Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΣΦΟΔΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ: "Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΣΘΕ Ο ΑΣΕΒΕΣΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ. ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω καταγγελία από τους υπογράφοντες ως "Αγανακτισμένους Ορθόδοξους Χριστιανούς", μια επιστολή η οποία αποστέλλεται προς τον Αρχιεπίσκοπο και προς εκείνους τους ιεράρχες οι οποπίοι σιωπούν στο έγκλημα που συντελείται σε βάρος της Ορθοδοξίας και του ελληνικού λαού. Είναι χαρακτηριστικό το...

απόσπασμα που λέει ότι "κατά τον Άγιο Θεόδωρο Στουδίτη, η σιωπή είναι συναίνεση". Συναίνεση στο έγκλημα σε βάρος του λαού και της θρησκείας μας. Προσέξτε την αυστηρότητα με την οποία απευθύνεται η επιστολή προς τους επικεφαλής της Εκκλησίας μας χαρακτηρίζοντάς τους υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Καταγγελία προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Δεν ζητούμε την ευχή σου παρά μόνο του Θεού. Πριν ξεκινήσουμε όλοι 
εμείς οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί την Επιστολή μας ζητάμε από τον Θεό να ανοίξει τις διάνοιες μας, εμάς, για να γράψουμε και εσάς, για να ξυπνήσετε...
από τον λήθαργο της προδοσίας. Μόλις πριν λίγες ημέρες είδαμε πάλι στο διαδίκτυο μία νέα προδοσία από μέρους σας. Δεν έφτασε, προφανώς, που προ λίγο μηνών βγάλατε το Σταυρό σας για να ταΐσετε τους λαθρέποικους της χώρας, θεωρήσατε σωστό να βάλετε το σύμβολο των Ορθόδοξων, τον Σταυρό δηλαδή στο τσεπάκι σας σαν να ήταν το ρολόι σας. ΑΙΣΧΟΣ κ ΝΤΡΟΠΗ! Τα μηνύματα που στείλατε στον ελληνικό λαό είναι πασιφανή. Αυτήν την εντολή πήρατε από τα μεγάλα αφεντικά σας. Ξεχνάτε όμως ότι ο ελληνικός λαός είναι μπολιασμένος με Χριστό και Ορθοδοξία. Όσο και να παλεύετε όλοι εσείς οι νεοταξίτες, δεν θα καταφέρετε να λυγίσετε το άγιο φρόνημα των Ελλήνων. Μεταφέρετε στα σάπια αφεντικά σας ότι οι Έλληνες πάντα μάχονταν, μάχονται και θα μάχονται υπέρ βωμών και εστιών. 
Δυστυχώς για εσάς και τους ομοίους σας, ευτυχώς όμως για εμάς γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένα σατανικό σχέδιο εξόντωσης του Ελληνικού λαού. Προσπαθήσατε να μας κλείσετε το στόμα με τον αντιρατσιστικό, προσπαθήσατε να αλλοιώσετε τον εθνικό κορμό της χώρας με τους «πρόσφυγες». Με την δική σας ανοχή οι ομοφυλόφιλοι ξεφτιλίζουν την σημαία μας, ξεφτιλίζουν τα ιερά και τα όσια του τόπου μας, καταστρέφουν τον πυρήνα της κοινωνίας, την οικογένεια. Όχι πως δεν τα ξέρετε. Τα γνωρίζετε όλα αυτά, γι' αυτό τα αφήσατε να συμβούν. Υλοποιείτε τις εντολές τους.
Ξανά ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ. 

Τα σχολεία μας έχουν γίνει οι νόμιμοι πλέον οίκοι ανοχής και τελούν υπό την προστασία της Πολιτείας και της Εκκλησίας. Τα Θρησκευτικά φεύγουν από τα σχολεία και θα διδάσκουν θρησκειολογία. Η Ιστορία των Ελλήνων μπολιάζεται με ψευδή στοιχεία για να γίνουμε πολίτες ενός παγκόσμιου κράτους και όχι Έλληνες πολίτες ενός κράτους – έθνους. Και πάλι όλα αυτά τα γνωρίζετε. Είστε ο κατάλληλος άνθρωπός (τους), στην κατάλληλη θέση. Κατά τον Άγιο Θεόδωρο Στουδίτη, η σιωπή είναι συναίνεση. Είστε επίορκοι, όλοι εσείς οι εκκλησιαστικοί ταγοί ενώπιον Θεού και ανθρώπου.  
Είστε αυτοί που προφήτευσε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός «οι ασεβέστεροι των όλων». Κλείσατε την διάνοια σας, προδώσατε τον δεσπότη Χριστό, προδώσατε το αίμα των προγόνων μας. Προδώσατε το έθνος και την πατρίδα. Το χώμα που πατάτε είναι αγιασμένο με αίμα Αγίων – μαρτύρων και Εθνομαρτύρων. Είστε ανάξιος να ποιμάνετε έναν τέτοιο λαό. Είστε ανάξιοι να φοράτε το ένδοξο και τιμημένο ράσο. 
Παραιτηθείτε! Η δειλία ή ίσως η αδιαφορία σας έχει πέσει ως τσίπα στα μάτια σας και δεν σας επιτρέπει να δείτε ότι το σχέδιο FEDORA υλοποιείται.


Μουσουλμανοποιείται η Ελλάδα και εσείς, στο όνομα της αλληλεγγύης δέχεστε αυτούς που 400 χρόνια μας είχαν σκλάβους. Αυτό άλλωστε έκανε και ο Ιούδας, πρόδωσε το διδάσκαλο με ένα φιλί.
Όσα πλούτη και να αποκτήσατε, όσες συνειδήσεις και να εξαγοράσατε ή να κινήσατε, δεν θα ξεφύγετε από το δικαιοκρίτη Χριστό. Αλίμονο εάν δεν μετανοήσετε, αλίμονο εάν δεν βοηθήσετε το έθνος και την πατρίδα μας.
Θα έχετε αντιμέτωπους όλους τους Αγίους της Ορθόδοξης εκκλησίας που μίλησαν για πατρίδα.
Αγ. Ιωαν. Χρυς. «ουδέν πατρίδον γλυκητερον»
Μ. Βασίλειος «Ανοσία πράξη η προδοσία της πατρίδος» κτλ.
Θα έχετε όμως να δώσετε λόγο και στον Γιάννη, τον Γιώργο, τον Βασίλη, τον Κυριάκο, την Αθανασία, την Βαρβάρα, τον Εμμανουήλ και τόσους και τόσους άλλους Έλληνες και Ελληνίδες που αυτοκτόνησαν, που αρρώστησαν και έσκασαν, που έφυγαν από εμφράγματα, που άφησαν πίσω τους ανήλικα παιδιά, γιατί εσείς όλοι οι φιλάνθρωποι, όλοι εσείς οι αλληλέγγυοι είχατε κοντά χέρια και δεν έφτασε η βοήθεια σας μέχρι αυτούς. Γιατί τα αυτιά σας ήταν κλειστά όταν φώναξαν Βοήθεια! Γιατί τα μάτια σας είχαν κιτρινίσει από το χρυσάφι της καθημερινότητας σας. 
                                                                 ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ



Αγανακτισμένοι ορθόδοξοι Χριστιανοί

2 σχόλια:

  1. Έτσι είναι δυστυχώς. Τα έχουμε σχολιάσει επανειλημμένως, αλλά...``στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα΄΄
    Ο χειρότερος αρχιεπίσκοπος και, ένα σάπιο ιερατείο στην πλειονότητά του.
    Η ΕΛΛΑΣ αφελληνίζεται με οργανωμένο σχέδιο και αυτοί που πρέπει να αντισταθούν πρώτοι, είναι "απόντες"!!!
    Ο λαός αναζητά ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑΓΟ που θα τον ξεσηκώσει και θα τον εμπνεύσει, για την στροφή προς τα ΙΕΡΑ και ΟΣΙΑ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ!
    Φθάνει πια με το τσούρμο των δωσίλογων...
    Δεν ανεχόμαστε τους επήλυδες που κατακλύζουν την Πατρίδα μας,
    δεν ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ το ισλάμ και την βαρβαρότητα που το συνοδεύει!

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
    και αδιαφορώ αν δεν αρέσει στους νεοταξίτες προδότες πολιτικάντηδες και τα τσιράκια τους, τούς "δήθεν αλληλέγγυους..."!

    ``Φωτιά και Τσεκούρι για τους προσκυνημένους΄΄
    Ταδε εφη "Γέρος του Μωριά" Θ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και λιγα του λετε του αθλιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή