Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ...ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!


Ας μην αναρρωτιόμαστε γιατί πάμε κατά διαόλου και γιατί επί τόσα χρόνια δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε στην προοπτική  βελτίωσης της ζωής μας.
Την περασμένη Τετάρτη, όταν στην Βουλή ολοκληρωνόταν η διαδικασία για την ψήφιση ή μή του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, την ώρα που χιλιάδες διαδηλωτές προσπαθούσαν να διαμαρτυρηθούν για τα άδικα μέτρα της Κυβέρνησης Παπανδρέου, τα οπτικά καταστήματα του Χολαργού είχαν πάρει απόφαση να παραμείνουν κλειστά, συμβάλλοντας στην κοινή διαμαρτυρία κατά της Κυβέρνησης και των... μνημονιακών της μέτρων.
Όλα τα οπτικά καταστήματα του Χολαργού ήταν κλειστά. Εκτός από το εικονιζόμενο στο Εμπορικό Κέντρο "Holargos Center" και ακόμη ένα, στο ίδιο κέντρο!
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, παρά το ότι υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου Οπτικών Νοτίου Ελλάδος, άρα θεωρητικά θα έπρεπε να δίνει πρώτος το παράδειγμα, αποφάσισε να έχει ανοιχτή την επιχείρησή του!!!
Συναδελφική αλληλεγγύη ...υπό του μηδενός!
Ο ίδιος βέβαια ισχυρίζεται ότι δεν τον ενημέρωσε κανείς, παρά το ότι γνώριζε το ραντεβού των οπτικών στην Αθήνα μαζί με τους αγανακτισμένους!
Παρά το ότι ενημερώθηκε από τις 9.30 το πρωί ότι αποτελούσε θλιβερή εξαίρεση, μια και όλα τα οπτικά καταστήματα της περιοχής ήταν κλειστά, συμμετέχοντας στις διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων, ο πρώην Πρόεδρος των Οπτικών, αποφάσισε να λειτουργήσει κανονικά την επιχείρησή του!!!
Μην απορούμε λοιπόν γιατί πάμε κατά διαόλου! Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου