Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΑ! ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ

Πλήθος κόσμου παρέστη σήμερα στον ιερό ναό Αγίου Στυλιανού που βρίσκεται εντός του Συνδέσμου Προστασίας Παιών και ΑΜΕΑ (Β. Μελά 1) στον Χολαργό. Ο Πρόεδρος κ. Τίγκας μετά το πέρας της Λειτουργίας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους...

να περάσουν στους εσωτερικούς χώρους του Συνδέσμου ώστε να δουν από κοντά τους χώρους στους οποίους συντελείται σημαντικό έργο και κατόπιν στην αίθουσα εκδηλώσεων όπου σερβιρίστηκαν καφέ. 
Πράγματι οι χώροι δραστηριοτήτων των παιδιών και ΑΜΕΑ  είναι εντυπωσιακοί. Αίθουσες κεραμικής, ζωγραφικής, επεξεργασίας δέρματος, ακόμη και ειδικό γυμναστήριο. Ενώ, στον προαύλιο χώρο φυτεύονται μέχρι μαρούλια και λάχανα (κάτω φωτό)! Μπράβο στο προσωπικό του Συνδέσμου για τη δουλειά που κάνουν . Και βεβαίως ένα πολύ μεγαλύτερο μπράβο αξίζει στα ίδια τα παιδιά και ΑΜΕΑ για το σθένος και την μεγάλη τους καρδιά!  

2 σχόλια:

  1. Περισσότεροι από 300 πιστοί ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του κου Κώστα Τίγκα να παρευρεθούν στην θεία λειτουργία του ιερού ναού Αγίου Στυλιανού στο ίδρυμα. Η ξενάγηση στους χώρους χειροτεχνίας και ζωγραφικής ήταν όντως εντυπωσιακή. Θα ονόμαζα αυτά τα ξεχωριστά παιδιά όχι "με ειδικές ανάγκες" αλλά με "ειδικές ικανότητες". Πολλά μπράβο στον πρόεδρο του ιδρύματος κο Κώστα Τίγκα καθώς και στο προσωπικό , για την σιωπηρή χωρίς προσωπική προβολή , χωρίς τυμπανοκρουσίες , υπεύθυνη και εξαιρετική εργασία που προσφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ ωραια λυπαμαι που δεν μπορεσα να ερθω και χαιρομαι που εισαι κοντα στον κωστα φιλια μιρελλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή