Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΜΑΧΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ!




 Πριν από μερικές ημέρες η Δημοτική Αστυνομία Παπάγου-Χολαργού σε συνεργασία με την Αστυνομία της πόλης κατέσχεσε επί τόπου εμπορεύματα των λαθρομεταναστών-παράνομων μικροπωλητών, τα οποία και οι υπάλληλοι πέταξαν αμέσως σε απορριμματοφόρο!
Επιτυχής ομολογουμένως ενέργεια για την οποία δεν μας ενημέρωσαν έγκαιρα, αλλά που αξίζουν συχαρητήρια, στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Δασκαλόπουλο, εφόσον μάλιστα επαναληφθεί. Τονίζουμε την ανάγκη να μην υπάρξει εφησυχασμός διότι οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν καθημερινά να παρανομούν. 
Κάποιοι μας είπαν ότι μερικοί εξ' αυτών των παράνομων, βλέποντας τα σκούρα προσήγγισαν το δήμο ώστε να ...πληρώνουν κάτι σαν πρόστιμο στην Δημοτική Αρχή προκειμένου να τους αφήνει να εκθέτουν την πραμάτεια τους στους δρόμους του Χολαργού και δη πέριξ του Μετρό!
Αρνούμαστε να πιστέψουμε τέτοιου είδους διαδόσεις. Αυτό που πιστεύουμε είναι ότι η Δημοτική Αρχή προέβη σε αυτή την σαρωτική ενέργεια καταστροφής των εμπορευμάτων των παρεμπόρων, προκειμένου να συνεχίσει τον αγώνα για την εξυγίανση της αγοράς από παράνομους
Και αυτό πρέπει να κάνει μέχρι να καθαρίσει την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου