Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε μέσω της ιστοσελίδας του ο Μίκης Θεοδωράκης, με αφορμή την ποινική δίωξη κατά...

του επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

«Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και νυν αρχηγός κόμματος, καλείται στην Ασφάλεια όπως γινόταν με τους αριστερούς και δημοκράτες για εκφοβισμό, στις σκοτεινές μέρες της μετεμφυλιακής Ελλάδας. Ώστε και Μανιαδάκης κύριε Πρωθυπουργέ;», είπε ο κ. Θεοδωράκης, χαρακτηρίζοντας τον Τσίπρα με τον γνωστό υπουργό ασφαλείας και διώκτη των κομμουνιστών επί Μεταξά, Μανιδάκη.

«Η ταχύτητά σας προς τα πίσω είναι άξια θαυμασμού. Να αναμένω κι εγώ την δική μου κλήση «δι’ υπόθεσίν μου» (και στο βάθος Μακρόνησος); Προτρέχω… Κάτω τα χέρια από τον Λαφαζάνη (και κάθε Λαφαζάνη)! Αυτό έχω να σας πω», πρόσθεσε.
Καθημερινή

1 σχόλιο:

  1. Όταν κλήθηκε στην ΓΑΔΑ [Τμήμα Προστασίας του Κράτους] η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΉ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ "ΕΛ.ΛΑ.Σ" με την κατηγορία της Διέγερσης ΟΥΔΕΙΣ "πατριώτης" βρέθηκε δίπλα μας. Ας ανοίξουν, άλλη μία φορά, τα μάτια τους όλοι οι "Ελληναράδες" και ας προβληματιστούν!!!!
    Οδυσσέας Τηλιγάδας
    Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή