Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΘΥΜΑ ΤΡΟΧΑΙΟΥ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"


Θύμα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος έπεσε σήμερα το πρωί γύρω στις 8.15 ο εκδότης της εφημερίδας "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" Μάκης Βραχιολίδης. Ηλικιωμένος οδηγός ενός YARIS TOYOTA οχήματος, που ερχόταν από την οδό Ελ. Βενιζέλου και με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 60 χλμ. παραβίασε το διπλό σήμα stop που υπήρχε στο σημείο, προσκρούοντας με δύναμη στο αυτοκίνητο του Μάκη Βραχιολίδη (RENAULT) που ανέβαινε την οδό Βεντούρη. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με συνέπεια το όχημα του Μ. Βραχιολίδη να συρθεί μερικά μέτρα και να προσκρούσει πάνω σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο εκδότης του "Παρατηρητή" από την δύναμη της σύγκρουσης, παρά το ότι φορούσε ζώνη ασφαλείας, χτύπησε με δύναμη στον αριστερό του κρόταφο, πάνω από το παράθυρο του αυτοκινήτου με συνέπεια να υποστεί ελαφρά διάσειση.
Ελπίζουμε το κακό να σταματήσει εκεί αν και ειδικά τον τελευταίο καιρό, πολύ εύχονται το...καλό του Βραχιολίδη.

Τι να κάνουμε! Σε πολλούς δεν αρέσουν όσα γράφει και αποκαλύπτει από την εφημερίδα του και ίσως του εύχονται τα καλύτερα!
Πάντως, στο σημείο της σύγκρουσης αν στην θέση του αυτοκινήτου του εκδότη του "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ" ήταν μηχανάκι, ο θάνατος του οδηγού θα ήταν ακαριαίος.
Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε συμπερασμα: Το RENAULT MEGANE είναι το αυτοκίνητο του θύματος, το YARIS το αυτοκίνητο που προκάλεσε το ατύχημα και η MERCENTES η σταθμευμένη, πάνω στην οποία έπεσε το RENAULT μετά την σύγκρουση.

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΡΕΠΟΡΤΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή