Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ-ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: 700 ΕΥΡΩ ΣΕ 25 ΜΕΡΕΣ!!! ΤΣΕΠΩΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΑΡΝΙ ΣΤΗΝ...ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ....ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ!

Πόσο χρήμα κατάφερε να συγκεντρώσει σε 25 μέρες; 700 ευρώ! Εσύ Έλληνα, με πετσοκομμένο  τον μισθό σου από τις σφαγές που σου...
επεφύλαξαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις και με ό,τι σου έχει απομείνει να πρέπει να το πληρώσεις στην εφορία, στον ΕΝΦΙΑ και τα άλλα χαράτσια που επιβάλλει η κυβέρνηση Τσίπρα, κάτσε να κλαις τη μοίρα σου. Ο Βούλγαρος έφυγε σήμερα μαζί με τα 700 ευρώ και το σκυλάκι του για την πατρίδα του, για να κάνει Πάσχα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα σφάξει ένα καλό αρνί και θα πιει στην υγεία του...κορόιδου Έλληνα! Βεβαίως και θα έρθει δριμύτερος για να φορέσει το ταμπελάκι: "Λίγη Βοήθεια. Πεινάω"! Η επιχείρηση-επαίτης είναι η καλύτερη! 
Αυτοί είναι οι μετανάστες-λαθρομετανάστες οι οποίοι έρχονται στη χώρα μας και τους οποίους ο σημερινός Πρόεδρος Δημοκρατίας ευχαρίστησε πριν από μερικά χρόνια. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:
Αυτοί λοιπόν οι μετανάστες-λαθρομετανάστες αρμέγουν την Ελλάδα, δεν αφήνουν φράγκο και βγάζουν όλο το χρήμα που κερδίζουν στην πατρίδα τους. Ναι χαιρόμαστε τον Πρόεδρό μας! Τον έχει φίλο του ο Τράγκας, και το διακηρύσσει καθημερινά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου