Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΙΓΚΑ ΚΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ: "ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ! ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 43 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΘΟΥΝ 10 τ.μ. ΠΙΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ"!

Δελτίο Τύπου

                                                                                       26 Σεπ. 2018


Παντελής αδιαφορία του Δημάρχου για τα καθημερινά προβλήματα των...

δημοτών. Χρειάστηκαν 43 μήνες για να στρωθούν 10 τετραγωνικά πίσσα για την αποκατάσταση οδοστρώματος.  

Δυστυχώς, έπρεπε να περάσουν 43 ολόκληροι μήνες(!) απραξίας και αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής και πέντε αιτήσεις που υποβλήθηκαν σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, αρχής γενομένης από 25-2-2015 έως και 31-7-2018, ώστε να φιλοτιμηθεί ο “Εξαφανισμένος” Δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος να προχωρήσει στην επίστρωση  10m2 με την απαιτούμενη πίσσα προκειμένου να γίνει η αποκατάσταση του οδοστρώματος στο δρομάκι Χειμάρας 17 στον Παπάγου. Τρεις αιτήσεις υποβλήθηκαν από τους κατοίκους και δύο από την παράταξή μας.

Κατανοούμε τον πανικό του Δημάρχου που έχει συνειδητοποιήσει ότι στις επερχόμενες εκλογές θα εισπράξει την δικαιολογημένη αγανάκτηση και την απογοήτευση των κατοίκων για την τραγική αδιαφορία του για οτιδήποτε δεν είναι έργο βιτρίνας.  Θα θέλαμε να τον ενημερώσουμε ότι με παλαιομοδίτικα προεκλογικά κόλπα δεν θα καταφέρει να κοροϊδέψει τους δημότες. 

Αν ο Δήμαρχος πιστεύει ότι μπορεί να δικαιολογήσει την απραξία που έχει επιδείξει τα τελευταία 4 ολόκληρα χρόνια, αν ελπίζει ότι μπορεί ξεγελάσει τον κόσμο και να υφαρπάξει την ψήφο ένα έχουμε να του πούμε: Ματαιοπονεί.


Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.
Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου