Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΠΑΓΟΥ! Η ΧΩΡΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ 19ο ΑΙΩΝΑ! ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΝΟΝΤΩΝ....

Λουκέτο οριστικό στο Αστυνομικό τμήμα Παπάγου, με τη χώρα να γυρίζει στον 19ο αιώνα, σε μια περίοδο μάλιστα που η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αυτό που έγινε με το Αστυνομικό τμήμα Παπάγου γίνεται σε όλα τα αστυνομικά τμήματα των Δήμων: ξεδοντιάζονται! Μόλις χθες είχαμε φονικό μέρα μεσημέρι στον Γέρακα. Πριν από λίγους μήνες...

πάλι στον Γέρακα ένας ιερέας σφαγιάστηκε από Πακιστανούς μέσα στο σπίτι του. Ποια προστασία έχουν οι πολίτες; Καμία. Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού πασχίζει πλέον εκ των ενόντων να σώσει την κατάσταση. 
Ιδού η ανακοίνωση του Δήμου:

Χολαργός, 17 Ιουλίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανακοίνωση του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με αφορμή τη συγχώνευση Αστυνομικών Τμημάτων
Εφαρμόστηκε το σχέδιο αναδιάρθρωσης Αστυνομικών Τμημάτων και Τμημάτων Ασφαλείας και στο Δήμο μας.
Σύμφωνα με το σχέδιο τα δύο Αστυνομικά Τμήματα και τα δύο Τμήματα Ασφάλειας Παπάγου και Χολαργού συγχωνεύθηκαν σε ένα, το οποίο στεγάζεται στο κτίριο του Α.Τ. Χολαργού, επί της οδού Υμηττού 54 στο Χολαργό.
Σε πρόσφατη συνάντηση του Δημάρχου κ. Ηλία Αποστολόπουλου, του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θανάση Βαλυράκη και της Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου κας Μαρίας Δημάκου,  με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Αναγνωστάκη και τους Αξιωματικούς Διευθύνσεων,  ο Γενικός Γραμματέας δεσμεύτηκε ότι όλο το προσωπικό, 64 άτομα από το Αστυνομικό Τμήμα και 38 άτομα από το Τμήμα Ασφάλειας συνολικά, θα παραμείνουν στην οργανική δύναμη του Τμήματος, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι περιπολίες πεζών και οχημάτων ανά 8άωρο.
Επίσης από τις αρχές Μαρτίου η Δημοτική Αστυνομία και το Τμήμα Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου Παπάγου – Χολαργού μεταφέρθηκαν στο Δημοτικό Κατάστημα Παπάγου, επί της οδού Αναστάσεως 90 (τηλέφωνα επικοινωνίας 2132027118 - 2132027119 και 2132027115).
Τέλος ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού υλοποιεί από το 2016 το πρόγραμμα «Ασφαλής Γειτονιά» με στόχο την τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών  μας, όπου τρία αυτοκίνητα ιδιωτικής εταιρίας security εκτελούν περιπολίες σε όλη την πόλη κατά τις βραδινές ώρες και συγκεκριμένα από 22:00  έως 06:00, καθώς  και πεζοπόρος φύλακας βρίσκεται στο Μεγάλο Πάρκο Παπάγου κατά τις ώρες 19:00 έως 03:00.
Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι κάτοικοι της πόλης μας μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα:
·         Άμεση Δράση: 100
·         Αστυνομικό Τμήμα Χολαργού: 210 6511657
·         Ιδιωτική Εταιρία Security: 210 6713063-4
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων



6 σχόλια:

  1. Στόχος είναι η τόνωση του "αισθήματος" ασφάλειας ή η πραγματική ασφάλειας των πολιτών;

    Πάντως, το έργο το βλέπουμε καθημερινά και παντού. Την προηγούμενη εβδομάδα ήμουνα στο χωριό μου, στην ορεινή Αρκαδία. Το Αστυνομικό Τμήμα του Λεβιδίου το οποίο εξυπηρετούσε ένα σωρό χωριά κοντινά και μη, έκλεισε. Θα υπάρχει, λέει, ένα περιπολικό το οποίο θα περιπολεί σε όλα τα χωριά και ένα αστυνομικό τμήμα στη Δημητσάνα. Φέξε μου και γλίστρησα, δηλαδή. Θα περνάει σήμερα από το δικό μου χωριό και μετά θα ξαναπερνάει ύστερα από μια βδομάδα, όταν θα ξαναπάρει τα χωριά από την αρχή.

    Και βέβαια, όλα γίνονται με στόχο την τόνωση του "αισθήματος" ασφάλειας των πολιτών. Διότι, η πραγματική ασφάλεια των πολιτών ουδόλως ενδιαφέρει τους κυβερνώντες.

    Αλί!

    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το ύφος των Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας [οι οποίοι δεν φταίνε σε τίποτα] οποιοσδήποτε καταλαβαίνει ότι οι ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μετέτρεψαν την Αστυνομία σε Σύλλογο απόρων κορασίδων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέχρι τον χειμώνα κύριε Δήμαρχε θα είμαστε τυχεροί αν έχουν μείνει οι μισοί . Πως είναι δυνατόν να εμπιστεύεσαι έναν Δοσίλογο ψευτο πρωθυπουργό εγκάθετο της Μέρκελ που υπηρετεί ξένα συμφέροντα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν,ένα χρόνο πριν,ο Τίγκας έθεσε το πρόβλημα και ζήτησε να συνεργασθεί ο Δήμαρχος ώστε να περιοριστούν κατά το δυνατόν οι επιπτώσεις από τη συγχώνευση,όταν πρότεινε λύσεις και ζητούσε τη στήριξη όλων των δημοτικών συμβούλων,ο Δήμαρχος προτίμησε να φωτογραφηθεί μόνος του με τον υπουργό και αρκέσθηκε σε διαβεβαιώσεις.Τώρα όλοι πληρώνουμε για την "ασφαλή γειτονιά".Κρίμα για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λιάκο θέλατε και πρόσφατα "πτυχιούχο" . Φάτε τον τώρα και μη μιλάτε. Ο Ξύδης ο Νικολάου ο Σκούρτης έδιναν αγώνες στο πλευρό των δημοτών. Ο Λιάκος δίνει αγώνες με τους φωτογράφους και το πατσουροχαρέμι του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε αυτά που λες 8:31μ.μ εκτός...από το "ξύδι"!!
      Αυτόν τον(...!) μην τον βάζεις δίπλα στους γίγαντες Νικολάου και Σκούρτη.
      Και να μην λησμονούμε και τον αείμνηστο Δήμαρχο Μπλαδένη στου Παπάγου, τεράστιο έργο και πολλά "καντάρια"...βάρος!!
      Καμμιά σύγκριση λοιπόν, "πέρασε και δεν ακούμπησε" που λένε...

      Διαγραφή