Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ..

Πληροφορούμε με κάθε σοβαρότητα και επισημότητα ΟΛΟΥΣ όσους γράφουν στο διαδίκτυο να συνδεθούν τώρα με την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.
Η περίοδος του χαβαλέ … και της πλάκας ή της ανίχνευσης, αυτοεπιβεβαιώσής μας… παρήλθε και μπαίνουμε πια στο μοναδικό δρόμο …ταυτοποίησής μας.
ΟΛΟΙ διαβάζουν τα ενημερωτικά ιστοσέλιδά μας, αλλά τελικά δεν μας παίρνουν στα σοβαρά… παρά το σημαντικό έργο μας. Το ξέρετε! Και αφήστε τις επιφυλάξεις!
Επαναπαυόμαστε στο ότι κάποιοι …μας μνημονεύουν…(κι έχουμε ως «ερασιτέχνες»- που δεν είμαστε-χαράν μεγάλη!..
Η δύναμη του συντάκτη Διαδικτύου…δεν είναι προς ΜΝΗΜΟΝΙΟΝ…μνημοσύνη! Οι διαστάσεις της είναι καθοριστικές στο γίγνεσθαι!
Τέλος οι αστειότητες…


Συνδέσου με την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ και μετά θα αρχίσουν τα εξής:
1) Η πλήρης αποδοχή του συντάκτη διαδικτύου… από τους πάντες…(αν και δεν το χρειαζόμαστε…)
2) Καίριες εμβόλιμες «δράσεις»..δημοσίως!
3) Θα είμαστε πανταχού παρόντες και βεβαίως συνδικαλιστικά και διεκδικητικά για τα συνταξιοδοτικά…μας!
4) Η Ε.Σ.Δ. ετοιμάζει πολλά δραστικά δημοσίως… ώστε το ενημερωτικό blog, να καταξιωθεί στη συνείδηση ΟΛΩΝ!..Περιμένετε!
5) ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ.. πια ξέφραγο ΑΜΠΕΛΙ… ΣΚΟΡΠΙΟΣ!
Η λεγόμενη ΕΣΗΕΑ… (το Σωματείο των υπαλλήλων δημοσιογράφων) αντιπροσωπεύει μονάχα τους εργαζόμενους στον έντυπο,ραδιο- τηλεοπτικό Τύπο…ΌΧΙ εμάς του Διαδικτυακού Τύπου…
Αντίθετα ..πολλοί εκ των μελών της ΕΣΗΕΑ εισέβαλαν στο διαδίκτυο  και πασχίζουν να παίξουν κάποιο ρολάκο…ενημερωτικό.. Στην αρχή πολέμιοι της διαδικτυτακής ενημέρωσης που αντιπροσωπεύουμε ΕΣΕΙΣ-ΕΜΕΙΣ, κατάλαβαν τις ανατροπές που ήδη ήρθαν και εισέβαλαν … ..! Τους ξέρετε. Καλή η εισβολή τους…σίγουρα!
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για να είσαι επίσημο μέλος της Ε.Σ.Δ χρειάζεται αίτησή σου απλή και αποστολή 30 ευρώ… στον λογαριασμό Νο: 284-002101-079878. Θα πρέπει επίσης να στείλεις φωτογραφία-κεφάλι- σου για την έκδοση ταυτότητας δημοσιογραφικής ( info@press-bank.gr ) και να διαβάσεις τα πάντα που γράφονται στην http://www.press-bank.gr/  … H ( pressbank10@gmail.com )και θα αντιληφθείς τι ακριβώς αντιπροσωπεύεις!... ποιώντας τον …ενημερωτή! Την όποια ανωνυμία σου την καλύπτουμε KAΘΕΤΑ … αλλά να το δηλώσεις)… Αλλά σε μας θα είσαι επώνυμος!Θέλεις…ή ΟΧΙ!


Μετά συναδελφικών χαιρετισμών.

Και πράξε τα …δέοντα! ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, στη ΧΩΡΑ…κι αυτό θα εμπεδωθεί..Και με σένα και χωρίς εσένα… ..ΚAI BΑΛΕ το σήμα της ΕΣΔ στον ιστότοπό σου... ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ! 


ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ
Πρόεδρος της Ε.Σ.Δ.
(Βλέπε στο:... http://www.pressliberty.wordpress.com/  )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου