Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010

ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ: Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!


Ο Ηλίας Αποστολόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Χολαργού, σήμερα το πρωί (31/8/2010), έθεσε στην Γραμματεία Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. επίσημη υποψηφιότητα δημάρχου Χολαργού-Παπάγου. Πρόκειται για κίνηση μάτ με την οποία ουσιαστικά τίθενται στο περιθώριο οι πολυκαιρισμένες-μπαγιάτικες λύσεις των Ξύδη-Νικολάου οι οποίες υπήρχαν στο τραπέζι και τις οποίες δεν υιοθετούσε έως σήμερα (και προς τιμήν της) η Ν. Δημοκρατία.
Ο Ηλίας Αποστολόπουλος, δημοτικός σύμβουλος ο οποίος εξελέγη με τον συνδυασμό Νικολάου αλλά διεφώνησε έγκαιρα με τις επιλογές του δημάρχου, εκφράζοντας δημόσια την διαφωνία του, είναι αγαπητός σε όλους τους Χολαργιώτες, και κυρίως είναι έντιμος, ηθικός και άφθαρτος πολιτικά. Ουδείς έχει να του προσάψει το παραμικρό, ο δε Νικολάου εάν εξελέγη στις προηγούμενες εκλογές το οφείλει κυρίως στον Αποστολόπουλο, στο κύρος και την πολιτική παρακαταθήκη που κουβαλάει μαζί του. Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, ο Ηλίας Αποστολόπουλος είναι γιος του αείμνηστου Τάσου Αποστολόπουλου, τρεις φορές υποψήφιου Δημάρχου Χολαργού (1982,1986,1994) ο οποίος ήταν άμεμπτος ηθικά και πολιτικά. Όταν μάλιστα ο αείμνηστος Τάσος Αποστολόπουλος, στις εκλογές του 1990 είχε ενταχθεί ως απλός υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του τότε υποψηφίου Δημάρχου Κυριάκου Λινάκη, είχε πάρει πάνω από 1500 ψήφους, ακατάρριπτο έως σήμερα ρεκόρ, ενδεικτικό της αγάπης που τρέφει ο κόσμος για την οικογένεια Αποστολόπουλου.
Σήμερα λοιπόν ο Ηλίας Αποστολόπουλος μπαίνει μπροστά στον εκλογικό αγώνα, φέρνοντας τα πάνω-κάτω. Μετά από αυτή την εξέλιξη, είναι βέβαιον ότι οι ...κατεψυγμένοι πολιτικά Νικολάου-Ξύδης θα πάνε μια ώρα γρηγορότερα στο σπίτι τους!
Ο δε Πρόεδρος της Ν.Δ. Σαμαράς, σημαιοφόρος της ανανέωσης της παράταξης, αναμένεται εντός των ημερών να δώσει εντολή ώστε να δοθεί το χρίσμα στον Ηλία Αποστολόπουλο.

ΛΙΝΑΚΗΣ-ΚΕΧΡΗΣ-ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ
Η νέα αυτή εξέλιξη σηματοδοτεί ραγδαίες αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό Χολαργού-Παπάγου. Ο Ηλίας Αποστολόπουλος, ως νέος, έντιμος, άφθαρτος πολιτικά, εκφράζει αυτό που ζητεί η Ν.Δ. και ο αρχηγός της. Το ότι είναι νέος είναι ένα ακόμη πρόσθετο θετικό στοιχείο ώστε να συγκεντρώσει μαζί του ακόμη και ψηφοφόρους από άλλους εκλογικά χώρους.
Ήδη, όπως λένε οι πληροφορίες, ο Κυριάκος Λινάκης, έως σήμερα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χολαργού είναι από τους πρώτους που θα στηρίξουν τον Ηλία Αποστολόπουλο, ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο δημοφιλής γιατρός και δημοτικός σύμβουλος  Γιάννης Κεχρής. Το ίδιο πιθανώς θα κάνει και η Ντίνα Καλλιοντζή, η οποία να μεν έχει σπεύσει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της, όμως το γεγονός ότι  έχει δηλώσει ανοιχτή σε συνεργασίες και ειδικά με άτομα τα οποία κινούνται στον ίδιο ιδεολογικό χώρο της Ν.Δ. αλλά που ταυτόχρονα είναι μακράν του Νικολάου, καθιστά ως σοβαρή πιθανότητα, η Ντίνα Καλλιοντζή να κατέβει με το ψηφοδέλτιο του Ηλία Αποστολόπουλου.

Ο Κώστας Τίγκας, ο οποίος επίσης έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, θα ταχθεί στο πλευρό του νέου  υποψηφίου, ειδικά εάν του δοθεί επίσημα το χρίσμα από την Ν.Δ.
Ο Ηλίας Αποστολόπουλος ενήργησε έξυπνα και έντιμα: Περίμενε να ανακοινωθούν όλες οι υποψηφιότητες. Αφού γνώριζε τις υποψηφιότητες Νικολάου-Ξύδη και τις ανακοινώσεις ή προθέσεις των Καλλιοντζή-Τίγκα αντίστοιχα, είδε ότι η δυναμική τους ήταν περιορισμένη μια και δεν προσχωρούσαν μαζί τους κάποια ηχηρά ονόματα και αφού διεπίστωσε ότι η Ν.Δ. δεν ήθελε ούτε Νικολάου ούτε Ξύδη, έθεσε την δική του υποψηφιότητα ενώπιον του κόμματος της Ν.Δ.
Τώρα όλα αλλάζουν σε Χολαργό-Παπάγο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου