Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ: ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

Ζούμε κοσμοϊστοτικές στιγμέςπροδοσίας του έθνους και της Ιστορίας μας. Ο Τσίπρας, το αριστερό προδοτικό υποκείμενο, βαλτό της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχει αποφασίσει να ξεπουλήσει την μακεδονία και την Πατρίδα μας υβρίζοντας τον ελληνικό λαό και αδιαφορώντας παντελώς για τα μεγάλα συλλαλητήρια! Δήλωσε λοιπόν, ο πολιτικός αυτός προδότης, ότι "αξιοπρεπής θέση με πατριωτική ευθύνη με σκοπό να αποτρέψουμε τα χειρότερα στο μέλλον για τη χώρα" είνμαι να δοθεί το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια (στο πλαίσιο της σύνθετης ονομασίας), καθώς κάθε άλλη λύση, όπως είπε, είναι εκτός πραγματικότητας!
Όπως αναφέρει...

το mononews.gr, ο πρωθυπουργός, σχολιάζοντας στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το συλλαλητήριο στη Σύνταγμα, ανέφερε «δεν αγνοεί κανένα πολίτη που εκφράζει τη γνώμη του ελεύθερα», ωστόσο έσπευσε αμέσως να αποδομήσει το μήνυμά του, προσπαθώντας με δώσει επιχειρήματα προκειμένου να πείσει πως η Ελλάδα έχει ήδη αποδεχθεί την παραχώρηση του ονόματος «Μακεδονία»:

«Ποιο ήταν το μήνυμα: Η ελληνικότητα της Μακεδονίας; Να μην επιδιώξουμε λύση στο πρόβλημα που είναι ανοικτό από το 1992; Αν αυτό είναι το μήνυμα είναι λάθος, είναι σε βάρος των εθνικών συμφερόντων. Ή μήπως είναι το ότι δίνουμε το όνομα Μακεδονία; Αν αυτό είναι το αίτημα δεν είναι να κρίνουμε αν είναι λάθος ή σωστό γιατί πριν το κάνουμε είναι να πούμε ότι είναι εκτός πλαισίου πραγματικότητας γιατί ούτε αυτή η κυβέρνηση ούτε κάθε άλλη κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει δίλημμα να δώσει το όνομα γιατί η Ελλάδα καλώς ή κακώς το έχει αποδεχθεί εδώ και πολλά χρόνια. Το αποδέχθηκε και μετά τον πόλεμο. Το αποδέχθηκε με την αποδοχή της ονομασίας το 1992 αποδεχόμενη ως προσωρινή ονομασία που τείνει να γίνει μόνιμη υπό τον όρο ΠΓΔΜ».

Μιλώντας για τη διαπραγμάτευση για την ονομασία της πΓΔΜ, Αλ. Τσίπρας εξήγησε ότι «αυτό που καλείται μέσα από μια διαπραγμάτευση η χώρα δεν είναι να δώσει, κάτι που έχει δοθεί από κάποιους άλλους, αλλά να πάρει πίσω». «Να πείσει», δηλαδή, «τους γείτονες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον όρο Μακεδονία δίχως προσδιορισμό, που θα καθιστά σαφές ότι δεν έχει σχέση ούτε γεωγραφική ούτε ιστορική με την Ελληνική Μακεδονία. Να τους πείσει να δώσουν πίσω σύμβολα και ονόματα που δεν τους ανήκουν».

Ο πρωθυπουργός είπε ότι η διαπραγμάτευση δεν θα είναι εύκολη, αλλά είναι ο μόνος δρόμος.

«Έχουμε κάνει ήδη πολλά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση και είναι κρίμα που η εθνική γραμμή της χώρας έτσι όπως είναι ξεκάθαρη από την εποχή της ενδιάμεσης συμφωνίας και μετά και όπως διατυπώθηκε και στο Βουκουρέστι και στη Βουλή σε αλλεπάλληλες προγραμματικές δηλώσεις από τότε κυβερνήσεις της ΝΔ, δεν υποστηρίζεται από τον κ. Μητσοτάκη και τη σημερινή ΝΔ», είπε. Σχολίασε ότι ο πρόεδρος της ΝΔ «για άλλη μια φορά εμφανίστηκε κατώτερος της περίστασης και άλλαξε την πάγια πολιτική θέση τη δική του αλλά και του κόμματος του συρόμενος από τους ακροδεξιούς συνοδοιπόρους του».

Σχολιάζοντας όσους κάνουν λόγο για μια υπόθεση Novartis που στήθηκε για να αποπροσανατολίσει την κουβέντα από το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, είπε:

«Δηλαδή στήθηκε μια υπόθεση που εξετάζεται πάνω από 1,5 χρόνο από την ελληνική δικαιοσύνη; Το αφήνω ασχολίαστο. Μήπως όμως συμβαίνει το αντίθετο; Κάποιοι έσπευσαν να αλλάξουν θέσεις για να βρουν κάλυψη στους όχλους των συλλαλητηρίων; Θέτω ένα ερώτημα».

Σημείωσε ότι «η λύση αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από μια σύνθετη ονομασία με ισχύ έναντι όλων, για όλες τις χρήσεις. Πράγμα που φυσικά προϋποθέτει και συνταγματική αλλαγή, προκειμένου η ονομασία να είναι όντως για όλες τις χρήσεις, δεν μπορεί να είναι μια η χρήση στο εξωτερικό και άλλη να είναι η ονομασία στο σύνταγμα. Αλλά βεβαίως προϋποθέτει και την απόσυρση κάθε υπόνοιας αλυτρωτισμού από παντού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου