Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ! ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ! "ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝΕΚΤΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΟΦΟΡΑ;"! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΑΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΕΙ...

Η Ελενα Ακρίτα έκανε το παρακάτω σχόλιο στο fb της για όσα έγιναν στο επιμελητήριο Κατερίνης:

Δυστυχώς όπως ειναι αναμενόμενο το σχόλιο αυτό είναι στρατευμένο, ψευδές και προσβάλλει ενα 19χρονο κορίτσι αλλά και τις πραγματικές...
δημοκρατικές ευαισθησίες κάθε πολίτη. Συγκεκριμένα:

1.Δεν “οδηγήθηκε στην έξοδο με τρόπο ήρεμο και πολιτισμένο”.Την τραβολογούσε από τα ρούχα μουσάτος άρρεν συνταξιούχος του ΟΤΕ ΑΥΤΟΔΙΚΩΝΤΑΣ. Ασπρομάλης μουσάτος τραβάει από το μανίκι 19χρονη κοπέλα!!!!Αν ήταν δεξιός θα είχε πάει αμέσως αυτόφωρο και θα είχε βιαστεί επικοινωνιακά και από την Ακρίτα για σεξιστική επίθεση.
Επίσης το κοριτσάκι ΠΡΟΣΗΧΘΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ. Χωρίς να υποβληθεί καμία έγκληση. Το να διακόπτεις κάποιον μπορεί να θεωρηθεί αγένεια, όχι λόγος προσαγωγής.
2.Ο ίδιος ο Τζανακόπουλος δήλωσε ότι δεν το θεωρεί εξύβριση,για ποιον λόγο η Ακρίτα είναι τόσο υπερπροστατευτική για τους κυβερνώντες ας μας το πει η ίδια.
3.Η εκδήλωση ήταν ανοικτή πολιτική κατά δήλωση των διοργανωτών και μάλιστα σε δημόσιο χώρο (επιμελητήριο). Από πού προκύπτει το δικαίωμα να αρνηθούν την είσοδο στον οποιονδήποτε και δη σε δημοσιογράφο και ας δηλώνει του όποιου χώρου θέλει…..Ας λέγανε ότι είναι εκδήλωση με προσκλήσεις σε ιδιωτικό χώρο και πάσο.
4.Για την σύγκριση με άλλες χώρες τι να πούμε: Αντίστοιχες διαμαρτυρίες σε ΗΠΑ, Δυτική Ευρώπη κλπ είναι καθεστώς εδώ και δεκαετίες στο υψηλότερο επίπεδο και είναι δείγμα δημοκρατίας. Λέγεται ελευθερία του λόγου. Έννοια όπως και άλλες που είναι πολύ σχετικές για τους νεοΈλληνες «διανοούμενους» της μεταπολίτευσης……
5.Η ρήση του κ. Γιαννούλη περί φασισταριού για αόριστο αριθμό πολιτών δεν ενόχλησε την κ. Ακρίτα. Ντοπή…..Δεν μεταδίδω άλλο…..

1 σχόλιο:

 1. ΦΩΤΗΣ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ.

  ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΝΑ ΕΣΠΑΖΕ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΑΖΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.
  ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 1912 Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΡΟΒΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΠΙΕΡΙΑΣ.
  ΕΓΩ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΨΑΛΙΣΜΕΝΕΣ ΚΡΑΝΙΣΙΕΣ ΜΑΤΣΟΥΚΕΣ ΜΕ ΚΟΜΠΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΣΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΑΡΧΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΠΑΣΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.
  ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή