Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Η ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ: "ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ (ΝΕΑΣ) ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ"! ...ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΤΟΥ! ΜΕΤΡΑ...ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Πρώην στέλεχος του ΔΝΤ και όπως αναφέρει το tilestwra.com ήταν σύμβουλός του πατέρα Μητσοτάκη, εφαρμόζοντας τις ίδιες πολιτικές που και σήμερα υποστηρίζει ο γιος του Κυριάκος. “Όταν ήταν διευθύντρια του γραφείου του Κων. Μητσοτάκη το χρέος της χώρας διπλασιάστηκε και από 32 δις εκτοξεύτηκε στα 68 δις” υπενθύμισε χαρακτηριστικά ο...

υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος στην χθεσινή εκπομπή της ΕΡΤ δείχνοντας την “επιτυχία” των εφαρμοσμένων αυτών πολιτικών για τη χώρα. Η κ. Ξαφά λοιπόν ευθέως τάχθηκε υπέρ της περικοπής των συντάξεων αφήνοντας πάνελ και τηλεθεατές άφωνους με τη σκληρότητα των μέτρων που υποστηρίζει που δεν είναι άλλα από όσα θα φέρει μαζί του -σε περίπτωση ατυχήματος- η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Με έκπληξη επίσης ακούσαμε ότι ο λόγος για να περικοπούν οι συντάξεις είναι ότι οι άνθρωποι περιμένουν στις στάσεις των λεωφορείων διότι “τα μισά λεωφορεία δεν κυκλοφορούν γιατί δεν έχουν ανταλλακτικά”! θέλοντας προφανώς να δώσει μια χροιά κοινωνικής ευαισθησίας στον ακραία νεοφιλελεύθερο λόγο της. “Όποιος θέλει μεγαλύτερη σύνταξη να πάει στους ιδιώτες” Ωμά υποστήριξε ότι “όποιος θέλει μεγαλύτερη σύνταξη μπορεί να πάει στους ιδιώτες” αποκαλύπτοντας ποιος είναι ο πραγματικός στόχος, η ενίσχυση της ιδιωτικής ασφάλισης στη χώρα και γενικότερα του ιδιωτικού τομέα. Υπερασπίστηκε το “ασφαλιστικό Πινοσέτ” δηλώνοντας “η Χιλή είναι μια χαρά”. Μόνο η Βενεζουέλα έχει πρόβλημα… Την ώρα που η φτώχεια εκτοξεύτηκε στο 48% του πληθυσμού στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και τα χρέη αυξήθηκαν με οδυνηρές συνέπειες για τους πολίτες.
Αυτά είναι τα μέτρα σφαγιασμού των ελλήνω τα οποία εφαρμόζει σήμερα η κυβέρνηση τσίπρα-Καμμένου και τα ίδια θα κάνει και η κυβέρνηση Μητσοτάκη! Μέτρα...τζιχαντιστών είναι αυτά κατά της ύπαρξης του ελληνικού έθνους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου