολαργιώτισσα αθλήτρια (τη βλέπετε στην κάτω φωτό σε πρώτο πλάνο-στον αγώνα του γύρου της λίμνης των Ιωαννίνων). Μπράβο και στην Κατερίνα η οποία προσφέρει σπουδαίο κοινωνικό έργο.
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016
2ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΛΗΣ
ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΕΓΙΝΕ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΜΟΣ! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ...

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο 2ος Δρόμος Πόλης Παπάγου – Χολαργού,  που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, με 700 περίπου συμμετοχές  παιδιών και ενηλίκων, σε διαδρομές των 1, 5 και 10 χιλιομέτρων. 
Μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού-θεσμός πλέον για την πόλη μας, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την οποία τίμησαν με τη συμμετοχή τους η Χάλκινη Παρολυμπιονίκης του Ρίο 2016 στο αγώνισμα της σφαίρας στην κατηγορία F53, Δήμητρα Κροκίδα, ο τυφλός Μαραθωνοδρόμος Νίκος Τσατσακλιάς  και φυσικά όλοι οι συμμετέχοντες. 
Πολλοί οι χορηγοί και γενικά όσοι συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα και συγκεκριμένα:
* Η εταιρία 3Ε για την προσφορά των νερών ΑΥΡΑ και των χυμών Amita Motion και τον συμπολίτη μας Γιάννη Βίδρα.
* Τα καταστήματα οπτικών ‘Opto Center’ για την προσφορά γυαλιών στους τρεις πρώτους νικητές των 10 χιλιομέτρων, καθώς και για την έκπτωση σε ποσοστό 30% σε όλους τους συμμετέχοντες, σε γυαλιά οράσεως και ηλίου (λ. Μεσογείων 242 και Φανερωμένης 9, Χολαργός)
* Η εταιρία PUMA για την προσφορά επά

θλων.
* Η εταιρία dole για τις μπανάνες που προσφέρθηκαν στους συμμετέχοντες. 
* Τα καταστήματα My Place και Blue Peach.
* Το Soccer Club ‘Bolla Loca’.
* Το We Fit.
*Το Aquabirth για την προσφορά μιας δωρεάν συνεδρίας άσκησης για εγκύους 
(Φανερωμένης 30 & Ουρανίας 1, Χολαργός).
* Το ΙΑΣΩ GENERAL και το ΕΡΡIΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ για τη διάθεση ασθενοφόρων.
* Τα Αστυνομικά Τμήματα Παπάγου και Χολαργού.
* Η Τροχαία Αγ. Παρασκευής
*Οι κριτές αγώνα του ΣΕΓΑΣ
* Το προσωπικό του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.
Ο Δήμος, εκτός από όλους τους παραπάνω, ευχαριστεί όλους τους εθελοντές μας που συνετέλεσαν στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα: τη Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού (ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.), το 1ο και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Χολαργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου