Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! ΜΗΤΕΡΑ ΕΙΔΕ ΤΑ ΔΥΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ!

Ασύλληπτη τραγωδία τα ξημερώματα της Παρασκευής – Μητέρα είδε τα...

παιδιά της να καίγονται στο σπίτι όπου διέμεναν στον Πολιχνίτο Μυτιλήνης – Οι δύο γιοι της, ηλικίας 54 και 56 ετών αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.
Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της Μυτιλήνης από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (11/08/2017). Δύο άνδρες ηλικίας 54 και 56 ετών βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν το σπίτι στο οποίο διέμεναν με τη μητέρα τους πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη.
Ο συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμανε λίγο μετά τις 02:30 για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε οικία στις εργατικές κατοικίες, αναφέρει το lesvosnews.gr.
Άνδρες της Πυροσβεστικής έφτασαν αμέσως στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά, όμως η έντασή της ήταν τόσο μεγάλη που είχε κατακάψει το σπίτι και είχε καταρρεύσει η στέγη του.
Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, έξω από το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία με τα αδέρφια ήταν η μητέρα τους, η οποία ενημέρωσε τους πυροσβέστες ότι οι γιοι της βρίσκονται μέσα.
Δυστυχώς όμως οι δύο άνδρες δεν είχαν προλάβει να βγουν από το σπίτι όταν κατέρρευσε η στέγη του και βρήκαν τραγικό θάνατο.
Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο Ενημέρωσης, τα δύο της παιδιά φέρονται να αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου