Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

25 ΜΑΗ 1973 επέτειος των προεόρτιων του Πολυτεχνείου κατά της τότε Χούντας έως 25 ΜΑΗ 2011 Απ' το «εδώ Πολυτεχνείο» στο «εδώ Ευρωσφαγείο»..


ΜΕΡΙΚΑ  ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ  ΤΟΥ  ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΥ  ΚΑΤΑ  ΤΟΥΣ  ΕΥΡΩΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
- ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ - ΠΡΙΝ  ΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ  ΤΟΥ  2009
ΓΙΑ ΝΑ  ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ  ΟΙ  ΝΕΟΙ  -   ΚΑΙ  ΝΑ  ΜΗΝ  ΞΕΧΝΟΥΝ  ΟΙ ΩΡΙΜΟΤΕΡΟΙ

O Παπανδρέου της «αντιπολίτευσης». Τότε που λάνσαρε μπλουζάκια με το σύνθημα «Δεν πωλείται η ΕΥΑΘ». Σήμερα είναι αυτός που ξεπουλάει την ΕΥΑΘ, την ΕΥΔΑΠ κι όλο το ...νερό της επικράτειας!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Οι  επιχειρήσεις στην χώρα  βρίσκονται  σε  κρίση!!!!!!
Τα έσοδα της «MotorOil» για το πρώτο τρίμηνο του 2011 εκτινάχτηκαν στα 1,41 δισ. ευρώ. Το ίδιο διάστημα πέρσι ήταν 962,5 εκατ. ευρώ. Δηλαδή αυξήθηκαν κατά 46,5%.
Ο κύκλος εργασιών του ομίλου της «MotorOil» έφτασε το πρώτο τρίμηνο του 2011 στα 1,82 δισ. ευρώ. Πέρσι το ίδιο διάστημα ήταν 1,11 δισ. ευρώ. Δηλαδή αυξήθηκε κατά 64%.
Και τώρα κρατηθείτε:
Τα κέρδη του ομίλου της «ΜotorOil» συνολικά, το πρώτο τρίμηνο του 2011 ανήλθαν, μετά από φόρους, στα 62,4 εκατ. ευρώ. Το ίδιο διάστημα πέρσι ήταν 12,5 εκατ. ευρώ.Δηλαδήαυξήθηκαν κατά 499%!

Ο Παπανδρέου της «αντιπολίτευσης». Όταν συμμετείχε σε εκδηλώσεις κατά της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού του Πειραιά. Σήμερα ξεπουλάει όχι μόνο τον Πειραιά, αλλά όλα τα λιμάνια της χώρας!



.
Ο Παπανδρέου της «αντιπολίτευσης». Τότε που φωτογραφιζόταν να ...διαδηλώνει κατά της μείωσης των μισθών. Σήμερα είναι αυτός που πετσοκόβει το μισθό του εργαζόμενου...



 Ο Παπανδρέου της «αντιπολίτευσης». Τότε που πρωτοστατούσε σε συγκεντρώσεις με το ερώτημα: «Ο ΟΤΕ πωλείται. Γιατί;». Σήμερα όλοι ξέρουν γιατί ο Παπανδρέου «αντιδρούσε» στην πώληση του ΟΤΕ. Ηθελε να τον ξεπουλήσει ολοσχερώς ο ίδιος!
Αυτή είναι η διαχωριστική γραμμή στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, των καρατζαφυρεροειδών, των μνημονίων, της «συναίνεσης»,
της τρόικας, του ΔΝΤ:
Από τη μια οι λεηλατημένοι μισθοί. Οι εκατοντάδες χιλιάδες νέων ανέργων και των ειλώτων της «απασχολησιμότητας». Τα εκατομμύρια των θυμάτων της ανελέητης φοροληστείας. Οι στρατιές των χρεοκοπημένων αυτοαπασχολούμενων. Τα τσακισμένα γηρατειά με τις συντάξεις πείνας. Οι νέοι που μεταναστεύουν. Τα νοικοκυριά που βυθίζονται στη φτώχεια.
Από την άλλη τα μονοπώλια, που ενώ μια ολόκληρη κοινωνία γονατίζει, αυτά συνεχίζουν να θησαυρίζουν. Και θησαυρίζουν επειδή ακριβώς η κοινωνία γονατίζει. Και η κοινωνία γονατίζει για να θησαυρίζουν τα μονοπώλια.
Αυτή είναι η διαχωριστική γραμμή:
Από τη μια ο λαός                          Από την άλλη o πλούτος  των  λίγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου