Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΕΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΜΕ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΣΕ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ!

O διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος που καταθέσε σήμερα για...

περισσότερες από δυο ώρες στον Εισαγγελέα φέρεται να υποστήριξε ότι είχε την πεποίθηση ότι η συνομιλία που είχε με τον Παύλο Πολάκη καταγραφόταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Στουρνάρας περιέγραψε κάποια αντικειμενικά περιστατικά, που οδήγησαν σε αυτή του την πεποίθηση. Αρχικά εξήγησε ότι ο ιδιος ο κ. Πολάκης του είπε ότι τον καταγράφει, ενώ ο ίδιος σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ είπε ότι αυτός εδωσε τη συνομιλία τους σε ηλεκτρονική ιστοσελίδα. Μάλιστα, φέρεται να σχολίασε ότι δε μπορούσε από μνήμης να γίνει η μεταφορά της συνομιλίας με τέτοια πιστότητα, ενώ φέρεται να ανάφερε ότι ο κ. Πολάκης ανακάλεσε ότι προέβη σε καταγραφή μόνο όταν έγινε γνωστό ότι η παράνομη καταγραφή είναι αξιόποινη πραξη.

Πρoκαταρκτική έρευνα εισαγγελέα για την συνομιλία Πολάκη - Στουρνάρα
Τέλος, ο κεντρικός τραπεζίτης φέρεται να ισχυρίστηκε, πως εάν ο κ. Πολακης δεν ήθελε να τον καταγράψει, μπορούσε να τον καλέσει στο τριψήφιο νούμερο που δεν υπάρχει δυνατότητα καταγραφής κι όχι σε συμβατικό τηλέφωνο, αλλά σα κάθε περίπτωση ξεκαθάρισε ότι η καταγραφή της συνομιλίας δεν έγινε με δική του συνεναιση. Πλέον, ο εισαγγελικός λειτουργός θα μελετήσει τα στοιχεία προκειμένου να καθορίσει τις περαιτέρω ενέργειες, δηλαδή αν και σε ποιο στάδιο θα αποστείλει τη δικογραφια στη Βουλή ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου