Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΝΙΞΑΝ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ 24 ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 γράφει ο 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΚΑΔΑΣ 
ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 
Αρκετές ημέρες μετά την μεγάλη τραγωδία στην Μάνδρα Αττικής που στοίχισε την ζωή σε 24 συμπολίτες μας, όλοι τους άνθρωποι του μόχθου και της εργασίας, το Θριάσιο Πεδίο παραμένει κάτω από τόνους λάσπη και κατεστραμμένα υλικά. Χιλιάδες σπίτια - ερείπια - θυμίζουν σε  όλους μας το μέγεθος...

της κομμουνιστικής θηριωδίας / καταστροφής από μια ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ  ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ  , που από την πρώτη ημέρα που άρπαξε την εξουσία ρήμαξε τον τόπο μας και έσβησε τις λιγοστές Ελπίδες του Ελληνικού Λαού για καλλίτερες ημέρες . Χιλιάδες άνθρωποι , γυναίκες και μικρά παιδιά περιμένουν από μια ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ψευτοκυβέρνηση  ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ και ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ  να δείξει ανθρωπιά και να σταθεί δίπλα τους σε αυτές της δύσκολες στιγμές .
 Είναι γνωστό σε όλους, εκτός στους αφελείς  , ότι καμία αριστερή κυβέρνηση σε κανένα μέρος του κόσμου δεν έδειξε και την ελάχιστη συμπόνοια σε σκληρά δοκιμαζόμενους ανθρώπους. Αντίθετα , όλοι γνωρίζουν  το μίσος τους  για κάθε Πανανθρώπινη Αξία και τα  Μυριάδες χιλιάδες Εγκλήματα τους  εναντίον της Ανθρωπότητας. Ούγγροι, Πολωνοί, Τσέχοι, Ανατολικογερμανοί, Ρώσοι, Έλληνες  και δεκάδες άλλοι λαοί έζησαν την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΜΠΟΤΑ των ΣΙΧΑΜΕΡΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ βιώνοντας καταστάσεις πρωτόγνωρες για την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια .
 Η απρόσωπη Κτηνώδη μάζα του μπολσεβικισμού μαζί με την μαρξιστική λογοτεχνία του δρόμου  και την προκλητική αδιαφορία των Νεοελλήνων γκρεμίζουν τα θεμέλια αυτής της χώρας. Ύαινες και τσακάλια λεηλατούν την χώρα σε όλη την Επικράτεια. Ισλαμοφασίστες απειλούν να την κάψουν  και τα Σταλινικά Απολιθώματα του Μεσαίωνα τύπου ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ξεσκίζουν τις σάρκες μας. Τα καθεστωτικά ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ  που λυμαίνονται την Πατρίδα μας απειλούν κάθε Πατριωτική Φωνή Αντίστασης και συγκαλύπτουν τους κλέφτες και τους υπεύθυνους της καταστροφής της Πατρίδος μας.
Όπως υπάρχει η αέναος εναλλαγή ημέρας και νύχτας, η ατελείωτη αντιπαλότης μεταξύ  Ζωής και Θανάτου , ο αδυσώπητος πόλεμος μεταξύ καλού και κακού, έτσι υπάρχει  ο ύπουλος και απαράγραπτος πόλεμος των κομμουνιστών εναντίον του Ελληνισμού. 
Η Ιστορία διαστρεβλώνεται αργά και σταθερά από τα σκουπίδια του Παραπετάσματος. Οι επινοήσαντες γενοκτονίες και παιδομαζώματα κρατούν τις τύχες μας στα ελεεινά τους χέρια που είναι βαμμένα με αίμα μυριάδων Ελλήνων. 
Η βρωμιά και η σαπίλα των ριψάσπιδων της ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ αριστεράς δεν έχει όρια. Θέλουν να πυρπολήσουν την ψυχή του Έλληνα στο καμίνι της παγκοσμιοποίησης και να καταστρέψουν κάθε Λαϊκή Παράδοση , την Ιστορία και τον Πολιτισμό του τόπου μας. 
Χάθηκαν οι Θεοί, γκρεμίσαν οι Ναοί 
γίναν σκουπίδια οι βωμοί.
Οι Βίγλες και οι Βιγλάτορες χαθήκαν.
Και στις κορφές που κυμάτιζαν Σταυραετοί 
Δικέφαλοι περήφανοι Αετοί 
Σύγνεφα μαύρα θρονιαστήκαν .
                                    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 
                   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / ΑΡΚΑΔΑΣ 
                    ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ 

3 σχόλια:

  1. Πρόκειται για συντονισμένες ενέργειες που μόνο μια κυβέρνηση "τουμπουρλούκι" μπορούσε να εκτελέσει σύμφωνα με τις εντολές των ξένων δυνάμεων που εξουσιάζουν την Ελλάδα πριν από το 1821 μέχρι και σήμερα.Το πρόβλημα δεν είναι τα πολιτικά κόμματα και οι πολιτικοί τενεκέδες που ήδη τους γνωρίζουμε.
    Το πρόβλημα είναι ο Ελληνικός λαός που κοιμάται όρθιος,που επτά χρόνια τώρα δεν έχει βγει μαζικά στους δρόμους,που δεν έχει πάρει όλους αυτούς τους τενεκέδες με τις πέτρες το λιγότερο και που στενάζει στις καφετέριες λύνοντας τα θέματα της χώρας μας με θεωρητικές προσεγγίσεις.Ευθύς μόλις σηκωθεί από το καφέ,το μυαλό του είναι στα καθημερινά του προβλήματα και ο καθένας μόνος του προσπαθεί να τα λύσει αδιαφορώντας για τους άλλους τι θα κάνουν και τι θα χάσουν.
    Η ατομικότητα θριαμβεύει ειδικά αυτά τα επτά κατοχικά χρόνια και με την "πτώση" της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δηλαδή της "Μαϊμουδοαριστεροακροδεξιάς" που σαφέστατα είναι και η επιλογή της CIA που αδυνατούσε να δεχτεί μια έστω τύποις "αριστερίστικη κυβέρνηση στην Ελλάδα του ΝΑΤΟ,στην Ελλάδα της Δύσης και έτσι επέβαλε Υπουργό Αμύνης στη κλίκα του ΣΥΡΙΖΑ και στον Τσίπρα,τον ΚΑΡΑΔΕΞΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ για να ελέγχουν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΝΤΑ, και τον επίσης ΚΑΡΑΔΕΞΙΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ως πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για να ελέγχουν όλα τα νομοσχέδια τα οποία έπρεπε να "περάσουν" με την τελική του υπογραφή.
    Η "πτώση" του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές είναι δεδομένη.
    Θα υπάρξει συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - Κεντροαριστεράς και έτσι η κατάσταση θα συνεχίζεται,ασφαλώς χωρίς τα ευτράπελα και τις χείριστες επιλογές προσώπων του ΣΥΡΙΖΑ που άλλωστε δεν είχε και καλύτερους από τους πανίβλακες ιδεοληπτικούς καραγκιόζηδες της δήθεν αριστερής αλλαγής που θα έσωζε την Ελλάδα και θα άλλαζε και την Ευρώπη,ίσως και τον πλανήτη αλλά και το Σύμπαν ολόκληρο.
    Οι μόνες αλλαγές στα ρουσφέτια και στους διορισμούς κυρίως των δημοσίων υπαλλήλων σε εσωτερικές και όχι μόνο αξιολογήσεις καθώς και μια ελαφρά βελτίωση στην επιχειρηματικότητα που έχει ήδη "πιάσει" το ναδίρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να κατανοήσουμε την κυβέρνηση που έχουμε,θα πρέπει να κάνουμε ένα βασικό διαχωρισμό.
    Γιά άλλους λόγους έγιναν πολιτευτές του Σύριζα οι περισσότεροι,για άλλους λόγους βγήκε πρώτο κόμμα το πουλημένο το 2013 στο Χιούστον του Τέξας το κόμμα τους,διαφορετικά εργάζεται ο "αριστερός" Τσίπρας με την καραδεξιά του πολιτική κυβερνώντας αριστεριστές καπιτάλες εντός του κόμματος του και φυσικά στην ιδιότυπη και "ευλογημένη" συγκυβέρνηση του με τους δεξιούς ΑΝΕΛ και όλο αυτό άσχετα με την πολιτική ικανότητα του Καμμένου.....και τους ΑΝΕΛΙΣΤΕΣ που ήταν,είναι και θα είναι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ,ακόμα και με πρόεδρο της ΝΔ τον Κούλη ή Κυριάκο.
    Και επειδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα,για την ώρα όλοι αυτοί οι ανίκανοι,άχρηστοι και ανεπαρκέστατοι πολιτικοί του λούνα πάρκ "ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ" ,ζουν με παχυλούς μισθούς σε αντίθεση με τους περισσότερους Έλληνες.Το ίδιο και οι υπόλοιποι και των άλλων κομμάτων.
    Πρόκειται για 300 αργόμισθους καλοπληρωμένους υπαλλήλους που νομοθετούν για το κακό μας και για το δικό τους καλό.
    Έχουμε κενό σωστής και πραγματικής εξουσίας στην χώρα μας με απουσία ηγέτη ή ηγετών και απουσία βούλησης να βγούμε από την ΚΑΤΟΧΗ.
    Ο κόσμος δεν έχει κατανοήσει την διαφορά ανάμεσα στις έννοιες Δημοκρατία,χούντα,κατοχή.Είναι τρεις εντελώς διαφορετικές έννοιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος αμφιβάλει για το σημερινό και θλιβερό κατάντημα της Πατρίδος μας ; Θα υπάρξουν εκατόμβες θυμάτων όσο αυτός ο αριστερός συρφετός παραμένει στην εξουσία . Ο Ελληνικός λαός έχει τεράστιες ευθύνες γιατί ανέχεται αυτά τα αποβράσματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή