Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ ΣΕ ΖΑΕΦ: «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κρις Σπύρου στον Ζόραν Ζάεφ: «Για το όνομα “Μακεδονία”, Μολών Λαβέ!»

 Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο π. Γερουσιαστής, και π. Πρόεδρος της ...


Βουλής των Δημοκρατικών του Νιού Χάμσαιρ, αξιότιμος κ. Κρις Σπύρου, σήμερα, Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018, και ώρα 12:30 μ.μ. στην ΕΣΗΕΑ, δήλωσε:

«Στον κύριο Ζάεφ, τα εκατομμύρια των Ελλήνων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, σου στέλνουν μήνυμα για το όνομα «Μακεδονία». Μολών Λαβέ!» 

(…) «Εάν και όταν ο Μάθιου Νίμιτς, φέρει πρόταση στα Ηνωμένα Έθνη, με όποια αιτιολογία, να αναγνωριστεί η ψευδο-αυτό-ονομασθείσα το 1991 «Δημοκρατία της Μακεδονίας», με την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», ή με οποιαδήποτε άλλη ονομασία που θα εμπεριέχει την ελληνική λέξη «Μακεδονία», υπόσχομαι εν ονόματι της σημαντικής πλειονότητας της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας, ότι θα παραταχθούμε οργανωμένοι με πολιτική αντίσταση στα Ηνωμένα Έθνη, ανώτερη και από αυτή του 1993.  

Ήδη έχω αρχίσει να κτίζω τα θεμέλια της νέας αντίστασης, της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας.  Και φεύγω την ερχόμενη Παρασκευή για τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες για να ενισχύσω τα θεμέλια του νέου ξεσηκωμού, των Ελλήνων της ξενιτιάς,  που επιβάλλουν οι καταστάσεις. 

Στον κύριο Ζάεφ, στέλνουμε το μήνυμα από την Κοινότητα των Ελλήνων στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, για το όνομα «Μακεδονία».  Μολών Λαβέ!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου