Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΤΙΓΚΑΣ: "ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ...ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ...ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ"!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Δελτίο Τύπου 25

                                                    18 Ιουνίου 2017


Γήπεδο Παπάγου 11χ11
Εικόνες Ντροπής δύο χρόνια μετά τις
Υποσχέσεις…Υποσχέσεις… Υποσχέσεις
και τα Συνήθη Ψέματα του Δημάρχου

Το Δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου11χ11 στην οδό Κύπρου στην είσοδο του Παπάγου, που ανήκει στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου, αποτελεί αθλητικό χώρο στον οποίο συγκεντρώνεται καθημερινά μεγάλος....

αριθμός αθλούμενων νέων. Το γήπεδο αυτό έχει πολλά, πάρα πολλά προβλήματα που το καθιστούν ένα από τα πιο παραμελημένα της Αττικής.
Τα κυριότερα από αυτά είναι η στεγανοποίησή του από τα όμβρια ύδατα, η τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα αφού είναι το μοναδικό  με χωμάτινο αγωνιστικό χώρο, η κατασκευή κερκίδων, ο φωτισμός και  η περίφραξη.
Για να αντιμετωπισθούν τα χρονίζοντα αυτά προβλήματα, προ διετίας περίπου ο Δήμαρχος αποφάσισε ότι θα πρέπει να τοποθετηθεί πλαστικός χλοοτάπητας στο γήπεδο και για το σκοπό αυτό δεσμεύθηκε πίστωση 200.000 Ευρώ από πόρους του Δήμου. Για όλα τα άλλα προβλήματα αποφασίσθηκε η χρηματοδότησή τους από τον Αντιπεριφερειάρχη του Βόρειου Τομέα με το ποσό των 800.000 Ευρώ.
Μάλιστα ο Δήμαρχος δήλωνε τότε περιχαρής για τη χρηματοδότηση των έργων του γηπέδου με 200.000 Ευρώ από το Δήμο και 800.000 Ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, φωτογραφιζόμενος κατά την προσφιλή του συνήθεια στο μέσον του γηπέδου με τον Αντιπεριφερειάρχη.
Πέρασαν δύο σχεδόν χρόνια από τότε και η σημερινή εικόνα είναι ίδια όπως τότε ίσως και χειρότερη. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. Μόνο Υποσχέσεις… Υποσχέσεις… Υποσχέσεις, λόγια όμορφα, φωτογραφίσεις και το Σεπτέμβριο του 2016  ο χλοοτάπητας θα είχε τοποθετηθεί. Ακόμη τον περιμένουμε. Υποσχέσεις και ψέματα  από το Δήμαρχο Αποστολόπουλο, ως συνήθως.

  Τα παιδιά συνεχίζουν να αγωνίζονται σε λάσπη τους βροχερούς μήνες και σε σκόνη τους καλοκαιρινούς.
Είναι, πιστεύουμε, πρωτοφανές να υπάρχουν τα χρήματα 200.000+800.000 Ευρώ, στις σημερινές δύσκολες συνθήκες που περνάμε και να μη γίνεται το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου 11χ11 στου Παπάγου.
Διερωτάται ο απλός πολίτης γιατί; Η απάντηση είναι μία και έχει δύο πτυχές.
Η μία ότι ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος συνειδητά από καιρό κάνει τα πάντα για την απαξίωση και υποβάθμιση του Παπάγου. Να θυμίσουμε, την πλήρη απραξία του για το γήπεδο του ΠΑΟ, την εμμονή του στη δημιουργία σκουπιδότοπου των Δήμων Αγ. Παρασκευής, Χολαργού-Παπάγου και Ζωγράφου σε απόσταση 400-450 μ. στην παρυφή του Παπάγου, τη άθλια εικόνα του γηπέδου 11χ11 στη είσοδο της οδού Κύπρου, τον φωτισμό κλπ.
Η άλλη πτυχή είναι ακριβώς η Ανεπάρκεια του ιδίου του Δημάρχου, η Ανικανότητά του, η Έλλειψη Μεθοδικότητας και Συντονισμένης προσπάθειας μα πάνω απ΄όλα είναι η έλλειψη σεβασμού στο δημότη.
Ο Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας επικεφαλής της παράταξης και τα στελέχη της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης παρακολουθούμε στενά τις δράσεις σας και συνιστούμε στον κ. Αποστολόπουλο και τη Διοίκηση του να αποφασίσει να δουλέψει κάποια στιγμή. Αν δεν μπορείτε να διαχειρισθείτε την ανακατασκευή του γηπέδου φέρτε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει.
Τίποτα δεν γίνεται με τις γιορτές και τα πανηγυράκια, χρειάζεται δουλειά, πολύ δουλειά και αγώνας συνεχής. Χρειάζεται πίεση σε Περιφέρεια και Υπουργεία, στο Δασαρχείο και πολλούς άλλους φορείς. Χρειάζονται συχνές, πιεστικές και απαιτητικές επισκέψεις σε γραφεία Υπουργών για να πάρουμε αυτό που χρειάζεται για να λύσουμε το ζήτημα του Δήμου και όχι για φωτογραφήσεις.  

          Καλό είναι η Διοίκηση Αποστολόπουλου να αποφασίσει επιτέλους, να αγωνισθεί κάποτε για τους δημότες.

18 σχόλια:

  1. Για τις μουσουλμανικές μαντίλες και κελεμπίες δεν έβγαλες λέξη . Όλοι εσείς εκεί στου Παπάγου με την αδιαφορία σας έχετε καταδικάσει την Ελλάδα σε αργό θάνατο . Κρίμα τα γαλόνια σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς , μηδέ λεβέντες η Όσσα , ραγιάδες έχεις μάνα Γη σκυφτούς για το χαράτσι . Κούφιοι και οκνοί καταφρονούν την Πατρίδα . Των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχεις Όλυμπε Θεούς , μηδέ λεβέντες η Όσσα , ραγιάδες έχεις μάνα Γη σκυφτούς για το χαράτσι . Κούφιοι και οκνοί καταφρονούν την Πατρίδα . Των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 09:52 κάνεις λάθος. Ο μόνος που έβαλε ζήτημα προ ημερησίας διατάξεως στο Δημοτικό Συμβούλιο της 15-6-2017 για το θέμα, ήταν ο Τίγκας. Η απάντηση που πήρε από το Δήμαρχο ήταν ότι το θέμα δεν είναι της αρμοδιότητας του Δήμου και συνεπώς δεν έχει να πει τίποτε. Αυτά για τη σωστή ενημέρωσή σου και για να μην είσαι άδικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δέχομαι . Ας βγάλει και μια ανακοίνωση με μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

      Διαγραφή
  5. Ανήρ όστις ήδεται λέγων αεί , λέληθεν αυτόν της ξυνούσιν ων βάρυς .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει πιο Ιερό από την Πατρίδα και τις θυσίες των προγόνων μας . Η αριστερά θέλει την νέα γενιά χωρίς ιστορικές Μνήμες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχθροί της Ελλάδας είναι τα σκουπίδια της αριστεράς και οι Σταλινοτσολιάδες ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Αποβράσματα χωρίς ιδανικά και αξίες διαλύουν την Ελλάδα καθημερινά προκειμένου να τα αρπάξουν χοντρά από τους τοκογλύφους . Γλύφουν τον κάθε ανθέλληνα για να παραμείνουν στην εξουσία αδιαφορώντας προκλητικά για την τύχη της χώρας μας . Ξεπούλησαν τα πάντα και δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο . Σβήνουν την Ιστορία μας από τα σχολικά βιβλία και ισοπεδώνουν όλες τις Ιερές Παραδόσεις του τόπου μας . Θέλουν να μας κάνουν μια αποικία λαθρομεταναστών και μουσουλμάνων φονιάδων . Σε λίγο καιρό όποιος δηλώνει Έλληνας θα είναι υπό διωγμό και θα χαθεί το Γένος των Ελλήνων . Δεν υπάρχει ανεξάρτητη Ελλάδα βρισκόμαστε υπό κατοχή . Τίποτα δεν είναι δικό μας και δεν ορίζουμε ούτε το μέλλον ούτε την τύχη μας . Ας μην λησμονούνε οι δυνάστες της Πατρίδος μας , Τσίπρας Καμένος , ότι υπάρχουν και άγραφοι νόμοι που παρενέβησαν κατ΄ εξακολούθηση , διότι αυτός ο τόπος διέπεται από φυσικές αρχές , που πάντοτε στο τέλος επικρατούν . ΝΕΜΕΣΙΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εις οιωνός άριστος , αμύνεσθαι περί Πάτρης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δεν μπορεί να το αξιοποιήσει ας το δώσει στον Παναθηναϊκό, να κάνει εκεί το γήπεδό του και να πάρει αξία η περιοχή του υποβαθμισμένου Παπάγου.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι κατσαπλιάδες του ΣΦΥΡΙΖΑ οηγούν την χώρα στο Χάος και κανείς επώνυμος δεν νιώθει την ανάγκη να πει δυο κουβέντες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εννέα άντρες υπηρετούν στο Α/Τ Χολαργού μόνο . Η εγκληματικότητα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις . Λαθρομετανάστες δολοφόνοι ψάχνουν κάθε μέρα τα υποψήφια θύματα τους . Οι ηλικιωμένοι κάθε μέρα ζουν με τον φόβο ότι μια μέρα αδίστακτοι φονιάδες θα μπουν στα σπίτια τους να τους κλέψουν και να τους σκοτώσουν . Πράγματι με λύπη διαπιστώνω και εγώ ότι οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων και άλλοι παράγοντες του Δήμου μας αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις για τέτοια σοβαρά θέματα για να μην τους πουν ρατσιστές τα σκύβαλα της αριστεράς . Όποιος από όλους αυτούς θελήσει να διεκδικήσει την καρέκλα του Δημάρχου στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να έχει ξεκάθαρες θέσεις για όλα τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου Παπάγου Χολαργού και όχι μισόλογα . Ειδικά στα Εθνικά Θέματα θα πρέπει να δείξει ότι είναι Έλληνας και πονάει για το κατάντημα της Πατρίδος μας από τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ της ξενόφερτης αριστεράς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων , μηδέ γένος πατέρων αισχυμένεν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Που είναι οι Στρατηγοί να υπηρετήσουν και να προστατέψουν την Πατρίδα από τους Τούρκους . Χάνουμε την Θράκη από μέρα σε μέρα . Χάνουμε την Ελλάδα . Σκοτάδι παντού και αδιαφορία . Άχρηστοι και ανίκανοι όλοι τους . Δειλοί και Κιοτήδες κρύβονται σαν τα ποντίκια στις τρώγλες τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εικόνες ντροπής στο κέντρο της Αθήνας . Αφγανοί και Πακιστανοί ισλαμοφασίστες έχουν ιδρύσει ισλαμική αστυνομία και κακοποιούν όσες γυναίκες δεν τηρούν τον ισλαμικό νόμο . Έχουν βιάσει και σακατέψει δεκάδες γυναίκες χωρίς τα αποβράσματα ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να αντιδρούν . Τήν είδηση έχουν όλες οι εφημερίδες και σήμερα με μια σελίδα η αθλητική εφημερίδα live spor περιγράφει τα όσα θλιβερά συμβαίνουν κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης . Αλήθεια ποιος Στρατηγός θα αντιδράσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θέλουν να νομιμοποιήσουν και την παιδεραστία . Οι στρατηγοί είναι μόνο για ρουσφέτια . Ντροπή τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΩΡΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ . ΑΝΤΕ Γ.......... ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΥΡΙΖΟ ΑΝΕΛ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή