Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ!


αποκλειστικό!
ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ!

Αυτά είναι τα φαιδρά του ελληνικού κράτους. Αυτή είναι η περιφρόνηση του Έλληνα πολίτη και η επιβράβευση της πολιτικής λαμογιάς. Αυτή είναι η πολιτική αθλιότητα και η σκευωρία για το βόλεμα των κομματόσκυλων σε βάρος του πολίτη!
Ποιος είπε ότι όλοι οι πολίτες είναι μεταξύ τους ίσοι όπως ορίζει το Σύνταγμα; Ο κ. Καρχιμάκης ο… υπέρμαχος της διαφάνειας και της κάθαρσης που επανειλημμένα έβλεπε μόνο «γαλάζια» σκάνδαλα, είναι πρωταγωνιστής στο μεγάλο σκάνδαλο του διορισμού του –μετάταξής του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών. Ένας διορισμός παράνομος και την παρανομία αυτή υπογράφουν οι υπουργοί Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας και οι υφυπουργοί Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος και Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.
Και ιδού γιατί:
Οι αποφάσεις του ΣτΕ 1396/65, 1106/62 και 1886/66 ορίζουν ότι η μετάταξη ενός υπαλλήλου, λογίζεται ως απόλυση από την υπηρεσία στην οποία εργάζεται και  αυτόματη πρόσληψή του στην νέα υπηρεσία στην οποία μετατάσσεται. Με άλλα λόγια η μετάταξη είναι οιωνεί διορισμός!
Εφόσον όμως ο κ. Καρχιμάκης είναι βουλευτής σημαίνει ότι λόγω του ασυμβίβαστου  αναστέλλεται η επαγγελματική-υπαλληλική του ιδιότητα άρα απαγορεύεται διά… ροπάλου να γίνει οποιαδήποτε μεταβολή, άρα απαγορεύεται να γίνει μετάταξη!
Επομένως η απόφαση (ΦΕΚ Γ΄ 169/17-3-2011) που υπέγραψαν οι υπουργοί Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας και οι υφυπουργοί Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος και Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, είναι καραμπινάτη παρανομία για το βόλεμα του …συντρόφου τους Καρχιμάκη!
Γι’ αυτό οι Χίος-Βραχιολίδης φώναζαν από το KONTRA CHANNEL ότι ο  Καρχιμάκης ο ηθικολόγος, έπρεπε να δηλώσει δημόσια ότι παραιτείται από την θέση αυτή!
Θα επανέλθουμε όμως μέχρι να ζητήσουν συγγνώμη οι υπεύθυνοι της νέας πολιτικής λαμογιάς σε βάρος του λαού!
Ιδού τι έλεγε η εξωφρενική απόφαση μετάταξης-διορισμού του Καρχιμάκη στο Υπουργείο Μεταφορών!
(ΦΕΚ Γ΄ 169/17-3-2011). Σε αυτήν ορίζεται ότι: «Μεταφέρεται ο Μιχαήλ Καρχιμάκης του Ελευθερίου, πρώην υπάλληλος της εταιρείας “Ολυμπιακή Αεροπορία – Υπηρεσίες Α.Ε.” στο υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, σε συνιστώμενη προσωποπαγή θέση, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ (πανεπιστημιακής εκπαίδευσης) και ειδικότητας Διοικητικού-Οικονομικού. Η ανωτέρω θέση καταργείται αυτοδίκαια με την καθ’ οιονδήποτε τρόπο αποχώρηση του μεταφερόμενου. Ο μεταφερόμενος κατατάσσεται σε βαθμό και μισθολογικό κλιμάκιο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Ν. 3717/2008. Ο ανωτέρω οφείλει να παρουσιασθεί για ανάληψη υπηρεσίας με τη λήξη της θητείας του ως βουλευτή για οποιονδήποτε λόγο».

1 σχόλιο:

  1. Δεν προκειται περι μεταταξης, διαβαστε τον Ν 3717/08 αρθρο 7, τον Ν 3231/04 αρθρο 12, την γνωμοδοτηση του ΝΣΚ 342/10 και αφηστε το καθε «θεατρο» που φαντασιωνεται σκανδαλα να λεει οτι θελει.... Αν η υποψηφιοτητα ηταν μη συννομη θα ειχε «κοπει» απο τον Αρειο Παγο, το δε ΑΕΔ ειναι αρμοδιο να κρινει αν συντρεχει καποιο απο τα ασυμβιβαστα των βουλευτων !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή