Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

αποκλειστικό! 100 μοτοσυκλέτες της ΔΥΑΣ στην υπηρεσία του ΠΑΠΟΥΤΣΗ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας, στις 30 Ιουνίου δόθηκε εντολή από την ΓΑΔΑ,  και 100 μοτοσυκλέτες της ΔΥΑΣ έσπευσαν αμέσως στον Χολαργό για να παράσχουν ...ασφυκτική προστασία στον Υπουργό...Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή!!!
Η εντολή δόθηκε με αφορμή αγανακτισμένους πολίτες που έκαναν περιοδεία στον Χολαργό, περνώντας και από το σπίτι του κ. Παπουτσή. Ήταν η πολλοστή φορά τις τελευταίες ημέρες που αγανακτισμένοι πολίτες περνούν έξω από την οικία Παπουτσή, όμως η τελευταία εντολή της ΓΑΔΑ συνοδεύτηκε με πολύ πιο αυστηρά μέτρα προστασίας, εξαιτίας των επεισοδίων που σημειώθηκαν την προηγούμενη ημέρα στο Σύνταγμα και για τα οποία φέρει ακέραια την ευθύνη ο αρμόδιος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Ο κ. Παπουτσής μάλιστα αντί να επιδείξει ευθυξία, προκάλεσε περισσότερο,  όταν από το βήμα της βουλής, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό των επεισοδίων τον ...Μίκη Θεοδωράκη!
Το κλίμα έγινε ιδιαίτερα βαρύ όταν δόθηκε στην δημοσιότητα βίντεο-ντοκουμέντο από τα επεισόδια και στο οποίο εμφανίζονταν κουκουλοφόροι να συνομιλούν με αστυνομικούς και να φυγαδεύονται από αυτούς!!!
Όταν στην κοινή γνώμη δημιουργείται η πεποίθηση ότι η ειρηνική συγκέντρωση των "αγανακτισμένων" διαλύθηκε από προβοκάτσια της ίδιας της Αστυνομίας, και όταν ειδικά τα αστυνομικά όργανα ξυλοκόπησαν βάναυσα αθώους πολίτες, η οργή των περισσοτέρων δικαίως στρέφεται κατά του κ. Παπουτσή.
Γι' αυτό τον λόγο δόθηκε το σήμα από την ΓΑΔΑ και 100 μοτοσυκλέτες της ΔΥΑΣ, τουτέστιν 200 επωχούμενοι αστυνομικοί βρέθηκαν το απόγευμα της 30ης Ιουνίου στην υπηρεσία του Χρήστου Παπουτσή!!! Όλοι αυτοί, περιπολούσαν επί ώρες όλο τον Χολαργό, ενώ η πρόσβαση στην οικία του Χρήστου Παπουτσή ήταν αδύνατη για τους διερχόμενους πολίτες,  σε δύο οικοδομικά τετράγωνα!
Οι "αγανακτισμένοι" προσέγγισαν μόνον  την οδό Περικλέους, δύο δρόμους δηλαδή μακρύτερα από το σπίτι του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη. 
Ο κ. Παπουτσής αφού είπε ό,τι είπε στην Βουλή, υπό την ισχυρή  προστασία των 200 αστυνομικών πήγε στο ρετιρέ της πολυκατοικίας του που αγναντεύει τον Υμηττό και απόλαυσε ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου