Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Ο Τσίπρας είπε την αλήθεια έξω από τα δόντια. 

Ο Λαός θα τον ακούσει ή θα παραμείνει στ' ...αβγά του;

πηγή: madata.gr
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε σήμερα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ "η κυβέρνηση πρέπει να ανατραπεί υπό το βάρος των κοινωνικών αντιδράσεων".
"Η χώρα μας είναι στην πρώτη γραμμή ενός πανευρωπαϊκού και παγκόσμιου πολέμου, στον οποίο βρίσκονται από τη μία λαοί και εργαζόμενοι και από την άλλη το παγκόσμιο χρηματο-πιστωτικό κεφάλαιο", είπε ο κύριος Τσίπρας.
Και πρόσθεσε: "Σε αυτό τον πόλεμο η κυβέρνηση Παπανδρέου επέλεξε να είναι η γραμμή του πυρός για λογαριασμό των δυνάμεων του κεφαλαίου, πρόθυμη να κάνει ό,τι της ζητήσουν τα διεθνή και ευρωπαϊκά νεοφιλελεύθερα κέντρα".

Για το λόγο αυτό είπε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ  "πρέπει όχι να φύγει επιλέγοντας μία ευνοϊκή ημερομηνία εκλογών, αλλά να ανατραπεί υπό το βάρος των κοινωνικών αντιδράσεων και του λαϊκού ξεσηκωμού, που θα γίνει έναυσμα και για τους άλλους λαούς της Ευρώπης".

"Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού έχει συνειδητοποιήσει ότι μοναδικός δρόμος διεξόδου είναι η απαλλαγή από τη θηλιά του μνημονίου " συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου