Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΡΕ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΠΕ "ΟΧΙ" Ή ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ; ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ! ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ! ΑΕΙ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!!!

Ποιος από τους αριστερούς και δεξιούς που μας κυβερνούν τόλμησε να πει "ΟΧΙ" ή να στείλει στο διάολο τους δανειστές-τοκογλύφους που ρουφάνε το αίμα του λαού και κατασπαράζουν τη χώρα μας; Ποιος από τους Παπανδρέου-Βενιζέλο (σοσιαλιστές-τρομάρα τους), Σαμαρά-Καμμένο (δεξιοί) ή τον Τσίπρα και τους κομμουνιστές που έχει στην κυβέρνησή του τόλμησαν να πουν ΟΧΙ στους δανειστές και να...

υπερασπιστούν τον ελληνικό λαό; Κανείς τους. Όλοι κατέβασαν τα παντελόνια τους και προτίμησαν να σφάξουν τον λαό, υπακούοντας στους εγκληματίες τοκογλύφους. 
Το ΟΧΙ το είπε ο δικτάτορας-φασίστας Μεταξάς.
Ο δικτάτορας Μαεταξάς μάλιστα, είχε το σθένος να πει 2 φορές ΟΧΙ και το τήρησε πιστά και τις δύο φορές. Τη μία φορά απέναντι στις ιταλικές στρατιωτικές δυνάμεις, που ήθελαν να διέλθουν από την Ελλάδα. Το ΟΧΙ του Μεταξά, παρά τη στρατιωτική αδυναμία μας απέναντι στους Ιταλούς, πρόταξε το πατριωτικό συναίσθημα και οδήγησε την Ελλάδα στην προάσπιση των ιερών και δικαίων της. 

Το δεύτερο ΟΧΙ του Μεταξά είχε έρθει νωρίτερα, όταν το Βέλγιο απαιτούσε να το ξοφλήσουμε ένα δάνειο. Ο Μεταξάς προέταξε το συμφέρον του λαού που έπρεπε να επιβιώσει και είπε επίσης ΟΧΙ! Το Βέλγιο μας έσυρε στα δικαστήρια αλλά έχασε την υπόθεση, διότι, όπως αποφάνθηκε η Δικαιοσύνη- πάνω και πέρα από τα δάνεια είναι η επιβίωση του εκάστοτε λαού και όχι οι δανειστές. 
Και ενώ αυτό αποτελούσε δεδικασμένο με το οποίο οι σημερινές ελληνικές κυβερνήσεις θα έπρεπε να στραφούν δικαστικά εναντίον των τοκογλύφων, καμία κυβέρνηση δεν το έπραξε! Οι σημερινοί πολιτική της μεταπολίτευσης, οι δήθενδημοκράτες κατέβασαν τα παντελόνια τους στους εχθρο΄πυς της χώρας! Ο δε Τσίπρας, παρά το ότι πήρε ως εντολή το ΟΧΙ του λαού προς τους δανειστές, με το πρόσφατο δημοψήφισμα, ως άλλος προδότης, μετέτρεψε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, προτάσσοντας τα συμφέροντα των δανειστών πάνω από του λαού! 

Αυτοί είστε ρε! Προδότες-γερμανοτσολιάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου