Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΤΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΣ! Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ...ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ....

Άλλο να το βλέπετε και άλλο να σας το περιγράφουμε! Ο Τάκης Χατζής, ο δημοσιογράφος ο οποίος έχει μόνο πτυχίο Δημοτικού σχολείου είχε σήμερα στην εκπομπή του καλεσμένους και μόνο που δεν σηκώθηκε να τους πλακώσει στο ξύλο. Χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι θυμίζοντας τον Βενιζέλο όταν κραύγαζε "απολύτως" κατά ενός καλεσμένου του Νίκου Χατζηνικολάου. Λίγο ήθελε να σηκωθεί να τον δείρει!  
Έτσι έκανε και ο Τάκης Χατζής. Ορυώμενος και χτυπώντας το χέρι του με...

δύναμη αφαίρεσε τον λόγο από τον Μ. Λαζαρίδη (διευθυντής γραφείου Τύπου της ΝΔ), μίλησε με άσχημο τρόπο στη  συνάδελφό του Χ. Κοραή, σε σημείο που ο κ. Λαζαρίδης προσπάθησε να τον επαναφέρει στην τάξη λέγοντάς του "Τι συμπεριφορά είναι αυτή κύριε Χατζή; Εδώ μας καλείτε να πούμε την άποψή μας. Μου κόψατε τον λόγο πριν ολοκληρώσω τη σκέψη μου. Άλλη φορά δεν πρόκειται να έρθω όταν με καλέσετε"
Η απάντηση του Τάκη Χατζή, αντί να είναι κατευναστική και να ζητήσει συγγνώμη, του είπε: "Μην ξαναέρθετε! 

Δείτε φάτσα και βγάλτε συμπέρασμα.Καλεί στην εκπομπή του πολιτικούς και δημοσιογράφους και αντί να τους προσφέρει φιλοξενία, λίγο απέχει από το να βγάλει μαστίγιο και να τους μαστιγώσει! 
Αυτός λέγεται δημοσιογράφος. Για τσαμπουκάς, αγενής, απρεπής ή φασιστοειδής, ναι, κάνει. Αλλά για δημοσιογράφος, όχι! Ας μάθει πρώτα τρόπους, ας πάει να τελειώσει το σχολείο του και μετά να σπουδάσει και δημοσιογραφία. 
Όμως, η διαπλοκή ζει και βασιλεύει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου