Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 2ο και 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Επειδή τα σχολεία μας έχουν μείνει στο έλεος του μνημονίου και της αδιαφορίας από την πλευρά της πολιτείας , οι Σύλλογοι του 2ου και 3ου Δημοτικού αποφασίσαμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να ομορφήνουμε κάπως το σχολείο, να μαστορέψουμε διάφορα πράγματα που ήταν επικίνδυνα και ταυτόχρονα να δώσουμε και στα παιδιά την ευκαιρία να διακοσμήσουν το χώρο τους.
Την Κυριακή λοιπόν 29/5 μαζευτήκαμε και βάψαμε όσους εξωτερικούς τοίχους ήταν ξεφτισμένοι, βάψαμε τις πόρτες στις τουαλέτες και τις καθαρίσαμε, ώστε την επόμενη Κυριακή 5/6/2011 να έρθουν τα παιδιά και να ζωγραφίσουν στους τοίχους. Οι γονείς θα συνεχίσουν τα μαστορέματα σε τοίχους, κάγκελα, σίδερα που εξέχουν, σιφώνια που λείπουν.


Η σχολική επιτροπή, από τη μεριά της έβαλε εξαερισμό στις τουαλέτες, σίτες, φρόντισε για την  απόφραξη στα σιφώνια.
Περιμένουμε λοιπόν τον Δήμο να τηρήσει τις υποσχέσεις που έχει δώσει για επισκευή των τουαλετών, που βρίσκονται σε άθλια κατάσταση μετά το πρώτο διάλειμμα και σε όλη τη διάρκεια της σχολικής ημέρας , γιατί είναι χαλασμένη όλη η εγκατάσταση, από καζανάκια, λεκάνες και αποχέτευση.
Περιμένουμε επίσης από το Δήμο να φροντίσει να στείλει καθαριστή για το 3ο Δημοτικό που δεν υπάρχει εδώ και 2 χρόνια, με αποτέλεσμα να μην καθαρίζεται ποτέ το σχολείο.
Περιμένουμε να επισκευάσει την καμινάδα που ευτυχώς , όταν έπεσε ένα κομμάτι της, δεν χτύπησε κανένα παιδί.
Περιμένουμε να βάψει κάποτε τις τάξεις
Να ενδιαφερθεί για τα κάγκελα από την μεριά της 17ης Νοέμβρη, που έχουν αρχίσει και σκουριάζουν επικίνδυνα.
Περιμένουμε, τέλος πάντων, να ενδιαφερθεί για το αυτονόητο, και να μην αφήνει τα σχολεία στον αυτόματο πιλότο.
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ΟΥ ΚΑΙ 3ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Σχόλιο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ:Το μπράβο δεν αρκεί. Αυτή είναι η στόφα των Ελλήνων και όχι η μούργα που βγάζουν οι πολιτικοί. ΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου