Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ DEBATE ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΡΑΠΙΣΜΑ ΞΥΔΗ ΠΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ!


Οριστικό τέλος μπαίνει στο σήριαλ ανταλλαγής επιστολών μεταξύ Νικολάου και Ξύδη με αντικείμενο τα οικονομικά των Δήμων Παπάγου και Χολαργού. Ο Δήμαρχος Παπάγου ξεκαθαρίζει για τελευταία φορά ότι εφόσον ο Δήμαρχος Νικολάου δεν κατέθεσε ισολογισμό και απολογισμό από το 2006 και εδώ, δεν μπορεί να γίνει καμμία συζήτηση, γιατί όπως αφήνει να εννοηθεί σαφώς, τα οικονομικά στοιχεία του Δήμου Χολαργού έχουν...μαγειρευτεί από τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Κοινώς, χαρακτηρίζει τον Νικολάου αναξιόπιστο! Παρακάτω τον χαρακτηρίζει ψεύτη και ότι παραποιεί την αλήθεια. Ιδού η επιστολή-ράπισμα του Ξύδη!

Κύριε Υποψήφιε Δήμαρχε,

            Αναφερόμενος στην από 21 τρέχοντος μηνός επιστολή σας, εκτιμώ ότι αυτό το serial  που αρχίσατε και συνεχίζετε θα πρέπει να τελειώσει, για να προστατεύουμε τη σοβαρότητά μας.
            Σας ξεκαθαρίζω : χωρίς να έχω στα χέρια μου τους απολογισμούς και ισολογισμούς του δήμου Χολαργού των τελευταίων τεσσάρων (4) ετών, εγκεκριμένους από το δημοτικό σας συμβούλιο, όπως έχετε σεις τους αντίστοιχους του δήμου Παπάγου, ουδεμία συζήτηση μπορεί να γίνει.
            Αυτά που μου δώσατε προ καιρού δεν είναι επίσημα στοιχεία. Είναι σημειώματα ή πίνακες δικοί σας ή των συνεργατών σας, οι οποίοι ουδεμία αξιοπιστία έχουν και προφανώς τα συντάξατε για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα.
            Ως προς τον επαναλαμβανόμενο ισχυρισμό σας ότι ο δήμος Παπάγου έχει ανεξόφλητες υποχρεώσεις και δάνεια ύψους πλέον του 3.150.000,00 € αυτό είναι ανακριβέστατο. Όμως, η επαναλαμβανόμενη ανακρίβεια καταντάει ψέμμα. Πάψτε επιτέλους να παραποιείτε τα στοιχεία. Εκτός και αν δεν καταλαβαίνετε αυτά που διαβάζετε.
            Ως προς το “debate”, σας υπενθυμίζω ότι η συμμετοχή σ’ αυτό και των άλλων υποψηφίων δημάρχων και εκδοτών, ήταν δική μου απαίτηση και όχι δική σας. Σεις θέλατε αυτό να γίνει μεταξύ των δύο μας και από δύο μόνο εκδότες. Όλα τα άλλα που εκ των υστέρων υποστηρίζετε, είναι φτηνές δικαιολογίες.
            Περιμένω τα επίσημα στοιχεία του δήμου σας (απολογισμούς και ισολογισμούς) για να τα πούμε από κοντά. Αν δεν μου τα στείλετε, θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες μου ότι δεν έχετε συντάξει ισολογισμούς, κατά παράβαση του νόμου και των υποχρεώσεων σας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού
με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»


Βασίλης Ξύδης
Δήμαρχος Παπάγου

Κοινοποίηση : 1. Υποψηφίους δημάρχους Παπάγου – Χολαργού
α. Κον Πάνον Δεμερτζήν
β. Καν Χριστίνα Πολυκαλά
γ. Καν Βαγγελιώ Πλατανιά
δ. Κον Περικλήν Ζήκαν
2. Εκδότες τοπικού τύπου Παπάγου και Χολαργού (αλφαβητικά)
·       Κον Μάκην Βραχιολίδην
·       Κον Κων/νον Δεληγιάννην
·       Καν Αθηνά Δημητρίου
·       Κον Πέτρον Καραμανέαν
·       Κον Χάρην Κουγιουμτζόπουλον
·       Κον Φιλ. Παρίσην

2 σχόλια:

  1. Φυσικα και έχει μεγάλο δίκιο ο Δημαρχάρας μας πως να χαλάσει λεφτά ο Δήμος Παπάγου αφού δεν τόσα χρόνια δεν έχει γίνει κανένα έργο στην περιοχή μας με αποτέλεσμα να ριμάξουν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσα φάγατε..φάγατε και οι δυό σας...ώρα να κάνετε και λίγο δίαιτα. Δεν ντρέπεστε λιγάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή