OPTOCENTER

Πέμπτη, 13 Απριλίου 2017

ΙΕΡΕΑΣ ΑΠΟ ΑΜΒΩΝΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΑΓΡΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: "ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΘΕΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 7.000 ΚΑΙ 8.000 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! ΕΙΣΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ, ΑΘΕΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ"! ΠΕΣΤΑ ΠΑΠΑ ΜΑΣ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ!

Ο εφημέριος του Αγίου Παντελεήμονος στην μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, Παπα Χρήστος, δεν άντεξε στο κήρυγμά του και επιτέθηκε στους άθεους της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού μοίρασε, για μία ακόμη φορά, φρέσκα ψάρια σε 500 φτωχές οικογένειες ανήμερα της Κυριακής των...

Βαΐων.Περιμένω ν ακούσω κι άλλες φωνές αντίστασης να ορθώνονται σε όλα τα παράνομα κι αντίχριστα που γίνονται στη Πατρίδα μας... Ο Ελληνικός λαός καλείται για άλλη μια φορά στην ιστορία να σηκώσει το ανάστημά του, να αντισταθεί ,όπως τότε που οι Έλληνες δεν έσκυβαν το κεφάλι στο κάθε λογής εγχώριο εφιάλτη και πατριδοκάπηλο...στο κάθε ξένο δυνάστη και τοκογλύφο ... κι έγραψαν μια λαμπρή ιστορία!! δε μπορώ να μη γυρίζω στο παρελθόν...να κάνω συγκρίσεις...τότε που το αιματοβαμμένο ράσο έδωσε αγώνες ..Ξεχώρισε ανάμεσα στους πολλούς αγωνιστές του κλήρου ,ο Παπαφλέσσας...που με τον τον ηρωικό του θάνατο, επισφράγισε την ανεκτίμητη προσφορά του στην Πατρίδα ,σα γνήσιος Πατριώτης, ένας ενθουσιώδης αγωνιστής..Εκεί στο Μανιάκι ,τη τελευταία του μάχη , όπου πήρε κι αυτό τη θέση του, στις σελίδες της Ιστορίας μας, δίπλα στις Θερμοπύλες και στην Αλαμάνα.Σήμερα ..ανατολικά από το χωριό Μανιάκι, στο ξωκλήσι «Aγιά Ανάσταση», βρίσκονται τα κόκκαλα εκείνων που πέσανε σε τούτη τη μάχη, θυμίζοντας, σ' εμάς τους μεταγεγέστερους, πως η λευτεριά μας, καθώς λέει στον εθνικό μας ύμνο ο Σολωμός, είναι «απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα Ιερά»...Σήμερα υπάρχουν Παπαφλέσσηδες στο κλήρο??
ΥΓ...Κι όσοι καλοθελητές παραπονιούνται ο,τι το δημόσιο πληρώνει τόσες χιλιάδες ιερείς...να γνωρίζουν πως το Ελληνικό δημόσιο εφάρμοσε αναγκαστική απαλλοτρίωση της περιουσίας της Εκκλησίας (Νόμοι 1072/1917, 2050/1920, 4684/1931) καταβάλλοντας 40 εκατομμύρια προπολεμικές δραχμές, ενώ το δημόσιο είχε εκτιμήσει τη συνολική αξία στο 1 δισεκατομμύριο. Το υπόλοιπο δεν κατεβλήθηκε ποτέ. Με το νόμο 536/1945 αποφάσισε να καταβάλλει τους μισθούς του εκκλησιαστικού προσωπικού ώστε χωρίς να έχει υποχρέωση καταβολής αντιτίμου για τις απαλλοτριώσεις. Με τον ίδιο νόμο η Εκκλησία καταβάλλει στο κράτος το 25% επί των ακαθάριστων εισπράξεών της.
Μη ξεχνάμε πως το ελληνικό κράτος απασχολεί περισσότερους μουσικούς (434), απ’ ότι ερευνητές/ειδικούς επιστήμονες (405), ενώ υπάρχουν 13.000 δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι εμπίπτουν στην παράδοξη κατηγορία «Δεν έχει οριστεί κατηγορία προσωπικού». Ποιοι είναι και τι ακριβώς κάνουν αυτοί οι άνθρωποι;επίσης στο δημόσιο φαίνεται να απασχολούνται 106 δημοσιογράφοι και 336 εκκλησιαστικοί υπάλληλοι...

elena1111ful

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου