Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ! Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ "ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΩΝ"! ΒΙΝΤΕΟ!

Κατά τα τελευταία χρόνια, στην Νότιο Αφρική λαμβάνει χώρα μια γενικευμένη και χωρίς προσχήματα γενοκτονία των λευκών πληθυσμών.
Σε αντίθεση με όσα ισχυρίζονται ανιστόρητοι και εγκάθετοι, οι Boers δεν...

έφτασαν στην Νότιο Αφρική σαν κατακτητές ή αποικιοκράτες. Οι περιοχές στις οποίες εγκαταστάθηκαν ήταν ουσιαστικά ακατοίκητες, ενώ στη συνέχεια εξασφάλισαν περισσότερες εκτάσεις μέσω αμοιβαία επωφελών συμφωνιών με τους γηγενείς πληθυσμούς, οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν αποδεκατιστεί από άλλους πληθυσμούς νέγρων.
Αντίθετα, οι Boers υπήρξαν οι ίδιοι θύματα της Βρετανικής αποικιοκρατίας, ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν στο στόχαστρο μιας εκστρατείας δυσφήμισης στην οποία πρωτοστάτησε ο Εβραϊκός παράγοντας, αυτός δηλαδή που σήμερα υποστηρίζει το καθεστώς φυλετικού διαχωρισμού στο κατοχικό καθεστώς του Ισραήλ.
Το μαρξιστικό εβραιοταλμουδικό καθεστώς της Νοτίου Αφρικής
Στην περίπτωση της Νότιας Αφρικής, η αντιρατσιστική προπαγάνδα απέκρυπτε την αλήθεια για την πραγματικότητα, πως δηλαδή υπήρχαν αντίστοιχα και απέραντες περιοχές στις οποίες κατοικούσαν αποκλειστικά μαύροι και στις οποίες απαγορεύεται και σήμερα να μεταβούν λευκοί.
Σήμερα οι Boers βρίσκονται αντιμέτωποι με άλλη μια εκστρατεία γενοκτονίας των πληθυσμών τους. Οι νεγροειδείς υπάνθρωποι, εμφορούμενοι από μαρξιστική μισαλλοδοξία, δολοφονούν συστηματικά τους λευκούς. Αφού είδαν πως οι κτηνώδεις παρακρατικές δολοφονικές επιθέσεις δεν κατάφεραν να εκδιώξουν τους λευκούς, προχώρησαν στην “νόμιμη” οδό, δηλαδή την συνταγματική αναθεώρηση ώστε η αρπαγή των περιουσιών των λευκών από τους μαύρους να αποκτήσει χαρακτήρα επίσημου νόμου.
Είναι χαρακτηριστικό πως η Βρετανική κυβέρνηση, που σε άλλες περιπτώσεις σπεύδει να “εκδηλώσει την ανησυχία της”, στη συγκεκριμένη περίπτωση δήλωσε πως δεν βρίσκει κάποιο πρόβλημα αφού όλα είναι πλέον συνταγματικά νόμιμα.
Προκειμένου να επιδείξει έμπρακτα την συγκατάθεσή της στην γενοκτονία των Boers, η Theresa May επισκεύθηκε το Cape Town όπου δήλωσε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γιατί όλα γίνονται “με διαφάνεια και με δημοκρατικές διαδικασίες” και επιδόθηκε σε χορευτικές φιγούρες με αραπάκια.

Τα όσα συμβαίνουν στην Νότιο Αφρική εξιστορούνται στο συγκλονιστικό ντοκυμαντέρ Farmlands, το οποίο πρέπει όλοι να παρακολουθήσουν ώστε να δουν ποιά είναι η πραγματικότητα πίσω από τους ισχυρισμούς των αντιρατσιστών:

Από τους εμφυλίους πολέμους των μαύρων φυλών φτάσαμε στο σήμερα, όπου οι λευκοί βρίσκονται στο στόχαστρο μιας απροκάλυπτης γενοκτονίας με επίκεντρο την αρπαγή των εκτάσεων που παραδοσιακά καλλιεργούσαν.
Οι νέγροι ποτέ δεν καλλιεργούσαν αυτές τις εκτάσεις αλλά τώρα ακολουθούν το μαρξιστικό δόγμα της αρπαγής των μέσων παραγωγής. Την ίδια στιγμή, οι υποδομές που άφησαν οι λευκοί συνεχώς καταστρέφονται και τα κτίρια πυρπολούνται σε καθημερινή βάση. Οι νέγροι καίνε συστηματικά τα σχολεία ενώ τις τελευταίες δεκαετίες συνέχεια απαιτούν καλύτερα σπίτια και παροχές που όμως είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν μόνοι τους.
Η μαρξιστική κυβέρνηση των μαύρων κρύβει τις πραγματικές στατιστικές για τις συστηματικές δολοφονίες των λευκών που γίνονται με πρωτοφανή αγριότητα, καθώς ολόκληρες οικογένειες ξεσκληρίζονται από συμμορίες μαύρων. Είναι πραγματικά σοκαριστικές οι μαρτυρίες των συγγενών που επιβίωσαν από επιδρομές νεγροειδών υπανθρώπων, που προέβησαν σε βιασμούς παιδιών και τελετουργικές δολοφονίες βουντου, σκότωσαν με βασανιστήρια ολόκληρες οικογένειες και με μίσος στραγγάλισαν γριές και τους έβγαλαν τα μάτια με πηρούνια.
Χωρίς καμία προστασία από το κράτος ή την διεθνή κοινότητα, οι επιζήσαντες αναγκάστηκαν να οπλιστούν και να συγκροτήσουν αυτόνομες πολιτοφυλακές και ομάδες αυτοπροστασίας. Επειδή όμως οι διαδικασίες για τις νόμιμες άδειες οπλοφορίας είναι σκόπιμα χρονοβόρες και δύσκολες, οι άνθρωποι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν αεροβόλα και όπλα paintball.
Την ίδια ώρα, στην πρωτεύουσα οι δικαιωματάκηδες μένουν σε καλά φρουρούμενα συγκροτήματα πολύ μακριά από την σκληρή πραγματικότητα στην οποία έχει βυθιστεί ο υπόλοιπος λευκός πληθυσμός, καθώς συμμορίες μαύρων περιφέρονται στους δρόμους και ληστεύουν και βιάζουν. Αυτά με την ενθάρρυνση του πολιτικού κατεστημένου, καθώς οι ίδιοι οι νέγροι πολιτικοί απειλούν σαν πίθηκοι και ανοιχτά απαιτούν την πλήρη εξόντωση των λευκών.
Ανθρωπιστικές οργανώσεις προσπαθούν να βοηθήσουν τους λευκούς που το ρατσιστικό καθεστώς των νέγρων οδηγεί συστηματικά στην φτωχοποίηση
Οι νόμοι που ψήφισαν οι νέγροι απαιτούν να δίδεται προτεραιότητα στις προσλήψεις νέγρων και οι εταιρίες αναγκάζονται να απολύουν λευκούς και να προσλαμβάνουν μαύρους με αποτέλεσμα οι θέσεις για μηχανικούς και επιστήμονες να μένουν κενές. Ενώ όλο και περισσότεροι λευκοί μένουν χωρίς εργασία, ταυτόχρονα απειλούνται να μην οργανώνουν συλλαλητήρια γιατί θα προκληθεί ανοιχτά εμφύλιος πόλεμος και θα δοθεί ελεύθερα το πράσινο φως στους μαύρους για την μαζική εξολόθρευσή τους.
Προκειμένου να εξαναγκαστούν οι λευκοί να φύγουν, τα σχολεία αρνούνται να δεχτούν τα λευκά παιδιά σαν μαθητές, τα νοσοκομεία αρνούνται να δεχτούν τους λευκούς ασθενείς και το κράτος αρνείται την πρόσληψη λευκών εργαζομένων. Το αποτέλεσμα είναι όλο και περισσότεροι πτωχοποιημένοι λευκοί να ζουν σε καταυλισμούς χωρίς τα στοιχειώδη, σε συνθήκες απίστευτης φτώχειας, ενώ γύρω τους καραδοκούν συμμορίες νεγροειδών.
Καταυλισμοί όπου οι λευκοί αναγκάζονται να καταφεύγουν
Ενώ η Νότιος Αφρική έχει μεταβληθεί σε μια χώρα με τρομακτικά ποσοστά εγκληματικότητας, στην Orania, την μοναδική πόλη που έχει απομείνει στους λευκούς, όλοι κυκλοφορούν ελεύθερα χωρίς να φοβούνται για κλοπές και επιθέσεις. Οι ισχυρισμοί των αντιρατσιστών για δήθεν ειρηνικές πολυφυλετικές κοινωνίες έχουν καταρριφθεί με τον χειρότερο τρόπο, αλλά η αντιρατσιστική προπαγάνδα εμποδίζει την αλήθεια να φτάσει στην αποχαυνωμένη και παρηκμασμένη Ευρώπη.
Πίσω από τις προσπάθειες αποσιώπησης της αλήθειας για όσα συμβαίνουν στην Νότιο Αφρική βρίσκονται διεθνείς Εβραϊκές ρατσιστικές οργανώσεις όπως η ADL που προβαίνουν σε συντονισμένη εκστρατεία παραπληροφόρησης ώστε όποιος μιλήσει για την γενοκτονία των λευκών να χαρακτηρίζεται σαν “ρατσιστής”.
Σιωνιστική ρατσιστική προπαγάνδα εναντίον των λευκών από την ADL
Αμέτρητοι Εβραίοι παρουσιάζονται στα κοινωνικά δίκτυα σαν δήθεν λευκοί για να ισχυριστούν πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τους λευκούς και πως για όλα φταίει ο “ρατσισμός των λευκών”, ενώ προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη ώστε άλλες χώρες να μην δώσουν άσυλο στους διωκώμενους λευκούς.
Οι Εβραίοι απαιτούν αποκλειστικά έγχρωμους “πρόσφυγες” στις χώρες των λευκών
Εβραίοι αριστεριστές προπαγανδίζουν εναντίον των λευκών
Εβραίοι παριστάνουν τους “λευκούς Νοτιοαφρικανούς” για να παραπληροφορήσουν και να μην μαθευτεί η αλήθεια για την γενοκτονία των λευκών
Την ίδια ώρα που η Δύση κλείνει τα μάτια στο δράμα των Boers και ταυτόχρονα ανοίγει τα σύνορά τους στους έγχρωμους υπανθρώπους στα πλαίσια του σχεδίου Kalergi, στη Ρωσία εξετάζεται η υποδοχή των λευκών προσφύγων, με ένα πλάνο για υποδοχή 50 οικογενειών Boers σε πρώτη φάση που θα επεκταθεί στις 500 οικογένειες στο μέλλον και θα εγκατασταθούν στην περιοχή της Σταυρούπολης.
Στη Ρωσία δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα στην επίσκεψη αντιπροσωπείας Boers που ζήτησε από τις τοπικές αρχές την μετεγκατάσταση 15.000 λευκών. Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε σκηνές από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας σε Ορθόδοξη εκκλησία της Σταυρούπολης:

Την ίδια στιγμή, οι κυβερνήσεις της Δύσης σιωπούν για την απάνθρωπη γενοκτονία των λευκών Boers, και στην περίπτωση της Βρετανίας δείχνουν και την ικανοποίησή τους που όλα γίνονται “νόμιμα”.
Όμως ακόμα πιο εκκωφαντική είναι η σιωπή των χριστιανιστικών “ιεραποστολών”, που εδώ και δεκαετίες προπαγανδίζουν για την ανάγκη υλικής βοήθειας στους νεγροειδείς πληθυσμούς της Αφρικής. Πριν από λίγο καιρό οι αιρετικές παραεκκλησιαστικές οργανώσεις θρηνούσαν για την αποβίωση ενός παραεκκλησιαστικού πρωτοπόρου της “ιεραποστολής”, αλλά τώρα κλείνουν τα μάτια μπροστά στην φρίκη της γενοκτονίας που λαμβάνει χώρα. Αντίθετα, συνεχίζουν να προβαίνουν σε αντιρατσιστικά κηρύγματα και να προσπαθούν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε πολυφυλετικό υπόνομο.
Η ανώμαλη νεγρολαγνεία των δήθεν “ιεραποστόλων” δεν αποτελεί τωρινό φαινόμενο. Κάθε λογής προβληματικές νεγρολάγνες μεταβαίνουν κάθε τόσο στην Αφρική για να βρεθούν ανάμεσα στα αγαπημένα τους νεγρίδια, ενώ το διεστραμμένο παραεκκλησιαστικό παπαδαριό κάνει προπαγάνδα για την υποτιθέμενη “ηθική ανωτερότητα”(!) των νέγρων. Φυσικά αυτά με το αζημίωτο για τους νέγρους, καθώς αιρετικές θεούσες γεροντοκόρες κάνουν κάθε τόσο εράνους για τα “παιδάκια της Αφρικής”. Όλο αυτό το σιχαμερό συναπάντημα έχει επιδείξει πλήρη αδιαφορία για τα παιδάκια των λευκών που υποχρεώνονται να ζουν σε άθλιες συνθήκες μέσα σε πρόχειρους καταυλισμούς περιτριγυρισμένα από τους σκοτεινούς υπανθρώπους που τα βιάζουν και τα σκοτώνουν με βασανιστήρια και τελετές βουντού.
Ο “ιεραποστολικός” συρφετός, που κάποτε έφερε με υποτροφία στην Ελλάδα τον σημερινό πρόεδρο των μωαμεθανών και που διαχρονικά προπαγανδίζει πολυφυλετικά ιδεολογήματα, τώρα κλείνει εμφατικά τα μάτια μπροστά στο δράμα της Νοτίου Αφρικής, θεωρώντας πως οι νεγροειδείς θα είναι ιδανικότεροι Χριστιανοί από τους λευκούς Boers. Και αντί να προσφέρει χείρα βοηθείας στους λευκούς, ενθαρρύνει τον πολυφυλετισμό και την εισροή νεγροειδών “προσφύγων”.
Το οικονομικό πρόγραμμα των νεγρομαρξιστών. Έτσι θα αρπάξουν τα πάντα από τους Έλληνες οι λαθροέποικοι
Τα όσα γίνονται σήμερα στην Νότιο Αφρική είναι αυτά που θα γίνουν στην Ελλάδα αύριο όταν οι αλλόφυλοι και αλλοεθνείς αποτελέσουν την πλειοψηφία. Στα πλαίσια ενός άκρατου αγαπολογικού χριστιανολογικού αριστερισμού, κάποιοι επιθυμούν να μετατρέψουν τους λευκούς της Ευρώπης σε μειοψηφία και ισχυρίζονται πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τους λευκούς, και είναι οι ίδιοι που όταν έρθει η ώρα των λευκών της Ευρώπης εκείνοι θα βρίσκονται σε πολυτελή προάστεια φρουρούμενοι από ασφαλίτες όταν οι μη προνομιούχοι θα παλεύουν για την ζωή τους.
Δεσποτάδες και αρχιεπίσκοποι που τα τελευταία χρόνια σπεύδουν να ταίσουν τους λαθροεισβολείς και να επιδοθούν σε υποκριτικά κηρύγματα δεν έχουν αρθρώσει ούτε λέξη για τα όσα γίνονται στην Νότιο Αφρική. Αντί να συνδράμουν όσους εκδιώκονται από τη γη τους και πέφτουν θύματα της ρατσιστικής βίας των νέγρων υπανθρώπων, ασχολούνται με την προώθηση του λαθροεποικισμού με αντάλλαγμα την ασυλία τους για τις παρανομίες τους. Αλλά και δεσποτάδες που διαβιούν στην Αφρική και κατά διαστήματα αποστέλλουν στον τύπο τις αντιρατσιστικές δηλώσεις τους, σιωπούν επιδεικτικά για όσα συμβαίνουν στην αυλή τους, προτιμώντας τις στενές επαφές με τους αγαπημένους τους νέγρους.
Η γενοκτονία των λευκών Boers από ένα κοινό μέτωπο Βρετανών αποικιοκρατών καπιταλιστών και νέγρων μαρξιστών δεν έχει μόνο την υποστήριξη και ενθάρρυνση του διεθνούς σιωνισμού, αλλά απολαμβάνει και την σιωπηρή ανοχή των δήθεν φιλάνθρωπων “ιεραποστόλων”. Αυτή θα είναι η στάση τους και όταν έρθει η σειρά των Ελλήνων.
Οφείλουμε όχι μόνο να ευαισθητοποιηθούμε από τον αγώνα των Boers για επιβίωση, αλλά και να λάβουμε τα απαραίτητα μαθήματα προτού βρεθούμε στην ίδια θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου