Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ  ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ, ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ, ΕΧΕΙ ΉΔΗ  ΓΙΝΕΙ ΛΕΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΘΕΙ …ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΑΓΑΣ!!!

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!

ΕΧΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕΣΟΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ;
Διαστάσεις χιονοστιβάδας λαμβάνει το σκάνδαλο με τον καθαριστή του 3ου δημοτικού σχολείου Χολαργού Π.Χ. , ο οποίος εδώ και 4 περίπου χρόνια δεν έχει πατήσει ποτέ στην εργασία του!  
Παρ’ όλα αυτά αμείβεται κανονικά, με συνεχείς αναρρωτικές άδειες που λαμβάνει, για πρόβλημα που έχει στη μέση του! Τέτοιο ..αθεράπευτο πρόβλημα στη μέση, μόνον ανάπηρος ή ανίκανος προς εργασία θα μπορούσε να είχε.
Έλα όμως που ο συγκεκριμένος υπάλληλος με τα χρήματα της αναρρωτικής άδειας που έπαιρνε,  βρισκόταν στην Πράγα της Τσεχίας όπου σπούδαζε φυσιοθεραπευτής!!!  Παρέμενε για μεγάλο διάστημα στην Πράγα, όχι για να θεραπεύσει το πρόβλημά του αλλά –προφανώς- για να πίνει στην υγεία των κορόϊδων Ελλήνων, με τα λεφτά των οποίων πήρε το πτυχίο του φυσιοθεραπευτή, του λέκτορα του Πανεπιστημίου Πράγας, ενώ αυτή τη στιγμή είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής στο ίδιο Πανεπιστήμιο!!!

Δεν τα λέμε εμείς αυτά. Τα λέει ο ίδιος ο Π.Χ. στην προσωπική του κάρτα (φωτό) την οποία εμφάνισε στον Χολαργό, όπου διαφημίστηκε και σε τοπική εφημερίδα!!!
Πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων: Καθαριστής σε δημοτικό σχολείο, να αμείβεται κανονικά με το πρόσχημα της οσφυαλγίας, να παίρνει συνεχώς αναρρωτικές άδειες και όπως αποδεικνύεται, με τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου να απουσιάζει στην Πράγα, όπου ταυτόχρονα σπούδαζε και έπαιρνε το ένα πτυχίο μετά το άλλο!!!

Ο συγκεκριμένος …κοπρίτης του Πάγκαλου όπως τον αποκάλεσε προηγούμενο δημοσίευμα, ανήκε μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2010 στο υπαλληλικό προσωπικό του Υπουργείου Παιδείας. Γονείς και δάσκαλοι, έκαναν  συνεχείς καταγγελίες  στο Υπουργείο διότι το σχολείο παρέμενε βρώμικο επί μονίμου βάσεως. Αποτέλεσμα των καταγγελιών ήταν να διενεργηθεί ΕΔΕ η οποία αν και ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2009 και παρά το γεγονός ότι περίπου 30 μάρτυρες κατέθεσαν σε αυτή, καταγγέλλοντας τον καθαριστή του σχολείου,  τελικά η ΕΔΕ μπήκε στα συρτάρια του Υπουργείου Παιδείας χωρίς να βγάλει πόρισμα!!! Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο υπάλληλος Π.Χ. διαθέτει μεγάλο…δόντι στο Υπουργείο Παιδείας, με τις πλάτες του οποίου έκανε ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα!!!

Από τον Ιανουάριο του 2011, με τις αλλαγές που επέφερε ο «Καλλικράτης»,  οι υπάλληλοι των σχολείων πέρασαν στους δήμους. Αυτό είχε ως συνέπεια ο Π.Χ. να έχει προϊστάμενό του τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη,  ο οποίος μεταξύ των άλλων πήρε στα χέρια του και την  ελλιπή ΕΔΕ  από το Υπουργείο Παιδείας. Ουσιαστικά ανέλαβε να βγάλει το …φίδι από την τρύπα. Κάλεσε τον Π.Χ. στο δήμο ο οποίος… απολογήθηκε προφορικά. Ο δήμαρχος κ. Ξύδης εξήντλησε το ανώτατο περιθώριο που του παρήχε ο νόμος, αλλά ο … «μαζί τα φάγαμε»-καθαριστής-φυσιοθεραπευτής-λέκτορας του Πανεπιστημίου και υποψήφιος διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πράγας, έγραψε στα παλιά του υποδήματα και την επιείκεια του δημάρχου, συνεχίζοντας να είναι άφαντος από την εργασία του.
Ο κ. Ξύδης έστειλε την υπόθεση στην Υγειονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, απ’ όπου αναμένεται εντός των ημερών ληφθεί απόφαση για το μέλλον του Π.Χ..
Το θράσος όμως του υπαλλήλου, δημιουργεί υπόνοιες σε πολλούς εργαζόμενους του δήμου,  ότι το …δόντι του. είναι πολύ μεγάλο και δεν πρόκειται να πάθει τίποτε!
Δηλαδή θα συνεχίσει να πληρώνεται σε βάρος των Ελλήνων πολιτών!!!

Στο μεταξύ όπως πληροφορούμεθα, πολλοί εργαζόμενοι του δήμου Παπάγου-Χολαργού είναι εξοργισμένοι με την περίπτωση του …κοπρίτη συναδέλφου τους, γιατί θεωρούν ότι συντελείται από την δημοτική αρχή,κατάφωρη αδικία σε βάρος τους,.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος, πήρε στον …λαιμό του και τον διευθυντή του 3ου δημοτικού σχολείου κ. Στέργιο Τάτσιο, για τον οποίο θεωρήθηκε ότι τον συγκάλυπτε, με αποτέλεσμα να διενεργηθεί ΕΔΕ από την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, η οποία έληξε, χωρίς σοβαρές επιπτώσεις για τον ίδιο.

Υ.Γ. Η φωτό του 3ου δημοτικού σχολείου που δημοσιεύεται δίπλα από τους τίτλους, δεν είναι τυχαία. Είναι από τον καθαρισμό του σχολείου που αποφάσισαν να κάνουν από κοινού, προ ημερών, γονείς και μαθητές. Ένας από τους λόγους, είναι και ο εν λόγω υπάλληλος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου