Τρίτη 11 Απριλίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ: "ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ"! ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ, ΡΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ...ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΗ!!!

Δείτε έναν γερμανοτσολιά, υποταγμένο στο άρμα της προτεσταντικής Γερμανίας ο οποίος πάει να παραδώσει και μαθήματα...πολιτισμικής παράδοσης στην Ορθοδοξία. Είπε λοιπόν ότι σε κανένα πολιτισμένο κράτος του κόσμου δεν γίνεται υποδοχή του αγίου φωτός με τιμές....

αρχηγού κράτους! Με άλλα λόγια, αφενός λέει ότι τα ορθόδοξα έθιμά μας είναι...απολίτιστα και αφετέρου μας υποδεικνύει τη γερμανικό προτεσταντισμό και τα έθιμά του ως πολιτισμένα! Θέλει δηλαδή ο γερμανοτσολιάς να καθυποτάξει και την Ορθοδοξία στο άρμα της προτεσταντικής Γερμανίας. Τέτοιο απολίθωμα είναι ο Καραγιαννίδης. 
Ιδού τι αναφέρει το ρεπορτάζ από το πρώτο Θέμα:
«Έρχεται ένα αντικείμενο, η φωτιά, το Άγιο Φως. Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Κατά της μεταφοράς του Αγίου Φωτός με τιμές αρχηγού κράτους τάχθηκε και δεύτερος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λίγες ημέρες μετά τον Μάκη Μπαλαούρα που το χαρακτήρισε κατάλοιπο της παγανιστικής περιόδου.

«Δεν είναι αρχηγός κράτους και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του κράτους. Έρχεται ένα αντικείμενο, η φωτιά, το Άγιο Φως. Αυτό δεν συμβαίνει σε ένα πολιτισμένο κράτος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Καραγιαννίδης.

«Βλέπετε το Βατικανό να κάνει το ίδιο; Βλέπετε στην Αγγλία, τη Γερμανία να το κάνουν;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να μεταφέρεται το άγιο φως όπως του αξίζει αλλά δεν είναι αρχηγός κράτους να στήνεται υπουργός και άγημα να το υποδεχθεί» συνέχισε την κριτική του.

«Εγώ δεν είπα ότι δεν είναι επίσημο αλλά η μεταφορά του με τιμές αρχηγού κράτους δεν ίσχυε στο παρελθόν, τα τελευταία χρόνια ισχύει» κατέληξε για το θέμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

9 σχόλια:

  1. Το Άγιο Φως θα έρθει στην Ελλάδα και θα έρχεται χρόνια στην Ελλάδα.
    Η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα υπάρχει προσεχώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αγραμματος τυπακος μας λεει οτι δεν ειναι πολιτισμενος και για να ειναι πρεπει να μιμηθουμε ό,τι κανουν οι πολιτισμενοι...
    δηλαδή κτηνοβασία, ομοφυλοφιλία, κλεψιμο περιουσίας λαων, αρχιοκαπηλια,.... και ενα σωρο αλλα πολιτισμενα πραγματα...

    Οχι σαν και τους αγροικους Ελληνες που δεν ειναι πολιτισμενοι...
    Οι οβριοι, οι μασωνοι και οι σιωνιστες ομως... εεεεε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συριζαιε αντιχριστε,ειναι σκληρον συ,λακτιζειν εις κεντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείτε το ντύσιμό του, δείτε την βλογιοκομμένη φάτσα του, δείτε την ασχήμια του και τον σωματότυπό του και θα βγάλετε το χρήσιμο συμπέρασμα για το ποιόν, ή "πύον" του "ανδρός"(είναι;) που αναδύεται...
    ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΟΣΜΙΑΚΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O Ανθρωπος της ΕΒΡΑΪΚΉΣ ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΎΡΑΣ λυσαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Άγιο Φως θα έρθει στην Ελλάδα και θα έρχεται χρόνια στην Ελλάδα και θα φωτίζει όλους τους Έλληνες και θα υπάρχει το κράτος-έθνος που λέγεται ΕΛΛΑΣ.
    Η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα υπάρχει προσεχώς όπως δεν θα υπάρχουν τα κόμματα του λαθρόφιλου συνταγματικού δημοκρατικού τόξου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξέρουν ούτε πως να ντυθούν οι άπλυτοι. Άνθρωποι δεν γίνονται με τίποτα. Σαν γύφτοι που έπιασαν κανα φράγκο είναι αλλά η γυφτιά γυφτιά...
    ...και τα σχόλια περιττεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί "αυτός", δεν λέει κάτι και για τον μωάμεθ τον "προφήτη", ας πούμε κάτι σαν ό,τι ήταν σφαγέας και επιβλήθηκε σφάζοντας και βιάζοντας...τέτοια πράγματα ας πούμε. Και ό,τι οι "πιστοί του ψευδοπροφήτη" μουσουλμάνοι, εξακολουθούν και σήμερα να κάνουν τα ίδια με τον "μπαγλαμά" που πιστεύουν...!
    Δεν τολμάει να ψελλίσει "κιχ", διότι γνωρίζει καλά ό,τι θα του "πάρουν το κεφάλι"(κυριολεκτικά)
    Το κάνει όμως για το ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ, για το ΑΙΩΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, γιατί επίσης γνωρίζει καλά ό,τι κανείς δεν θα τον πειράξει...ίσα-ίσα που θα τον "προωθήσουν" οι σιωνιστές για όσο θα λοιδορεί και θα εξευτελίζει την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!
    Ανάξιος λόγου, το αριστερό μίασμα και "αυτός" και ο άλλος ο κακομοίρης, ο "απαυτός"!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή