Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΣΤΙΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΔΙΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ Ε'ΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ !

Τα δικαστήρια σε πλήρη ισχύ. Η δίκη κατά την οποία ο Δ. Νικολάου τιμωρήθηκε πρωτοδίκως  (τον περασμένο Ιανουάριο) με 10μηνη φυλάκιση για την περίπτωση γνωστής καφετέριας την οποία δεν σφράγισε ως όφειλε, θα συνεχιστεί στο Ε'μελές Εφετείο στις 22 Ιουνίου. 
Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού θεωρεί ότι έχει προετοιμασθεί καταλλήλως ώστε να αποδείξει την αθωώτητά του, ελπίζοντας σε συγκεκριμένα δεδομένα:
1. Για την ίδια υπόθεση αθωώθηκαν οι συγκατηγορούμενοί του, υπάλληλοι της πολεοδομίας
2.Θεωρεί ότι πρέπει να αθωωθεί γιατί όπως λέει, λειτούργησε με κοινωνικά κριτήρια, μια και η επιχείρηση δίνει εργασία σε πολλές οικογένειες, συνεισφέροντας παράλληλα στα ασφαλιστικά ταμεία και στην οικονομία της χώρας. Αν  έβαζε λουκέτο στην καφετέρια, θα ήταν ανάλγητος κοινωνικά, συνεχίζει.
3. Το νομικό ...θωρηκτό που τον υπερασπίζεται είναι ο Βασίλης Καπερνάρος, από τους πιο γνωστούς δικηγόρους της Αθήνας ο οποίος, όπως λέγεται, διαθέτει πολλά επιπλέον νομικά, για το θέμα επιχειρήματα. 

Την ίδια ώρα, όπως μας λένε, ο Β. Ξύδης, περιμένει με αδημονία το αποτέλεσμα της δίκης. Είναι ευνόητο ότι εύχεται καταδίκη του Νικολάου, μια και μεταξύ των δύο ανδρών έχει αναπτυχθεί μίσος αβυσσαλέο, από τη στιγμή που  η δίκη Καρύδη τούς φέρνει αντιμέτωπους στα δικαστήρια. Αλλά και το γεγονός ότι ο Δ. Νικολάου έχει καταγγείλει τον Β. Ξύδη για παράβαση καθήκοντος αναφορικά με το αναψυκτήριο στο τένις Παπάγου, είναι ένας ακόμη λόγος που κάνει τον δήμαρχο Παπάγου να θέλει την καταδίκη Νικολάου. 
Κοντός ψαλμός αλληλούϊα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου