Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο 73ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ-ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΛΗΣΤΗ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ!

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κοσμηματοπώλης που...

κατηγορείται για τον θάνατο του ληστή Ζακ Κωστόπουλου.

Είναι μια απόφαση απόλυτα λογική η οποία υπακούει πλήρως στα πραγματικά γεγονότα. Αφέθηκε ελεύθρος με απόφαση του εισαγγελέα και του ανακριτή, το 73χρονο θύμα στην ληστεία του Ζακ Κωστόπουλου.

Φυσικά το γεγονός δεν θα έπρεπε να αποτελούσε είδηση, αλλά στην Ελλάδα είδαμε να ηρωποιείται ένας ληστής, επειδή προφανώς ανήκει στην κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ.

Είναι είδηση ακόμα και το γεγονός ότι το θύμα ληστείας στην οποία πέθανε ο ληστής χωρίς να ευθύνεται το θύμα όπως κατέληξε η ιατροδικαστική έκθεση τελικά αφέθηκε ελέύθερος

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε ΑΤ.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της θανατηφόρας βλάβης η οποία είχε επακόλουθο τον θάνατο και το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει και ότι η πρώτη του κίνηση ήταν να καλέσει την αστυνομία.

Να σημειώσουμε ότι βρέθηκε το μαχαίρι του ληστή και ότι απείλησε ακόμα και τους διασώστες του ΕΚΑΒ με ένα κομμάτι σπασμένο γυαλί


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου