Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΟΔΥΝΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΣΚΑΠΕΡΑ! ΥΠΗΡΞΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!

Βαθύτατη οδύνη προκάλεσε στην κοινωνία του Χολαργού-Παπάγου, αλλά και στις ένοπλες δυνάμεις ο αιφνίδιος θάνατος του Θεοχάρη Σκαπέρα, Αντιστρατήγου ε.α., ενός εκ των ελαχίστων που υπηρέτησε για χρόνια με...

τον βαθμό του Αντιστρατήγου. Συνήθως τον βαθμό αυτό λαμβάνουν οι ευδοκίμως ολοκληρώσαντες τη θητεία τους ανώνατοι αξιωματικοί (και αμέσως αποστρατεύονται), ωστόσο ο Θεοχάρης Σκαπέρας υπηρέτησε για μεγάλο διάστημα ως Αντιστράτηγος. 
Στην εφημερίδα μας μάλιστα το 2013 έδωσε αποκλειστική συνέντευξη-ράπισμα για πολλούς ταγούς της εξουσίας οι οποίοι, αντί να υπηρετούν τον λαό, υπηρετούν τους...δανειστές! 
Μπορείτε στον παρακάτω σύνδεσμο να διαβάσετε τη συνέντευξη του σπουδαίου στρατηγού. 
Η εφημερίδα μας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της και αποστέλλει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους δικούς του ανθρώπους. Σημειώνεται ότι η κόρη του Μαρία Σκαπέρα διατηρεί επί χρόνια φροντιστήριο ξένων γλωσσών επί της Λ. Μεσογείων 256. 
Τα Φροντιστήρια μάλιστα της Μαρίας Σκαπέρα, μετά τον θάνατο του πατέρα της ανήρτησαν την παρακάτω ανακοίνωση:
"Με μεγάλη μας θλίψη σας ανακοινώνουμε πως ο αξιότιμος κύριος Θεοχάρης Σκαπέρας αντιστράτηγος εν αποστρατεία , ιδρυτής του Εκπαιδευτικού Ομίλου Σκαπέρα Μαρία και πατέρας της διευθύντριας σπουδών του Ομίλου απεβίωσε εχθές Σάββατο Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Κάλαμο Αττικής αύριο Δευτέρα 11 Φεβρουαριου 2019 στις 16:00 .
Εις ένδειξη πένθους ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Σκαπέρα Μαρία θα παραμείνει κλειστός αύριο Δευτέρα 11 Φεβρουαριου 2019".
Σημειώνεται τέλος ότι ο εκλιπών ήταν 77 ετών! Αιωνία του η μνήμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου