Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

59ΧΡΟΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ! ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΚΑΜΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΣΑΣ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ; ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ "ΠΑΡΑΣΗΜΑ"!

Ακόμη μία αυτοκτονία από τις πολλές που σημειώνονται καθημερινά! Όπως αναφέρει το madata.gr, νεκρή βρέθηκε 59χρονη γυναίκα στις 6.00 το απόγευμα της Τρίτης στο διαμέρισμά της στην πόλη της Ρόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» η 59χρονη που ζούσε μόνη...

της, έβαλε τέρμα στη ζωή της, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο της τηλεόρασης.

Παράλληλα όπως προκύπτει από τις ίδιες πηγές η φερόμενη ως αυτόχειρας, άφησε και σημείωμα στο οποίο φαίνεται πως εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Η 59χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας που συγκλονίζει τη Ρόδο, διενεργούν οι αστυνομικές αρχές. Δεν γνωρίζουμε τα πραγματικά αίτια της αυτοκτονίας της 59χρονης, ωστόσο δεν μπορεί όλο αυτό το τραγικό σκηνικό των καθημερινών αυτοκτονιών να είναι άσχετο με την μνημονιακή τραγωδία που έφεραν τα πολιτικά σκύβαλα από το 2010 κι εδώ. Οι αυτοκτονίες αυξάνουν καθημερινά, μέσα σε ένα περιβάλλον υποδούλωσης, κατοχής, κατάθλιψης και απελπισίας το οποίο επέβαλαν οι δανειστές με τους ντόπιους υπηρέτες τους-προδότες του λαού. Η δε κυβέρνηση Τσίπρα είναι αυτή που υπηρετεί με τον καλύτερο για τους τοκογλύφους τρόπο: διαλύει κάθε ίχνος ελπίδας από τους Έλληνες, οι οποίοι είτε το σκάνε από τον τόπο τους είτε οδηγούνται στα ψυχοφάρμακα ή ακόμη-ακόμη στην αυτοκτονία. 
Ας είναι μαλακό το χώμα που θα σκεπάσει την άτυχη 59χρονη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου