Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

ΒΑΖΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!


Έγκλημα σε βάρος του έθνους διαπράττει η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την μη πρόσληψη εκπαιδευτικών στα σχολεία, γεγονός που θα οδηγήσει στο κλείσιμο σχολείων, σε συγχωνεύσεις και σε σχολικές τάξεις με 50 μαθητές! Η χώρα γυρίζει στα πρώτα μετεπαναστατικά χρόνια, τότε που προσπαθούσε να δημιουργήσει εκπαίδευση. Σήμερα, με την επίκληση της οικονομικής κρίσης, το Υπουργείο Παιδείας διά της Υπουργού κας Διαμαντοπούλου, καταργεί την Εκπαίδευση!

Μείωσε δραματικά τους διορισμούς των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Έτσι, ενώ πέρσι είχαν διοριστεί 2500 εκπαιδευτικοί (νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, καθηγητές), φέτος οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διορισμοί θα είναι μόνον 600! Αυτό εάν συνδυαστεί με το γεγονός ότι συνταξιοδοτούνται πάνω από 11500 εκπαιδευτικοί, γίνεται αντιληπτό ότι η εκπαίδευση και τα σχολεία στην Ελλάδα, κατεβάζουν ρολά!!!   
Με ευθύνη της κας Διαμαντοπούλου, η Εκπαίδευση οδηγείται στο χάος! Ο πιο σημαντικός τομέας για την καλλιέργεια εθνικής συνείδησης, μόρφωσης, εξύψωσης εθνικού φρονήματος, γνώσης της Ιστορίας, διαπαιδαγώγησης και εν τέλει ελπίδας για το αύριο του έθνους και του τόπου, καταργείται από την ίδια την Κυβέρνηση!

Ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ και της κας Διαμαντοπούλου προσωπικά (μέλος της λέσχης  Μπίλντερμπεργκ αυτή όπως και ο Παπανδρέου) πρέπει να εξεταστούν εάν πράγματι υπηρετούν δόλιους, αντεθνικούς σκοπούς που στόχο έχουν να κατακερματίσουν τον λαό και τον τόπο!
Έχουν ήδη συμφωνήσει με τους δανειστές της χώρας να ξεπουλήσουν την δημόσια περιουσία. Οδηγούν στην εξαθλίωση έναν ολόκληρο λαό. Καταργούν τη μεσαία τάξη, με την λαίλαπα των φόρων και το κλείσιμο χιλιάδων καταστημάτων. Μήπως, λέμε μήπως και η παιδεία αποτελεί στόχο για να αποτελειώσει το  έθνος των ελλήνων, εξαφανίζοντας από την ρίζα της κάθε ικμάδα ελπίδας για το μέλλον; Ας μην λησμονούμε ότι ο περιβόητος Αμερικανοεβραίος Κίσσινγκερ, σημαίνον μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ έχει δηλώσει ότι την Ελλάδα πρέπει να την χτυπήσεις, στην παιδεία,  τον πολιτισμό και στην θρησκεία της!!!

Το σχολείο στην Κορυτσά κλείνει με ευθύνη της Κυβέρνησης. Δεκάδες άλλα σχολεία έχουν κλείσει ή συγχωνεύθηκαν, δάσκαλοι δεν υπάρχουν να διδάξουν τα παιδιά, την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση πέταξε 70.000.000 ευρώ για τους special Olympics αγώνες! Δίνει λεφτά για την διδασκαλία του Κορανίου στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, οι υπουργοί και οι βουλευτές δεν έχουν χάσει τα πλουσιοπάροχα προνόμιά τους και ταυτόχρονα η Κυβέρνηση καταργεί την Εκπαίδευση!
Τι παιχνίδια παίζει το ΠΑΣΟΚ στις πλάτες του έθνους; 

2 σχόλια:

  1. Γιατι οι Ελληνες μενουν με σταυρωμενα χερια και δεν ξεσηκωνονται??????? Γιατι ακομα καθονται στους καναπεδες και μενουν αφωνοι? Δεν νιωθετε ντροπη που μονο γραφετε και δεν πρατετε????? Και ρωτω. Μηπως η Ελλαδα κατηκητε απο Ελληνες η απο καπια αλλη φυλη? Ολοκληρος ο κοσμος περιμενε να δη την Ελλαδα να ξεσηκωνετε αλλα δεν υπαρχει πλεον Ελλαδα. Καθε φορα που διαβαζω σχολια στην Ολυμπια απο "Ελληνες" bloggers μου προξενει αηδια και αναγουλα. Κριμα, μεγαλο κριμα που οι ανθρωποι που κατοικουν σ'αυτον τον ιερο χωρο ονομαζοντε Ελληνες. Η ελευθερια χρειαζεται θυσιες και εσεις ουτε ενα απλο ξεσηκωμα δεν κανετε. Εχετε γινει περιγελο. Κλαιτε μονο την μοιρα σας. Κλαμα και δακρυα και πολλα, παρα πολλα λογια χωρις καμια πραξιν. Στην αρχη διαβαζα καθε blogger που εγραφε με την ψυχη στο στομα να ακουσω οτι ο περηφανος Ελληνικος λαος θα ξεσηκωθη ολοσωμος και θα ακουστη η φωνη του στα περατα της γης. Αλλα ο καιρος περνουσε και καταλαβα οτι οι Ελληνες που καποτε εκαναν την Ελλαδα περηφανη δεν υπαρχουν πια. Ο Kissinger δεν εχει αναγκη να κανη καμια προσπαθεια να αλλαξη τους Ελληνες γιατι εχουνε ηδη αλλαξει.

    Γιαυτο βρηκανε εδαφος ο προδοτης Παπαντρεου και η κλικα του να δρασουν. Και μετα κρινετε τα "Αμερικανακια" και τους φωναζετε "προβατα." Χα,χα,χα!! Τα Αμερικανακια ομως αρχισαν ηδη ξεσηκωμο. Στρεψετε το βλεμμα στο Wisconsin και περιμενετε να δητε τι θα γινη τον Οκτωβριο στο Washington, D.C. Παρακαλω διαβαστε κατω εδω τι προετοιμαζουν αυτοι που εσεις υποτιματε¨


    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Information Clearing House Newsletter
    News You Won't Find On CNN
    August 04, 2011
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    "I have a dream that one day this nation will rise up and live out the true meaning of its creed." Martin Luther King, Jr.


    =


    "Civil disabedience is the only weapon we have left" - Chris Hedges


    Take The Pledge

    "I pledge that if any U.S. troops, contractors, or mercenaries remain in Afghanistan on Thursday, October 6, 2011, as that occupation goes into its 11th year, I will commit to being in Freedom Plaza in Washington, D.C., with others on that day or the days immediately following, for as long as I can, with the intention of making it our Tahrir Square, Cairo, our Madison, Wisconsin, where we will NONVIOLENTLY resist the corporate machine by occupying Freedom Plaza until our resources are invested in human needs and environmental protection instead of war and exploitation. We can do this together. We will be the beginning."
    http://october2011.org/welcome

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα θελετε νε ειστε ενημερωμενοι με την σημμερινη καταστασιν μαγκοσμιως και για τες δυναμεις που επηρηαζουν τα Ελληνικα γεγονοτα διαβαστε τον Αμερικανο ιστορικο WEBSTER TARPLEY. Εχει γραψει 3 βιβλια για τον Obama και τωρα γραφει και τεταρτο The Unauthorized Biography of President Barak Husein Obama. Γραφει ιστορικα γεγονοτα που πρεπει καθε Ελληνας και ξενος να διαβαση. Μπορειτε να βρητε το ονομα του και τα βιβλια του στο Google.com η στο Amazon.com. Γι'αυτους που μιλανε καλα την Αγγλικη γλωσσα πηγενετε στο YouTube.com και γραψετε μεσα στο κουτακι το ονομα WEBSTER TARPLEY για να παρακολουθησετε ενα εξαιρετικο video.

    ΑπάντησηΔιαγραφή