Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ Ή ΜΕΧΡΙ ΤΟ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ! ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ;;;


ώρα που ο λαός ασχολείται με το Survivor ή με την Ηριάννα (χωρίς να αμφισβητείται η σοβαρότητα αυτού του θέματος), την ώρα που τα νησιά μας μπουκώνουν καθημερινά με νέους λαθρομετανάστες και η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, ο Ερντογάν έχει ήδη καταστρώσει το σχέδιό του για να χτυπήσει σε ανύποπτο, για τη χώρα μας, χρόνο. Ο Ερντογάν πάντως έχει προειδοποιήσει από καιρό για τις κινήσεις του. Πρώτα αμφισβητώντας τη συνθήκη της Λωζάνης και κατόπιν μιλώντας για τις πατρίδες της καρδιάς του. 
Πόσο έτοιμοι είναι η κυβέρνηση Τσίπρα να αντιμετωπίσει μία αιφνίδια επιθετική ενέργεια της Τουρκίας; Πόσο έτοιμη είναι η κυβέρνηση Τσίπρα να αντιμετωπίσει μια εισβολή και απόβαση των Τούρκων στο Καστελόριζο ή τη Ρόδο; Πόσο ασφαλείς μπορούν να αισθάνονται οι πολίτες των δύο αυτών νησιών, όταν πάνω από τα κεφάλια τους θα περνούν τουρκικά αεροπλάνα και θα ρίχνονται πραγματικά πυρά; 
Πάντως, ο Ερντογάν, με τη νοοτροπία του νέου Οθωμανού σουλτάνου και μην μπορώντας να χωνέψει ότι η Κύπρος ξεκίνησε τη γεώτρηση για φυσικό αέριο, θα χτυπήσει. Υπολογίζεται ότι μέχρι το τέλος Ιουλίου ή και ακόμη το Δεκαπεντάυγουστο δεν θα διστάσει να προβεί σε πολεμική επίθεση σε βάρος της χώρας μας. 

2 σχόλια:

  1. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω το πόσο έτοιμη είναι η ανύπαρκτη κυβέρνηση(;)των ΤσιπροΚαμμένων, στο ενδεχόμενο η Τουρκία να μας επιτεθεί στο Αιγαίο.
    Ξέρω όμως τούτο, αν το επιχειρήσει, ας πάρει και την ανάλογη φόρα να μας κλάσει τα..."κοχόνες" και μετά θα τους τα δώσουμε να τα φάνε.
    Άντε να ξεμπερδεύουμε με τους ανώμαλους "γείτονες" και να πάρουν την σειρά τους και οι αλβανοσκοπιανοί, για να αποκατασταθεί επιτέλους και η..."καθεστηκυία τάξη" στην χερσόνησο του Αίμου.
    Η ΕΛΛΑΣ είναι η χώρα των ΜΙΛΤΙΑΔΗ και ΛΕΩΝΙΔΑ, είναι η χώρα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, του Γέρου του Μωριά του ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ και του ΝΙΚΗΤΑΡΑ του τουρκοφάγου!!!
    Ο Ε.Σ. τηρεί στάση αναμονής με το "δάχτυλο στην σκανδάλη", με υψηλό φρόνημα και ηθικό Ακμαιότατο.
    Αλίμονο σε αυτόν που θα μας υποτιμήσει...

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι αν χρειαστεί οι Έλληνες θα πολεμήσουν και θα θάψουν τους Τουρκο Μογγόλους εάν επιχειρήσουν να εισβάλουν στην Πατρίδα μας . Αυτή την φορά θα τους τσακίσουμε και θα φτάσουμε στην Κωνσταντινούπολη . Δυστυχώς οι μισοί ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΊΟΙ είναι ΛΙΠΟΤΑΧΤΕΣ και οι άλλοι μισοί είναι ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ . Η ξενόφερτη αριστερά μόνο δειλούς και ανθέλληνες βγάζει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή