Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

"ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΣ ΥΠΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕΝΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..."! ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Αθήνα 27η Ιανουαρίου 2019


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τον, ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ φερόμενον ως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κύριο Προκόπιο...

 Παυλόπουλο, εκλεγέντα από ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ και ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ Βουλή, ως  υπόλογο της  ΕΚΤΡΟΠΗΣ της μορφής του πολιτεύματος, διότι διά της παραλείψεως οφειλομένων νομίμων ενεργειών του, κατά κατάχρηση εξουσίας, καταστρατηγώντας τις διατάξεις του Καταστατικού Χάρτη της Χώρας και διαπράττοντας, κατά συναυτουργία μετά των λειτουργιών σύνταξης της Πολιτείας (Νομοθετική, Εκτελεστική και Δικαστική), κατ’εξακολούθηση, το συνεχές έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, είναι συνένοχος της συντελούμενης Εθνοκτονίας και της

                  δολοφονίας του ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

                               Το επισφράγισμα της συνταγματικής εκτροπής της 24ης Ιανουαρίου 2019 με την επικύρωση της Συμφωνίας των «Πρεσπών», από μία ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ κυβέρνηση, αποτελεί προδοσία και Εθνικό έγκλημα.

                               Εκατό πενήντα τρείς δολοφονικές μαχαιριές πλήγωσαν τον εθνικό κορμό της χώρας προσβάλλοντας την Ιστορία ενός ουράνιου Έθνους και ο κύριος Προκόπιος Παυλόπουλος, με την χρυσή του γραφίδα, θα δώσει την χαριστική βολή και με αυτό το ανοσιούργημά του θα οδηγήσει τον Λαό του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού στην οριστική ταπείνωση.

                               Οι εκατό πενήντα τρείς φιάλες των «ληγμένων πολιτικών χημικών» ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, κυρίως δε ΣΥΝΙΣΤΑ πράξη αυτόχρημα ΑΝΙΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

                                    Διά της εφαρμογής της παρακαταθήκης του Καθηγητού του Συνταγματικού Δικαίου Αλέξανδρου Σβώλου ότι:  

                 «Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι εις τον κυρίαρχον Ελληνικόν Λαόν δεν πρέπει να έχη όρια», Εμείς, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ στον «ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Αγώνα!!!»

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής

210 3250220                   6944325056

1 σχόλιο:

  1. Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Ας αφήσουν το δούλεμα ΝΔ, ΚΙΝΑΛ κ.λ.π. ΑΡΚΟΥΝ 120 βουλευτές να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ Δημοψήφισμα (Αρθρο 44 παρ. 2 Συντάγματος) ΚΑΙ επι ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥ Νομοσχεδίου.

    https://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/syntagma.jpg

    Η Βουλή : Το Πολίτευμα
    Σύνταγμα


    Το άρθρο 44 παρ. 2 του Συντάγματος που αναφέρεται στην προκήρυξη δημοψηφίσματος ορίζει ότι «O Πρόεδρος της Δημοκρατίας προκηρύσσει με διάταγμα δημοψήφισμα για κρίσιμα εθνικά θέματα, ύστερα από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας του όλου αριθμού των βουλευτών, που λαμβάνεται με πρόταση του Yπουργικού Συμβουλίου. Δημοψήφισμα προκηρύσσεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με διάταγμα και για ψηφισμένα νομοσχέδια που ρυθμίζουν σοβαρό κοινωνικό ζήτημα, εκτός από τα δημοσιονομικά, εφόσον αυτό αποφασιστεί από τα τρία πέμπτα (120) του συνόλου των βουλευτών...



    https://olympiada.files.wordpress.com/2011/10/syntagma.jpg

    Η Βουλή : Το Πολίτευμα
    Σύνταγμα


    ύστερα από πρόταση των δύο πέμπτων του συνόλου και όπως ορίζουν ο Kανονισμός της Bουλής και νόμος για την εφαρμογή της παραγράφου αυτής. Δεν εισάγονται κατά την ίδια περίοδο της Bουλής περισσότερες από δύο προτάσεις δημοψηφίσματος για νομοσχέδιο.
    Aν νομοσχέδιο υπερψηφιστεί, η προθεσμία του άρθρου 42 παράγραφος 1 αρχίζει από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος».
    Επίσης με το άρθρο 115 του Κανονισμού της Βουλής «1. H πρόταση τoυ Yπoυργικoύ Συμβoυλίoυ με την oπoία ζητείται η διεξαγωγή δημoψηφίσματoς για κρίσιμo εθνικό θέμα σύμφωνα με τo άρθρo 44 παρ. 2 εδ. α΄ τoυ Συντάγματoς κατατίθεται στη Boυλή, τυπώνεται και διανέμεται στoυς Boυλευτές και εγγράφεται κατά πρoτεραιότητα στην ημερήσια διάταξη.
    2. H πρόταση πρέπει να αναφέρει τo εθνικό θέμα για τo oπoίo ζητείται η διεξαγωγή δημoψηφίσματoς, καθώς και την πρoθεσμία διενέργειάς τoυ και να πρoσδιoρίζει με σαφήνεια τo ερώτημα ή τα ερωτήματα στα oπoία θα απαντήσει o λαός.
    3. H πρόταση συζητείται με ανάλoγη εφαρμoγή των διατάξεων των άρθρων 95 έως 100.
    4. H ψηφoφoρία για την απoδoχή ή μη της πρότασης είναι oνoμαστική και αφoρά τo κείμενo της πρότασης όπως κατατέθηκε ή διαμoρφώθηκε κατά τη συζήτηση στη Boυλή.
    5. H πρόταση εγκρίνεται με την απόλυτη πλειoψηφία τoυ όλoυ αριθμoύ των Boυλευτών.
    6. H απόφαση της Boυλής πoυ δέχεται την πρόταση τoυ Yπoυργικoύ Συμβoυλίoυ για τη διεξαγωγή δημoψηφίσματoς δημoσιεύεται με παραγγελία τoυ Πρoέδρoυ της Boυλής στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως τo αργότερo μέσα σε δέκα ημέρες».

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/01/120-44-2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή