Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΤΙΓΚΑΣ: Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΑΠΑΧΟ!

φωτό αρχείου
Δελτίο Τύπου 78

                                                                               5 Αυγούστου 2015

  
Άμεση Απομάκρυνση
Επικίνδυνων Αδέσποτων Σκύλων
 από χώρο της ΔΑΠΑΧΟ (Κοιμητήριο Παπάγου)

        Πριν από τρεις ημέρες επικίνδυνοι αδέσποτοι σκύλοι επιτέθηκαν σε συμπολίτη μας που εισερχόταν στο χώρο του κοιμητηρίου Παπάγου, τον τραυμάτισαν ευτυχώς ελαφρά και του έσκισαν τα ρούχα...


        Τον άτυχο συμπολίτη μας προστάτευσαν  από τις δαγκωματιές των σκύλων το προσωπικό της ΔΑΠΑΧΟ, που βρίσκονταν στο Πυροφυλάκειο Παπάγου που έτρεξαν και απομάκρυναν τα σκυλιά.

        Δεν είναι το πρώτο συμβάν που έλαβε χώρα στη συγκεκρμμένη   περιοχή του Πυροφυλάκειου Παπάγου της ΔΑΠΑΧΟ, καθώς  και στο παρελθόν είχαμε και άλλα περιστατικά επιθέσεων επικίνδυνων αδέσποτων σκύλων που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα.

        Όταν προ 15θημέρου επισκεφθήκαμε το χώρο του Πυροφυλακείου Παπάγου της ΔΑΠΑΧΟ διαπιστώσαμε ότι υπήρχε δεμένος σκύλος, γιατί όπως μας είπαν μέλη της δασοπροστασίας, επετίθετο και μάλιστα είχε επιτεθεί και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας.

        Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού σε συνεργασία με τα Φιλοζωϊκά Σωματεία και τους Εθελοντές της ΔΑΠΑΧΟ καλείται να ενεργήσει άμεσα για την απομάκρυνση των επικίνδυνων αδέσποτων σκύλων που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Νόμου 4039/2012, δείχνοντας έμπρακτα το σεβασμό του στην ασφάλεια των συμπολιτών μας.


          Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ και τα στελέχη της παράταξης δηλώνουμε την αγάπη μας στα ζώα, νοιώθουμε την ευθύνη μας απέναντι σε αυτούς τους καλούς μας φίλους, όμως σεβόμαστε απεριόριστα και την ασφάλεια των συμπολιτών μας και θα την προστατεύσουμε με κάθε τρόπο.

9 σχόλια:

  1. Είναι οι προσωπικοί φρουροί(σ.σ. τα σκυλιά) του Μπόλεκ,ο οποίος έχει κάνει τσιφλίκι την περιοχή και κάνει ότι θέλει,ως άλλος ΄΄σερίφης΄΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγα μην ειναι και οι φρουροι της Αχαίας! Συνελθετε λιγάκι και σταματήστε τον πόλεμο στη ΔΑΠΑΧΟ! Αφηστε τις καρεκλιτσες σας και ελατε επανω μια βολτα , οχι ετσι για το θεαθήναι αλλα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ να βοηθησετε εαν αγαπατε τον Υμηττο! Να γνωρισετε και τα ανρθωποφαγα ζωα που φυλανε το πυροφυλακι , παναγια μου τι αλλο θα ακουσουμε! Το σκυλακι που οπως σας πληροφορησανε ηταν δεμενο επειδη εχει" επιτεθει" σε εθελοντες εχει υποστει τεραστιο ψυχολογικο προβλημα επειδη καποιοσ ΑΝΘΡΩΠΟΣ κατα τα αλλα του ελιωσε το κρανιο πριν ενα χρονο με σιδερολοστο! Το φοβικο αυτο σκυλακια το λατρευουμε κ το αγαπαμε και εχει βρει καταφυγιο στην αγκαλια τησ ΔΑΠΑΧΟ! Ας προσεχουμε λοιπον τι λέμε , δεν ειναι κακο να ρωταμε πριν βγαλουμε συμπερασματα! Οσον αφορα στο περιστατικο κριμα για το παντελονι του ανρθωπου , σεβομαι το ανχοσ και το στρες που περασε αλλα ως εκει! Κ μη διανοηθει να πειραξει κανεις μια τριχα απο τα σκυλια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απειλείς ρε πυρόκαβλε...; Aυτό λέμε από το 2013,φιλοζωϊκός σύλλογος είσαστε, νερουλάδες είσαστε,χαβαλέδες είσαστε... δασοπροστασία Δεν είσαστε.Όσο για το ψυχολογικό πρόβλημα του σκύλου,αυτό το αποκτάει το ζώο,αντιγράφοντας το περιβάλλον που ζεί. Αντε πιές τώρα καμιά δεκαριά τσίπουρα και ονειρέψου ότι κάποια στιγμή θα ξεπεράσετε τους πραγματικούς εθελοντές,που δημιούργησαν αυτά που εσύ ρε χθεσινέ,δεν είσαι ικανός να πετύχεις..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και όπως ομολογείς τα σκυλιά έχουν ιδιοκτήτη εσένα?Συνεπώς στη περίπτωση της επίθεσης του σκύλου ΣΟΥ,στον άτυχο άνθρωπο που ΄΄δέχθηκε τα ψυχολογικά΄΄ του δεσποζόμενου σκύλου ΣΟΥ, υπόλογος και υπεύθυνος για τον νόμο είσαι εσύ! ΣΩΣΤΑ??? εσύ το έγραψες '''και μη διανοηθεί να πειραξει κανεις μια τριχα από τα σκυλια ΜΑΣ'''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασχετο με το θεμα μας. Τιμη και δοξα σε οσους εθελοντες οπως λες ξεκινησαν την δασοπροστασια του Υμηττου, σεβασμος απολυτος! Εσυ γιατι κλαιγεσαι? Δεν αναγνωριστηκε το εργο σου ? γιατι τετοιο μενος? Κ οσο για τα σκυλια ειναι αδεσποτα και ειναι το πυροφυλακιο το καταφυγιο τους. Εαν ησουν και εσυ πυροκαβλος θα ηξερες ποια ειναι και τι ρολο βαρανε. Και το συγκεκριμενο σκυλι στο οποιο αναφερθηκα δεν ηταν αυτο που εκανε την επιθεση. Στο αρθρο απαντησα. Αντε καλημερα σου και μη ζηλευεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στείλτε τους αδέσποτους σκύλους της Ελλάδας να φυλάνε τα νησιά του Αιγαίου από τα θανάσιμα ΟΡΚ / ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που σε λίγο καιρό θα κατασπαράξουν κάθε άπιστο φουκαρά Έλληνα . Ο προδότης κομμουνιστής του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους Τούρκους μεταφέρει εκατ. ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ από τα βάθη της Ασίας για να κάψουν την χώρα από άκρη σε άκρη . Οι Γενίτσαροι του θα σας πιουν το αίμα και θα στοιχιώσουν τις ψυχές σας
    ΑΓΕΛΗ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΡΟΖ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΒΡΑΧΟ ΤΗΣ ΠΑΛΛΑΔΑΣ ΑΘΗΝΑΣ . ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΟΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γέμισε ο τόπος και Βρώμισε με αμέτρητους ΡΑΓΙΑΔΕΣ χιλιάδες κλεφτρόνια και εκατ. ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙΓΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΠΟΛΥΧΡΌΝΗΣ8 Αυγούστου 2015 στις 2:19 μ.μ.

    Το δελτίο τύπου που αναρτήσαμε αφορά την απομάκρυνση του ενός και μοναδικού επιθετικού σκύλου στην περιοχή της ΔΑΠΑΧΟ και την μέριμνα γι αυτόν σύμφωνα με τον νόμο 4039/2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή