Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ!


 
Η χώρα καταστρέφεται γιατί δεν υπάρχει κράτος. Πριν από λίγες ημέρες οι λαθρομετανάστες έκλεισαν το κέντρο της Αθήνας για να προσευχηθούν μπροστά από τα Προπύλαια. Σήμερα, αυτοί οι παράνομοι, με την αρωγή των αριστερών αθλίων του ΣΥΡΙΖΑ κατέλαβαν την Νομική σχολή και αρνούνται να την εγκαταλείψουν. Οι πρυτανικές αρχές τους υποσχέθηκαν να τους μεταφέρουν σε άλλο κτίριο και περίμεναν την…απάντησή τους, η οποία ήταν αρνητική!
Ανοίξανε διάλογο με τους παράνομους και αυτοί με τα καμώματά τους, καταλύουν τα πάντα!
Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ! Το έχουμε ήδη γράψει και στον προηγούμενο τίτλο της εφημερίδας μας. Επιβεβαιώνεται κάθε μέρα που περνάει!
Αυτοί οι παράνομοι που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκoύφια τους, αν κουβαλάνε αρρώστιες μαζί τους, απαιτούν την πλήρη νομμοποίησή τους, όσοι δε που τους συντρέχουν, ζητούν από την Πολιτεία να τους νομιμοποιήσει χωρίς προϋποθέσεις!!! 
Οι μετανάστες εσχάτως απαιτούν να μην υπάρχει αστυνόμευση!! Σε λίγο, έτσι όπως πάνε και έτσι όπως έχουν ξεβρακώσει το κράτος, μπορεί να ρίξουν και την κυβέρνηση!
Έτσι όπως έχουν γελειοποιήσει την χώρα, ποιος ξέρει, όλα να τα περιμένει κανείς!
Ιδού τι γράφει και η pressbank. Blogspot.gr


ΠΑΡΑΓΙΝΕ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ, ΑΛΑΒΑΝΟ... ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ!

Συνεχίζουν να προκαλούν οι γκρίζοι αριστεροί. Στήσανε για μια ακόμη φορά ΝΕΑ φάρσα σε βάρος της πλειοψηφίας αυτού του λαού, αυτοί οι θλιβεροί μειοψηφούντες.. οπαδοί του Τρότσκι.. 

Χτες με τις κουκούλες τους τα κάνανε λίμπα στα κέντρα Αθηνών κι άλλων πόλεων.. Σήμερα οι φασίστες αυτοί, χρησιμοποιώντας τους κακότυχους λαθρομετανάστες ..κάνουν καταλήψεις πανεπιστημίων.. Θα τους περάσει...

Εκείνο το καινούργιο ερμαφρόδυτο  φρούτο , ο νεός δήμαρχος Αθηναίων, ο Καμίνης ή ο άλλος της Σαλονίκης Μπουτάρης...  γιατί κάνουν το κορόϊδο και δεν βγάζουν άχνα για την κατάληψη της Νομικής ; Μα τα τσανάκια των γκρίζων ιδεοληψιών.. τι να πούν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου