Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

- Επικοινωνιακή αντεπίθεση της κυβέρνησης
- Προσπαθεί να κατευνάσει τις αντιδράσεις στον κοινωνικό ιστό και στο εσωτερικό του κόμματος
- "Μέσα σε 20 μήνες έγιναν όσα δεν έγιναν χρόνια ολόκληρα και πετύχαμε ήδη πολλά"
- Δείτε το βίντεο

Ενώ εδώ κι ένα χρόνο οι Έλληνες πολίτες "στενάζουν" και τώρα για την εκταμίευση της 5ης δόσης καλούνται να θυσιάσουν τα πάντα, η κυβέρνηση δημοσιοποίησε ένα βίντεο με τον απολογισμό του έργου των τελευταίων 20 μηνών.
Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό καθώς δεν ξέρει πόσοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο ενώ η κοινωνία βρίσκεται στους δρόμους αντιδρώντας στην οικονομική πολιτική που της έχει στερήσει το δικαίωμα στο όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον. Ετσι, δημοσιοποιώντας αυτό το βίντεο στην ιστοσελίδα της αλλα και στο Υoutube, προσπαθεί να κερδίσει "πόντους" και να κατευνάσει τις αντιδράσεις.

"Μέσα σε 20 μήνες έγιναν όσα δεν έγιναν χρόνια ολόκληρα και πετύχαμε ήδη πολλά", αναφέρεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης.
"Για να γλυτώσουμε από την χρεοκοπία εξασφαλίσαμε ένα πρωτόγνωρο μηχανισμό στήριξης ύψους 110 δισ. ευρώ και για να εξασφαλίσουμε το μέλλον των παιδιών μας καταφέραμε την μεγαλύτερη μείωση του ελλείμματος που πέτυχε ποτέ χώρα στην ευρωζώνη" τονίζεται στο βίντεο.

Στο βίντεο μεταξύ άλλων αναφέρεται: "Για ένα κράτος που σέβεται τα χρήματα των πολιτών του, βάζουμε τάξη στο αχανές και άναρχο δημόσιο, με τον Καλλικράτη, με μείωση κατά 2 δισ. ευρώ των λειτουργικών δαπανών του δημοσίου, με μείωση των ελλειμμάτων των ΔΕΚΟ κατά 20% το 2010, με μείωση των δαπανών των δημόσιων νοσοκομείων, με την ηλεκτρονική συνταγογράφιση και με την μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού που εξασφαλίζει τις συντάξεις των παιδιών μας"
"Για μια κοινωνία πιο δίκαιη, πιο ασφαλή, πιο όμορφη με μείωση τιμών σε χιλιάδες φάρμακα , με μείωση φορολογίας για εισοδήματα μέχρι 40.000 ευρώ, με καταπολέμηση της φοροδιαφυγής με πρόστιμα 3,4 δισ. ευρώ το 2010 και κατάσχεση 555 σκαφών, με 5.000 αστυνομικούς δίπλα στον πολίτη στις γειτονιές, με τους πρώτους δασικούς χάρτες για την θωράκιση των δασών μας, με τις επιδοτήσεις των αγροτών στην ώρα τους, με χιλιάδες αποσπασμένους εκπαιδευτικούς και πάλι στα σχολεία, με το ψηφιακό σχολείο και με περισσότερους γιατρούς στην υπηρεσία των ασφαλισμένων"
"Για να νοιώσουμε και πάλι αισιόδοξοι, περήφανοι και δυνατοί, συνεχίζουμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας αλλά θα τα καταφέρουμε….Αλλάζουμε μαζί"
είναι το μήνυμα που στέλνει η κυβέρνηση.
ΠΗΓΉ: newsit.gr

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου