Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΚΟ ΧΑΛΙ! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ 
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ 85 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ...Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΕΛΛΑΔΑ

 
Κόλμερ Κωνσταντίνος
Οι άθλιοι, ραγιάδες πολιτικοί με πρώτο τον Παπανδρέου αλλά και από δίπλα του τον Σαμαρά, μιλάνε για καταστροφικό ενδεχόμενο την επιστροφή της Ελλάδος στη δραχμή. Αποκρύπτουν όμως ότι η καταστροφή θα επέλθει για την Γερμανία, την χώρα που φόρτωσε με μίζες και τόκους την χώρα μας οδηγώντας την στον όλεθρο. Αντί αυτοί οι ξενόδουλοι πολιτικοί να πουν στον ελληνικό λαό ότι το ευρώ είναι το πλέον τοξικό νόμισμα και ό,τι μέτρα παίρνονται σε βάρος του ΄Έλληνα φορολογούμενου στοχεύουν μόνον στη διάσωση της Γερμανίας, οδηγώντας παράλληλα την χώρα μας σε μεγαλύτερο γκρεμό, αυτοί οι ξεφτίλες πολιτικοί ταγοί μιλούν για καταστροφή της Ελλάδος σε περίπτωση που επιστρέψουμε στην δραχμή!!!

Το ίδιο κάνουν και τα  δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους, σαν τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο (φωτό δίπλα) και άλλους μισθοφόρους των κυβερνώντων πολιτικών, που ενώ δεν σκαμπάζουν γρι από οικονομία, πιπιλίζουν το ποίημα Παπανδρέου-Σαμαρά "θα είναι καταστροφή η επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή"!
Η Ελλάδα, όσο παραμένει στο ευρώ, θα βυθίζεται όλο και σε χειρότερη κόλαση, με το δημόσιο χρέος της να αυξάνεται αλματωδώς και τη δημόσια περιουσία της πατρίδας μας να χαρίζεται στα μεγάλα κοράκια της Ευρώπης (Γερμανία) και του ΔΝΤ (Αμερική).

Ο σοβαρός και έμπειρος οικονομολόγος-δημοσιογράφος Κώστας Κόλμερ (πάνω φωτό) έχει τολμήσει να αναφερθεί δημοσίως, και σε βιβλίο του, και σε άρθρα του, για τις θετικές προοπτικές ανάταξης της ελληνικής οικονομίας σε περίπτωση επιστροφής μας στην δραχμή.
Όλοι οι άλλοι πολιτικοί, όπως οι Σαμαράς- Παπανδρέου, οι σπουδαγμένοι στο Χάρβαρντ και σε άλλα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, έχουν μάθει μόνο τη λέξη "καταστροφή",  χωρίς όμως να εξηγούν ότι η καταστροφή θα αφορά πρωτίστως την Γερμανία, τη Γαλλία και τις άλλες χώρες της ευρωζώνης που έχουν μπουχτίσει την Ελλάδα με τους εγκληματικούς-απατεωνίστικους τόκους!
Οι ξεφτιλισμένοι πολιτικοί που οδήγησαν την χώρα στον γκρεμό, ακόμη και τώρα υπηρετούν τα συμφέροντα των δανειστών-τοκογλύφων και όχι της Ελλάδος.
Επιστροφή λοιπόν εδώ και τώρα στη δραχμή.
Ο Κώστας Κόλμερ  από τον Δεκέμβριο του 2010 στο βιβλίο του ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ, ανέλυε το ύπουλο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος της χώρας μας με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, το οποίο μας έθεσε υπό πλήρη και αυστηρά αμερικανοευρωπαϊκή κηδεμονία.
Η κατάσταση με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ Νο2 βεβαίως θα γίνει ακόμη χειρότερη, με την Ελλάδα, ελέω ευρώ, να μετατρέπεται σε Μπαγκλαντές, Υεμένη ή Μαυριτανία!
Ο σπουδαίος αναλυτής, σημειώνει μεταξύ άλλων για τη δραχμή:
«Στα ύψη που έχει φθάσει είναι αδιατήρητον, ακόμη κι εάν περικοπεί (haircut) κατά 50%. Υπό συνθήκας συρρικνώσεως του εθνικού εισοδήματος δεν παράγονται πόροι 75 δισ. ευρώ ετησίως, αναγκαίοι διά την εξυπηρέτησι του εξωτερικού χρέους. Συνεπώς, χρειάζεται η αναδιαπραγμάτευσις της εξοφλήσεως του χρέους με τους ξένους πιστωτές, εις βάθος μιας 35ετίας, με επαναφορά της δραχμής και ανάκτησι της ­εθνικής νομισματικής και δημοσιονομικής πολιτικής, δηλαδή της χαμένης εθνικής κυριαρχίας. Μόνον έτσι θ’ αποφευχθούν η εκτεταμένη ανεργία, η εθνοφθόρος μετανάστευσις και η κοινωνική σύγκρουσις.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου