Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ! ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ...ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ!!!


γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Καλημέρα αγαπητοί φίλοι και πατριώτες. Βλέπουμε σιγά πως όλο και .....λιγότεροι δημοσιεύουν τα άρθρα μου, αλλά αυτό δεν μας απασχολεί καθόλου. Θα........  ανησυχήσω αν δεν υπάρχει ούτε ένας....!!!!!!! Από την στιγμή που υπάρχουν ακόμα .........η πατρίδα προχωράει καλά και δεν φοβάμαι τίποτα...!!!!! 
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ  ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ,  ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΗΘΕΛΑΝ  ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.   Προδοσία της Χώρας, ομολογεί κατά λάθος,  Έλληνας Ανώτατος Ε/Ε  Στρατιωτικός στο “pentapostagma”…!!!!!
                        Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

            Ελληνίδες και Έλληνες.
            Όπως θα έχετε αντιληφθεί,  έχουμε εισέλθει  σε μία επικίνδυνη Εθνική κατάσταση, όπου σε καθημερινή βάση, μας απασχολεί η .......... επιθετικότητα  της Τουρκίας. Αύριο της Αλβανίας, της Βουλγαρίας, ή των Σκοπίων.

            Αυτό όμως που με απασχολεί εμένα ιδιαίτερα, δεν είναι τι κάνει η...

Τουρκία, αλλά η ..... ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ και η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ των Ελλήνων Στρατιωτικών, να υπερασπιστούν τα ΕΘΝΙΚΑ μας ΣΥΝΟΡΑ.

            Αυτό είναι πρωτόγνωρο για οποιοδήποτε στρατό, οποιασδήποτε χώρας. Γιατί θα έχετε δεί σ’ όλον τον κόσμο, πως οι Ένοπλες Δυνάμεις των κρατών, δεν είναι ... «διακοσμητικές».  Ούτε και δείχνουν διάθεση να παραχωρήσουν τίποτα στον εχθρό.

Εδώ όμως στην Ελλάδα,  βλέπουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις μας,  να έχουν αποκτήσει  έναν .... «διακοσμητικό» ρόλο  και να επιτρέπουν στον εχθρό, όχι μόνο να παραβιάζει ελεύθερα  τα Εθνικά ΣΥΝΟΡΑ,  αλλά του επιτρέπουν  να ρίχνει και με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ δίπλα στα Ελληνικά παράλια.

Σε ποια χώρα θα γινόταν κάτι τέτοιο και δεν θα είχε βυθιστεί ο εισβολέας;;;  Μήπως μπορούν να το κάνουν αυτό και οι δικοί μας, μέσα στα Τουρκικά χωρικά Ύδατα;;;  Σαφώς και δεν μπορούν,  γιατί οι Τούρκοι μπορεί να είναι ότι είναι, αλλά ΠΡΟΔΟΤΕΣ της χώρας τους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Να είσαστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ λοιπόν, πως δεν θα υπήρχε καμία επιθετικότητα των Τούρκων,  αν δεν υπήρχε η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ διάθεση του ΓΕΕΘΑ, που με διαταγές, αυτή η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ διάθεση,  φθάνει μέχρι τον τελευταίο Κυβερνήτη και Διοικητή.

Αυτήν την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ  ΔΙΑΘΕΣΗ του ΓΕΕΘΑ, που την ανέδειξε και σε «καραμπινάτη» ΠΡΟΔΟΣΙΑ,  την αποκάλυψε κατά λάθος, ένας ανώτατος Ε/Ε  Αξιωματικός σε μία συνομιλία που είχε στο “pentapostagma” και δημοσιεύθηκε σε ..... «αποκλειστικότητα»...  Θα την παρουσιάσουμε και θα την αναλύσουμε παρακάτω.. (ας πρόσεχαν...!!!)

  Θα πρέπει επίσης να πούμε,  πως  για ανθρώπους που έχουν στοιχειώδη λογική και μία βασική  γεωπολιτική γνώση  στον δικό μας γεωγραφικό χώρο, (Βαλκάνια, Τουρκία, μέση Ανατολή)   αυτή η Τουρκική επιθετικότητα,  μοιάζει εντελώς τρελή και παράλογη, με βάση τα  Παγκόσμια .. ..Στρατιωτικά  δεδομένα... !!!!!

Πρώτον: διότι τα σύνορα των Βαλκανίων και του Αιγαίου είναι απόλυτα ξεκάθαρα με τις Συνθήκες Λωζάνης και Παρισίων και δεν υπάρχουν πουθενά κενά και .... «διαφιλονικούμενες» περιοχές.
Και δεύτερον: όπου υπάρχουν καταστάσεις θερμών επεισοδίων μεταξύ κρατών, ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ο πιο ισχυρός.   Κάτι, που σχεδόν ποτέ δεν υπήρξε η Τουρκία απέναντι της Ελλάδος,  ειδικά όμως αυτήν την χρονική στιγμή και  στην κατάσταση που βρίσκεται η διαλυμένη και υπό κατάρρευση  Τουρκία,  μοιάζει σαν να επιτίθεται .......  η αλεπού στο λιοντάρι.

Γι’ αυτό είπα πως η επιθετικότητα αυτή της Τουρκίας, μοιάζει εντελώς τρελή και παράλογη, με βάση τα  Παγκόσμια .. ..Στρατιωτικά  δεδομένα... !!!!! Γιατί από έναν ΤΕΤΟΙΟ διαλυμένο και ανύπαρκτο ΑΝΤΙΠΑΛΟ,  μόνο ΔΕΙΛΟΙ ή ΠΡΟΔΟΤΕΣ μπορούν να ..... χάσουν....!!!!!

Κι αυτό που βλέπουμε σήμερα στην Ελλάδα είναι το εξής: αυτήν την διαλυμένη και υπό κατάρρευση  Τουρκία,   όλα τα ΜΜΕ που αρθρογραφούν, να προσπαθούν να μας την παρουσιάσουν σαν μία «υπερδύναμη»  και έναν   στρατιωτικό  «γίγαντα»   και από την άλλη οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, να ενεργούν σαν ΔΕΙΛΟΙ και σαν ΠΡΟΔΟΤΕΣ, προσπαθώντας με το ..... ΖΟΡΙ .... να δώσουν την νίκη,  στους ....... «ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ»  ΤΟΥΡΚΟΥΣ....!!!!!

Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ, γιατί ΠΟΛΕΜΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, γιατί είμαστε και οι δύο μέλη του ΝΑΤΟ και με έδρα στον ΟΗΕ. Δηλαδή αναγνωρισμένα κράτη, με νόμιμες Κυβερνήσεις. Το έχω εξηγήσει αυτό σε άλλα άρθρα.  Οπότε αυτή η επιθετικότητα , στοχεύει μόνο στην ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΡΙΖΩΝ ΖΩΝΩΝ που θα μπορούν αύριο μεθαύριο να εγείρουν κάποιες διεκδικήσεις οι Τούρκοι.

Και ενώ δεν υπάρχει κανένα τέτοιο κενό από τις ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, οι ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,  της ΒΟΥΛΗΣ και του ΣΤΡΑΤΟΥ, ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ στον εχθρό ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ.....!!!!!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....!!!!!!!

            Βλέπουμε  λοιπόν να «παίζεται»  στο Αιγαίο,  ένα πολύ......  ΣΙΚΕ  «παιχνίδι»,  μεταξύ ενός πολύ ΑΞΙΟΜΑΧΟΥ και παγκοσμίως ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ Ελληνικού στρατού και  ενός αποδεκατισμένου και υπό κατάρρευση, χωρίς κανένα ηθικό Τουρκικού στρατού, που χάνει ακόμα και από ξυπόλυτους  ισλαμιστές ενός άτακτου στρατού.

            Αυτό που παρακολουθούμε λοιπόν Ελληνίδες και Έλληνες, είναι ένα  ..... «μιλημένο»  και ..... ΣΙΚΕ πολεμικό «παιχνίδι» στο ΑΙΓΑΙΟ, όπου το ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΙΟΝΤΑΡΙ είναι κανονισμένο να ....... χάσει από την Τούρκικη ....αλεπού,.... χωρίς ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ.....!!!!!

            Αυτό λέγεται ΠΡΟΔΟΣΙΑ και σίγουρα ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ δεν θα την  έχετε ξανασυναντήσει στην παγκόσμια ιστορία.  Γιατί πράγματι, όσο και να ψάξετε στην ιστορία,  ΠΟΥΘΕΝΑ δεν θα βρείτε περίπτωση στρατού,  που ΠΡΟΔΩΣΕ  ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.!!!
            Είπαμε ρε ΕΛΛΑΔΑ...!!!
            Γεννάς ΗΡΩΕΣ όπως γεννάς και ΠΡΟΔΟΤΕΣ, αλλά ΌΧΙ και ΕΤΣΙ..!!!!
            ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ...!!!!

            Αγαπητά μου και χιλιοπροδομένα Ελληνόπουλα. Αυτό που ψάχνουμε  σήμερα  στην πατρίδα μας, είναι να δούμε αν υπάρχει κάποιος που ΝΑ ΜΗΝ   ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ..!!!!!
            Το κατάλαβαν και στο ΓΕΕΘΑ,  ότι με τόσα που τους «σούρνω», άρχισε να .... ΜΥΡΙΖΕΙ η ΠΡΟΔΟΣΙΑ τους  και έβγαλαν στο “pentapostagma”  έναν ...... «ανώνυμο».....  Ανώτατο Αξιωματικό, να ........ καθησυχάσει τον .... λαό και να του πει: «μην ανησυχείς,    «Είμαστε στο κόκκινο, τους περιμένουμε παντού τους Τουρκαλάδες»
   http://www.triklopodia.gr/minima-pros-elliniko-lao-eimaste-kokkino-tous-perimenoume-pantou-tous-tourkalades-apokleistiko/

Ναι αλλά επειδή εκτός από  ΠΡΟΔΌΤΕΣ  είναι και Μ@@@@@Σ, αποκάλυψαν  και επιβεβαίωσαν μόνοι τους, τις  ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ....!!!
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

Καταρχήν προσπαθεί να καθησυχάσει τους Έλληνες,  λέγοντας πως είναι στο ..... «κόκκινο»  οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και τους περιμένουν τους Τούρκους.

Γιατί  λέτε να ΠΡΕΠΕΙ να μας ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ;;;;   Θυμάστε να έχει ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ποτέ κάτι τέτοιο;;;
Δεν έχει ξαναγίνει,  διότι,  το να  ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ για να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε εχθρό, αυτό  απλά  ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ... Δ Ε Δ Ο Μ Ε Ν Ο..!!!!

Γιατί τώρα να πρέπει να μας πείσει ότι ο στρατός είναι..... ΕΤΟΙΜΟΣ.;;;;   Θα μπορούσε ποτέ να .......... ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ;;;;;;;;;;;;

Οπότε καταλάβατε,  πως επειδή άρχισε να ΜΥΡΙΖΕΙ η ΠΡΟΔΟΣΙΑ τους, αναγκάστηκαν να μας ....... «ησυχάσουν»,  λέγοντάς μας, ότι ο στρατός είναι στην ........ θέση του...!!!!!
ΟΤΑΝ ΦΘΑΝΕΙ Ο.....  ΣΤΡΑΤΟΣ  ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ, ....... ΤΟΤΕ ...... ΧΕΣΤΑ......ΚΙ ΑΣΤΑ.... !!!!!!

Κοιτάξτε τι λέει παρακάτω, ο ...... ανώτατος Αξιωματικός..!!!
«Δεν υπάρχει περίπτωση να επιχειρήσουν κάτι σε περιοχές που γνωρίζουν πως έχουμε δυνάμεις διότι δεν θα έχουν αποτέλεσμα»…
            Μας λέει δηλαδή ο ........ ανώτατος, πως «ο κλέφτης δεν θα πάει να κλέψει εκεί που βλέπει αστυνομικούς, γιατί δεν θα έχει αποτέλεσμα»....!!!! Αυτή είναι μία ...... «ανώτατη» σκέψη..!!!!
            Ναι αλλά εγώ ρώτησα το εξής:
 «ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,  ΘΑ ΕΧΟΥΝ ........ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;;;;
ΔΗΛΑΔΗ: υπάρχουν περιοχές των Ελληνικών συνόρων,  ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ....... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ..... ΑΦΥΛΑΚΤΕΣ;;;;;;
Ξέρει να μας απαντήσει ο ........ «ανώτατος»;;;;;

ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ο........... ανώτατος...!!!!
«Θράκη δεν πιστεύω να τολμήσουν κάτι εκτός και αν υπάρξει προβοκάτσια από πράκτορες της ΜΙΤ που αλωνίζουν εδώ και χρόνια»…
«Μπράβο» στον ....... ανώτατο,  και να του δώσει και προαγωγή  το ΓΕΕΘΑ, γιατί μας ΑΠΕΔΕΙΞΕ και μας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ,  ότι ο Ελληνικός Στρατός και η ΕΥΠ είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ...!!!!! Και αυτή είναι η πρώτη ΕΠΙΣΗΜΗ παραδοχή της ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ από το στόμα ενός ...... ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ του Ελληνικού στρατού....!!!!
 ΞΕΡΟΥΝ δηλαδή, πως υπάρχουν ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της ΜΙΤ, που ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ στην ΘΡΑΚΗ εδώ και ΧΡΟΝΙΑ και τους  Α Φ Η Ν Ο Υ Ν...;;;;;;;;;; .......!!!!!!!
«ΜΠΡΑΒΟ» ΣΑΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.....!!!!!! «ΜΠΡΑΒΟ» ΣΑΣ...!!!!!

Και τελειώνοντας ο ....... ανώτατος , λέει το ...... ΕΞΗΣ:
«Ελπίζουμε μόνο να μας αφήσουν να κάνουμε τη δουλειά μας»…
ΔΗΛΑΔΗ ρε...... "ανώτατε"...... "φύλακα" των  Ελληνικών  συνόρων,
ΥΠΑΡΧΕΙ .......... ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...... ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ....ΑΦΗΣΟΥΝ ,
ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ....... "ΔΟΥΛΕΙΑ"  ΣΑΣ;;;;;;;; 

Δηλαδή, ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ;;;;;;; 
Όταν η .... «ΔΟΥΛΕΙΑ» σας είναι να υπερασπίσετε τα σύνορα της πατρίδος,  
ΜΑΣ ΛΕΣ,
Ότι υπάρχει περίπτωση  να  ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ  να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΤΕ τα ΣΥΝΟΡΑ της πατρίδος;;;;;
Π Ο Ι Ο Σ  .... Δ Ε Ν .... Θ Α .... Σ Α Σ ..... Α Φ Η Σ Ε Ι ..;;;;;   

Και αφού λοιπόν μας λες,  πως μπορεί οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ να σας δώσουν ΠΑΛΙ διαταγές προδοσίας,  όπως έδωσαν στα ΙΜΙΑ και να ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ να υπερασπίσετε τα ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ,
Ποιός είναι ο λόγος βρε........ανώτατε ....καραγκιόζη .....Αξιωματικέ,
να βγαίνεις και να μας λες....
πως είσαστε στο........ «κόκκινο»  και περιμένετε τους Τουρκαλάδες;;;;  
ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;;;
ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.....και ΕΣΥ ..... «ανώτατε»  και αυτή η ...... "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ".....  προπαγάνδα..!!!

ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;;
ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ..!!!!!
            ΑΥΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ,  ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΥΛΑΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ. 
ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ  ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ  ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ..... «ΚΟΚΚΙΝΟ»,  ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ  ΑΝΑΒΟΥΝ ...... «ΠΡΑΣΙΝΟ»  ΣΤΟΥΣ  ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥΡΚΟΥΣ..!!!!

ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥ.
ΜΑΣ  ΠΡΟΔΙΔΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ.

ΜΟΝΟ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

ΟΛΗ Η  ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΤΟΤΕ  ΧΑΘΗΚΑΝ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ  ΟΛΟΙ.!!!!

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, Ή ΘΑ ΚΟΠΕΙ Η ... «ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ»  ΤΗΣ ..... «ΑΛΕΠΟΥΣ», Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ...... ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ..... «ΛΙΟΝΤΑΡΙ».
ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΠΩΣ Ο «ΑΓΩΝΑΣ»  ΕΙΝΑΙ ..... ΣΙΚΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η..... «ΑΛΕΠΟΥ»....!!!!!

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ...ΓΕΕΘΑ,..... "MΠΡΑΒΟ" ΣΑΣ....!!!!   ΣΤΕΛΝΕΤΕ ....... ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ....... ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ...... ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ  ΣΑΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ,
 γιατί με ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ....... ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ
και με ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ,
ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ,  ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ,
ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,
ΜΕ  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ..... ΣΙΚΕ  ΑΓΩΝΑ.... 
ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΗΣ "ΑΛΕΠΟΥΣ",..ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ .... "ΛΙΟΝΤΑΡΙ"....!!!!




3 σχόλια:

  1. Έχεις δίκιο Γιάννη. Μόνο που η προδοσία είναι μακροχρόνια και έχει περάσει στην κοινή γνώμη σαν "πολιτική" και ως ένα τάχα ειρηνόφιλο "αμυντικό δόγμα" σύμφωνα με το σκεπτικό "δεν διεκδικούμε, δεν προκαλούμε, δεν ρίχνουμε λάδι στη φωτιά". Αυτή η κατάσταση συνεχούς υποχωρητικότητας -κατευνασμού που είναι διεθνώς γνωστή ως "Φιλανδοποίηση" (δείτε το σχετικό λήμα στη Wikipaedia)οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απώλεια κυριαρχικών δικαιωμάτων.
    Τώρα στην περίπτωση της Ελλάδας, παρατηρείται και το εξής παράδοξο: ουσιαστικά η μόνη ελληνικη αντίδραση στις τουρκικές διεκδικήσεις, είναι πάντα η αγορά νέων πανάκριβων οπλικών συστημάτων που όπως πιστευουν οι πολιτικοί μας, τρομοκρατεί τάχα τον αντίπαλο και λειτουργεί αποτρεπτικά.
    Αν μη τι άλλο, πολύ βολική κατάσταση για κάποιους..
    Εμείς απλά πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη ΜΠΟΥΡΔΑ αυτό το άρθρο σου ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι πιστευω οτι προκειται για προδοσια.
    ο ομπαμα δεν ηρθε τυχαια στην Ελλαδα...
    η συναντηση με τον ροτσιλντ λεει πολλα.
    η μειωση των στρατιωτικων κονδυλιων επισης.
    το οτι ο στρατος εγινε η υπηρετρια των λαθρο επισης... Ο πανουλης φροντισε γι αυτο...
    τοσο ο ανευ τσιπας οσο και ο χοντρος καημμενος, δεν εχουν δειξει να αγαπανε την Ελλαδα.
    προδοτες ειναι..
    Αντιθετα την εκτελει, την μειωνει, την αδικει καθημερινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή