Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΤΑΦΟ, ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσής μπορεί να απολαμβάνει τις βόλτες του υπό την προστασία πολλών φρουρών, όμως οι πολίτες και δη οι συμπολίτες του εν Χολαργώ κινδυνεύουν σε κάθε βήμα τους, ακόμη και μέρα μεσημέρι!
Χθες 31 Μαϊου στις 3.30 μ.μ. έξω από την καφετέρια delicious στην οδό Περικλέους (φωτό), οδοντίατρος που μένει στην παρακείμενη πολυκατοικία, δέχθηκε την επίθεση αγνώστου ο οποίος αφού της έβαλε το πιστόλι που κρατούσε στον κρόταφο, της ζήτησε το πορτοφόλι. Η γυναίκα τον παρακάλεσε να του δώσει ό,τι χρήματα είχε στο πορτοφόλι της αλλά να μην της το πάρει γιατί μέσα είχε την ταυτότητά της και πιστωτική κάρτα. 
Ο κακοποιός αφού πήρε 20 € που είχε για καλή της τύχη η οδοντίατρος,  της είπε να απομακρυνθεί χωρίς να γυρίσει πίσω της. 
Όμως τα χαρακτηριστικά του κακοποιού τα είδαν περαστικοί. Καστανόξανθος με καρέ μαλλί, μετρίου αναστήματος και όπως είπε το θύμα,  ελληνικής καταγωγής. 
Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, εξέφρασε το φόβο του, λέγοντας προς την εφημερίδα μας ότι ο Χολαργός έχει γίνει κέντρο δράσης εγκληματιών. "Η πλατεία Βάθης έχει έρθει ήδη στην πόλη μας", είπε, για να συμπληρώσει: "Όταν οι εγκληματίες βγάζουν πιστόλι μέρα μεσημερι, χωρίς να λογαριάζουν τίποτε, τότε η κατάσταση είναι κυριολεκτικά τραγική". Όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του delicious, έχει ήδη απευθυνθεί και στον δήμο Χολαργού, ζητώντας να συζητηθεί το πρόβλημα στα δημοτικά συμβούλια, ώστε να μπορέσει να βρεθεί μια λύση. 
"Δεν μπορούμε πια να κυκλοφορήσουμε έξω από το σπίτι μας", κατέληξε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας.
Όμως τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Όπως μας εκμυστηρεύθηκε αστυνομικό όργανο, "ακόμη δεν είδαμε τίποτε. Η κατάσταση μέρα με τη μέρα θα χειροτερεύει"

Όταν είπαν στο θύμα να πάει στην ΓΑΔΑ για να αναγνωρίσει τον κακοποποιό και ότι θα έπρεπε να κοιτάξει  κατάλογο φωτογραφιών από 3.500 σεσημασμένους, σοκαρίστηκε! Έπρεπε να ...φάει 2 μέρες κοιτάζοντας φωτογραφίες!
Εγκατέλειψε την σκέψη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου