Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΣΦΑΓΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΞΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ

Μέχρι τελευταία στιγμή δίνουν την μάχη τους Νικολάου και Ξύδης για το ποιος τελικά από τους δύο θα λάβει το χρίσμα από την Ν.Δ.
Ο Ξύδης, ο οποίος πρόκειται για μεγάληπολιτική σουπιά, που κοίμιζε ακόμη και τους δικούς του συμβούλους, λέγοντάς του ότι "δεν με ενδιαφέρει το χρίσμα, έχω κορεστεί 16 χρόνια Δήμαρχος" πασχίζει με νύχια και με δόντια να πάρει το χρίσμα της Ν.Δ. Σε συνάντηση που είχε με τον Μιχαλολιάκο του το ξεκαθάρισε μια κι έξω ότι περιμένει από την Ν.Δ. να τον ...βαπτίσει εκλεκτό της στον "Καλλικράτη" Παπάγου-Χολαργού. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες μέχρι την περασμένη Παρασκευή τον έφερναν να είναι το φαβορί για το χρίσμα και οι ίδιες  πληροφορίες έλεγαν ότι ο Ξύδης έστειλε την εκλεκτή του κ. Βεντουζά, σεργιάνι σε Χολαργό-Παπάγο για να βρει εκλογικό κέντρο!
Την ίδια ώρα ο Νικολάου έχει ήδη προετοιμάσει την κάθοδό του με 2 εκλογικά κέντρα σε Χολαργό-Παπάγο. Ταυτόχρονα ο Νικολάου έχει βάλει τον Αβραμόπουλο να πιέζει τον Αντώνη Σαμαρά να πει το "ναι" και να δοθεί το χρίσμα στον Δήμαρχο Χολαργού!
Όμως η Ν.Δ. εξέταζε σοβαρά την δημοσιευθείσα καταγγελία στο "ΠΑΡΟΝ"  Μαϊου 2008 , καταγγελία η οποία παρουσιάστηκε και από την εκπομπή "Στον Ιστό της Αράχνης" και η οποία τον ενέπλεκε σε σκάνδαλο που συντελέστηκε στην ΤΕΔΚΝΑ και αφορούσε στον εργολάβο Ευθυμίου!
Όπως ειπώθηκε, το όνομα του Νικολάου ενεπλάκη στην υπόθεση αυτή, επειδή ως Γενικός Γραμματέας της ΤΕΔΚΝΑ εμπόδιζε τον εργολάβο Ευθυμίου (είχε κατασκευάσει το κτίριο στο οποίο μετεστεγάστηκαν τα γραφεία της η ΤΕΔΚΝΑ), να εισπράξει το τιμολόγιο, έχοντας ως μοχλό σε αυτή την υπόθεση της πρώην σύζυγό του, η οποία ήταν υπεύθυνη του Ταμείου της ΤΕΔΚΝΑ!
Με άλλα λόγια αφήνονταν αιχμές από το δημοσίευμα της εφημερίδας "ΠΑΡΟΝ" σε βάρος του Νικολάου ότι πήρε ...μίζα κάτω από το τραπέζι προκειμένου να ...ανοίξει την πόρτα για την πληρωμή του εργολάβου Ευθυμίου!
Μάλιστα ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος που ασχολήθηκε με το θέμα, στην εκπομπή του "Στον Ιστό της Αράχνης" (EXTRA3) ανέφερε το όνομα του Ευθυμίου, λέγοντας ότι θα έβγαζε το θέμα-βόμβα, με συγκλονιστικές λεπτομέρειες, σε επόμενη εκπομπή . Η ...προειδοποίηση αυτή ανησύχησε τον Νικολάου, ο οποίος έσπευσε άμεσα διά του συνηγόρου του Βασίλη Καπερνάρου να ασκήσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της εκπομπής και να επιτύχει τελικά να μην βγει στον αέρα η...δημοσιογραφική βόμβα του Άρη Σπίνου.
Η περίπτωση όμως αυτή η οποία αφήνει βαριά σκιά πάνω στον Νικολάου, είναι αρκετή να του στερήσει το χρίσμα, γιατί εξετάζεται από την Ν.Δ. Με αλλα λόγια η Ν.Δ. δεν θέλει σε καμμία περίπτωση, την στιγμή που ευαγγελίζεται νέα ήθη, στήριξη σε έντιμα και άφθαρτα πρόσωπα, να στηρίξει έναν Δήμαρχο ο οποίος μπορεί σε προεκλογική περίοδο και για λόγους εντυπώσεων να κατηγορηθεί για εμπλοκή του σε σκάνδαλο!
Πάντως και το χρίσμα να μην πάρει, ο Νικολάου αναμένεται να κατέλθει στις εκλογές,  μια και προβλέπεται να ακολουθήσει το ρεύμα της Μπακογιάννη, η οποία ήδη αρχίζει να στηρίζει δικούς της υποψηφίους, κάνοντας με αυτό τον τρόπο εσωτερικό πόλεμο στον Αντώνη Σαμαρά.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ν.Δ. φέρεται αποφασισμένος να ...πάρει τα κεφάλια σε όποιους υπαρχει η παραμικρή σκιά πολιτικής ανεντιμότητας και πολιτικής φθοράς.
Πληροφορία της τελευταίας στιγμής, αναφέρει ότι η Ν.Δ. στην προσπάθειά της να επιτύχει ...ισοπεδωτική ανανέωση στην επιλογή υποψηφίου, εξέταζε ακόμη και το όνομα του Νίκου Κουκή, δημοτικού συμβούλου Παπάγου, ο οποίος εξελέγη με τον συνδυασμό της Σοφίας Χρήστου!
Ίδωμεν...

1 σχόλιο:

  1. Για να μην έχεις άγχος και αγωνία, μάθε ότι το χρίσμα τελικά το πήρε ο Δήμαρχος Χολαργού, Δημήτρης Νικολάου! Που δεν υπήρχε περίπτωση δηλαδή να το έπαιρνε και κάποιος άλλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή