Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΤΟ...ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ.

γράφει ο Πάνος Αποστόλου
Ο κακός χαμός έγινε στα social media με την υπόθεση “Καμμένος Gate”!
Ειδικότερα, η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και τιυ ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, εξαπέλυσε κεραυνούς κατά του Καμμένου, αφού ήταν και εκείνη μια από..

όσες και όσους πρόδωσε ο “υπερπατριώτης” Πάνος Καμμένος! Ο “επαναστάτης του γλυκού νερού”! Έγραψε λοιπόν η Ραχήλ Μακρή στο twitter:
«Ρε κακομοίρη, κουμπάρε του Πανούλη. Διορισμένε στο υπουργείο. Όταν σας έδινε τα θέματα που ανεβάσατε και τα έγγραφα, δεν ήταν καταζητούμενος; Ούστ κοπρόσκυλα πληρωμένα. Επαναστάτες του 50ευρου»! Με την ίδια επιθετικότητα, έγραψε στο facebook: «Όταν σου έδινε στοιχεία και τα δημοσίευες στα μπλοκ της κακιάς ώρας που απόψε βγήκαν παγανιά και απειλούν και μας ζητάνε να σκάσουμε δεν ήταν καταζητούμενος; Τι τα έκανες τα στοιχεία για τα υποβρύχια και την Siemens; Μήπως τα κράτησες και με αυτά εκβιάζετε τους άλλους τους βρωμιάρηδες για να κάνετε δουλίτσες; Αι σιχτίρ ρε που έχεις και θράσος, αντι να παραιτηθείτε. Απάτη σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και απόπειρα πώλησης απαγορευμένων όπλων. Πρώτα τα Κονομούσαν οι βουλευτές στα υπόγεια της ΝΔ και μετά γίνανε πράκτορες των Τούρκων. Γιουσουφάκια, που μέχρι και το Αιγαίο παραδώσατε σε Τούρκους και μιλάς»! Κατηγορίες πολύ βαριές από τη Ραχήλ Μακρή! Που νομίζουμε πως τώρα που βγήκαν τα βαριά “περίστροφα”, είναι δύσκολο να σιγήσουν!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου